Jump to content

Toppers

Members
 • Content Count

  927
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Toppers

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 09/01/1953

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  's-Hertogenbosch
 • Interesses
  All of Satelite.

Recent Profile Visitors

15,496 profile views
 1. De bedoelde man uit Sleeuwijk is Bertus, woont tegenwoordig in Andel (Burg Baxlaan) en is nog zo gezond (en quick) als een vis. Overigens in datzelfde Andel woont ook ene Wout (Kerkstraat) die alle equipment heeft om jouw schotel (en de rest) af te regelen.
 2. Kijk effe hier voor latest versie; http://www.streamboard.tv/wbb2/thread.php?threadid=44408&page=26 Wil je een echte perfect-Oscam latest binary voor je Vu+ neem dan deze; http://www.streamboard.tv/wbb2/attachment.php?attachmentid=75386
 3. 1e) Bij mij draaien de "oudere" modellen (zonder op-amp in de eindtrappen) ook nog puik, maar de soldeerbout is er bij alle Onkyo modellen wel aan te pas gekomen om de "brakke" print elco's die Onkyo gebruikt te vervangen. 2e) Vanwege de goede sound uit de Onkyo's bij mij thuis kocht een vriend van ons vorig jaar een Onkyo uit de line-up 2018 pracht ding maar inmiddels op het HDMI/System board al weer kleine printelco's vervangen. Hij moest soms een uur wachten alvorens de Onkyo ging spelen vanuit standby.
 4. Als je een beetje handig bent met solderen vervang dan alle elco's op het System board. Je zult zien, je hebt hierna weer een puik spelende receiver. Het is algemeen bekend dat de Onkyo's na een aantal jaren nogal gebrekkig gaan functioneren omdat er niet al te beste elco's worden toegepast.
 5. Wat stond er dan bij jou verkeerd ? en/of heb je het echt kunnen oplossen ?
 6. @Mimisiku, ……………….. TOP !! en Thanks !!
 7. 1) Hoe heb je zonder registratie Plex toch draaiend ? 2) Welke driver gebruik je nu om Plex met Enigma2 te laten "praten" ?
 8. Zei ik eerder ook toch, maar dacht die @Mimisiku maakt misschien een puntsgewijze bruikbare howto gelijk de Oscam-Server op Rasp howto.
 9. @Mimisiku, duidelijk de problematiek beschreven Misschien kun je een samenvatting en/of puntsgewijs aangeven hoe je de boel kunt installeren op een Mutant HD60 ? Tevens, als je een ander image wilt plaatsen op een reeds geinstalleerd slot. Hoe te handelen ?
 10. @Dreeke Jij hebt dus http://146.185.18.251:7053/stream en hier heb ik http://uk1.streamingpulse.com/ssl/grollooradio Afgezien dat ze beiden uitzenden met 320kbps (uitzonderlijk goed) bij standaard 16bit/44.1Khz zal Grolloo Radio // Johan Derksen wel iets moeten doen aan de dynamiek. Vergelijk je dit bijv. met EazyFm (http://live.radiostudio.be/eazyfm) met bijna gelijksoortig genre muziek en met een lagere 192kbps bij eveneens standaard 16bit/44.1Khz geeft dit een aanzienlijk betere sound met een puike dynamiek. Zelfs de NPO radio streams kunnen hier een voorbeeld aan nemen !
 11. @Sprietje, zie je foto op de achtergrond …………………. Zit hij (Johan Derksen) nu ook al te "grappen en te grollen" over jouw schotel adviezen c.q. kennis ? Die Johan is als 70-jarige toch ook wel van alle markten thuis, van Grolloo Radio tot Satelliet schotels.
 12. Noem het zoals je wilt, ik heb in ieder geval meer respect voor een actieve 70-jarige Johan Derksen dan een grijze "miauwer"
 13. Wat een levens wijsheden en/of lessen van jullie, kennelijk allemaal uit verveling en vanachter de geraniums. Ik hoor de man (Johan Derksen) wel eens praten op de spreekwoordelijke buis, maar zoals voor alle media of content wat tot je toekomt …………………. Er zit een knop op om uit te zetten als het je niet zint Positieve van Johan Derksen vind ik wel de moed om zijn muzikale activiteiten zoals schouwburg voorstellingen over de blues medio jaren 60-70 te organiseren, maar ook ontdekker is geweest van de inmiddels populaire Danny Vera en sinds de oprichting van streamradio 40Up een van de betere diskjockeys aldaar. Het siert in negatieve zin, jullie "ouderdom" en ouderwetsheid om op jullie leeftijd als "oude" zuurpruimen te gaan zitten fitten op een leeftijdsgenoot die nog de spirit heeft om naast al zijn drukke bezigheden ook nog eens een eigen radio station te beginnen, ……………….. Grolloo Radio
 14. Heb zojuist de nieuwsbrief van KPN van enkele dagen terug bekeken maar kan niets vinden hierover, misschien een tip of url waar te lezen ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy