Spring naar bijdragen

Toppers

Leden
 • Aantal bijdragen

  922
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Toppers

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 09/01/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  's-Hertogenbosch
 • Interesses
  All of Satelite.

Recente profielbezoeken

15330 profielweergaven
 1. Toppers

  Multant HD 60 flashen.

  @Mimisiku, ……………….. TOP !! en Thanks !!
 2. 1) Hoe heb je zonder registratie Plex toch draaiend ? 2) Welke driver gebruik je nu om Plex met Enigma2 te laten "praten" ?
 3. Toppers

  Multant HD 60 flashen.

  Zei ik eerder ook toch, maar dacht die @Mimisiku maakt misschien een puntsgewijze bruikbare howto gelijk de Oscam-Server op Rasp howto.
 4. Toppers

  Multant HD 60 flashen.

  @Mimisiku, duidelijk de problematiek beschreven Misschien kun je een samenvatting en/of puntsgewijs aangeven hoe je de boel kunt installeren op een Mutant HD60 ? Tevens, als je een ander image wilt plaatsen op een reeds geinstalleerd slot. Hoe te handelen ?
 5. @Dreeke Jij hebt dus http://146.185.18.251:7053/stream en hier heb ik http://uk1.streamingpulse.com/ssl/grollooradio Afgezien dat ze beiden uitzenden met 320kbps (uitzonderlijk goed) bij standaard 16bit/44.1Khz zal Grolloo Radio // Johan Derksen wel iets moeten doen aan de dynamiek. Vergelijk je dit bijv. met EazyFm (http://live.radiostudio.be/eazyfm) met bijna gelijksoortig genre muziek en met een lagere 192kbps bij eveneens standaard 16bit/44.1Khz geeft dit een aanzienlijk betere sound met een puike dynamiek. Zelfs de NPO radio streams kunnen hier een voorbeeld aan nemen !
 6. @Sprietje, zie je foto op de achtergrond …………………. Zit hij (Johan Derksen) nu ook al te "grappen en te grollen" over jouw schotel adviezen c.q. kennis ? Die Johan is als 70-jarige toch ook wel van alle markten thuis, van Grolloo Radio tot Satelliet schotels.
 7. Noem het zoals je wilt, ik heb in ieder geval meer respect voor een actieve 70-jarige Johan Derksen dan een grijze "miauwer"
 8. Wat een levens wijsheden en/of lessen van jullie, kennelijk allemaal uit verveling en vanachter de geraniums. Ik hoor de man (Johan Derksen) wel eens praten op de spreekwoordelijke buis, maar zoals voor alle media of content wat tot je toekomt …………………. Er zit een knop op om uit te zetten als het je niet zint Positieve van Johan Derksen vind ik wel de moed om zijn muzikale activiteiten zoals schouwburg voorstellingen over de blues medio jaren 60-70 te organiseren, maar ook ontdekker is geweest van de inmiddels populaire Danny Vera en sinds de oprichting van streamradio 40Up een van de betere diskjockeys aldaar. Het siert in negatieve zin, jullie "ouderdom" en ouderwetsheid om op jullie leeftijd als "oude" zuurpruimen te gaan zitten fitten op een leeftijdsgenoot die nog de spirit heeft om naast al zijn drukke bezigheden ook nog eens een eigen radio station te beginnen, ……………….. Grolloo Radio
 9. Heb zojuist de nieuwsbrief van KPN van enkele dagen terug bekeken maar kan niets vinden hierover, misschien een tip of url waar te lezen ?
 10. Ook geen Hickups of freezes voor HD+ ? Hoe heb je dat opgelost, met alleen in de RasPi HDplus cardreader met disablecrccws = 1 of ook bij de readers van je inhouse receivers ?
 11. Kun je beter voor dat geld een goedkope receiver nemen welke middels de FallbackTuner-functie kijkt, diverse modellen verkrijgbaar onder de 100 euries !
 12. Waarom moeilijk doen met rangorde als je gewoon deze settings volgt uit de "Smargo" Wiki !!! Smargo Smartreader+ # example 1 [reader] label = mysmargoreader protocol = smartreader device = 001:002 aeskey = 0102030405060708090a0b0c0d0e0f10 group = 5 caid = 0700 # example 2 [reader] label = mysmargoreader protocol = smartreader device = Serial:Reader 1 detect = cd mhz = 600 cardmhz = 600 emmcache = 1,3,2 group = 5 services = my_services
 13. Onjuist, de Vu+Duo4K is wel uitgerust met bluetooth !!!! Voorts een snellere processor en kunnen er alle moderne tuners in (2x). De Ultimo is ouder, minder snel en heeft als extra een 3e tuner-slot (klein) voor de oude tuner modellen.
 14. Ben benieuwd en wacht in spanning van run-book of HowTo voor een werkend Oscam-Servertje op een RasPi board.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid