Jump to content

Toppers

Members
 • Content Count

  957
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Toppers

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 09/01/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  's-Hertogenbosch
 • Interesses
  All of Satelite.

Recent Profile Visitors

15,639 profile views
 1. Luister ook eens naar EazyFM (Belgie) ===> http://live.radiostudio.be/eazyfm
 2. Iedereen zijn smaak toch ? Jouw voorkeur van muziekzender is nu ook niet bepaald mijn smaak en klinkt ook uiterst "platgeslagen" Kijk dit vroeg je enkele weken terug; ik luister graag naar de volgende radio zender: Golden Years Radio (ja...Drs. IJzerbout wordt een dagje ouder 😁 😁 ) Te horen via www.goldenyearsradio.net
 3. @ceesv, klopt helemaal. Sinds gisterenavond is de boel (gelukkig) weer hersteld. Had best willen vernemen wat nu de oorzaak is geweest van deze dagen lange periode, ofwel uitzending/presentatie van "soeperig" beeld.
 4. Heb je wel eens contact gehad met CDS ??? De boel daar zit hermetisch op slot voor klachten/vragen van technische aard. Ze hebben daar wel wat beters te doen. (o.a. slapen) Ik ga straks eens kijken hoe het nu is.
 5. Ik hoef mijn TV('s) niet te checken, als je goed gelezen had kon je concluderen dat in vergelijk juist enkel NPO1HD via satelliet (met dezelfde bitrate als vanouds ) meer SD soep dan HD kwaliteit gaf. Heb vanavond nog niet gekeken maar het kan zomaar zijn dat de heren/dames bij CDS wakker zjn geschud.
 6. Hoe je het ook went of keert, kennelijk slapen ze bij CDS terwijl de andere providers zoals o.a. Ziggo en Caiway wel keurig HD-kwaliteit van diezelfde NPO1HD kan aanleveren.
 7. M.a.w. Is het NPO1HD signaal vanuit de controlroom in orde en maakt CDS er "soep" van ondanks hun eigen aanvoer. Laat opnieuw zien dat CDS het niet zo nauw neemt met zijn klanten. Jammer, een gemiste kans ! Is zo gemakkelijk te verhelpen gezien de rest van hun "overgebleven" kanalen die (nog) wel in orde zijn.
 8. Het is inderdaad gewoon niet om aan te zien, wat een slechte beurt van CDS. In direct vergelijk met Ziggo, dus switchen tussen NPO1HD via Ziggo en Satelliet zie je feitelijk HD (Ziggo) en SD (sat). M.a.w. het is niet de NPO1HD aanvoer maar juist CDS die er "soep" van maakt. Maar hoe nu het probleem verhelpen, ofwel wat is de weg om dit CDS kenbaar te maken ?
 9. NC+ Poland werkt met een Conax card Caid 0B01.
 10. Misschien beter om nog eens een kijkje te nemen in/naar dit topic; https://www.sat4all.com/forums/topic/335814-anti-cascading-en-cw-cycle-check-begrippenlijst/
 11. Al vorig jaar April (2019 !) kocht ik een Vu+Duo4K met standaard een keurige DVB-S2X tuner erin !
 12. Gewoon de kaart onderzoeken/testen, loggen etc. binnen oscam zou ik zeggen. Verkrijg je alle antwoorden op een presenteerblaadje.
 13. Als je dan al zo'n kaart weet te bemachtigen waar stop je die dan in, nu je nog steeds geen mogelijkheid ziet om een simpel Oscam-Servertje (incl. cardreaders) te bouwen of een extra kaart van de ene naar de andere receiver over te "hevelen" ======> En dan nu wel opperen om die afgebeelde kaart werkend te krijgen met Oscam, je blijft opvallend bijzonder. Misschien kan Poedel je beter begrijpen en een oplossing(en) aandragen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy