Ga naar inhoud


astro iris

Lid
  • Items

    6025
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    33

Community antwoorden

  1. astro iris's bericht in Dazn abonnement werd gemarkeerd als het antwoord   
    @ceesv Probleem opgelost, was een vergetelheid bij DAZN. Dit draadje mag afgesloten worden.
  2. astro iris's bericht in Geen beeld op VRT 1, canvas, ned 1 en ned 3 werd gemarkeerd als het antwoord   
    Graag gedaan, ik had van in het begin het vermoeden dat de LNB stuk was, hopelijk vlug de nieuwe plaatsen, want is nu het gepast weertje +12°.
  3. astro iris's bericht in 23.5° - één/canvas transponder 12187/H/29900 problemen werd gemarkeerd als het antwoord   
    Ho ho, niet te rap heruit richten, kijk eens of je nog andere horizontale transponders niet ontvangt, zoals de 11914H met de regionalen en enkele vrij te ontvangen radio's zoals NPO1 en Veronica en andere. Is dat zo en ontvang je alleen de verticale transponders , dan zou er eens iets mis kunnen zijn met de lnb. eerst dat nog eens checken.
  4. astro iris's bericht in Eurosport2 nieuwe frequentie? werd gemarkeerd als het antwoord   
    Via TVV is Eurosport 2 sd te ontvangen Astra 23.5 op de 11914H 29900 2/3. Bij CD is Eurosport 2 sd Germany deze maand in aanbod op het evenement kanaal Astra 19.2 frequentie 12721H 23500 2/3.
  5. astro iris's bericht in Canaldigitaal CI module icm LG smart tv werd gemarkeerd als het antwoord   
    Sinds augustus verleden jaar werkt mijn module in mijn LG tv nog steeds goed, nog geen enkel probleem gehad. Trouwens werd mijn kaart bij dealer geactiveerd in een LG tv.  Maar doordat deze tv's door CanalDigitaal niet gecertificeerd zijn, moet je zelf de veranderingen van kanalen en zenders invoeren. Het is te vergelijken met de niet gecertificeerde decoder, je krijgt geen geforceerde lijsten binnen. Indien dat voor jou wel een probleem zou zijn wegens geen kennis genoeg, dan schaf je je best een gecertificeerde decoder van CanaDigitaal aan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...