Jump to content

astro iris

Members
 • Posts

  5,239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

2 Followers

About astro iris

 • Birthday 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recent Profile Visitors

46,778 profile views

astro iris's Achievements

 1. Bij mij doen die het ook allemaal goed, alleen de 11068 V niet.
 2. Wordt een heel moeilijke zoektocht, daarstraks de volledige satelliet overlopen en alleen deze transponder geeft geen signaal. Transponder even verwijdert en terug ingeladen en nog steeds geen signaal. Ook de instellingen wat aangepast, maar ook dit gaf geen resultaat. In verband met uitrichten, haal ik hier 100% signaal, dus daar ligt het ook niet aan. Dan even check gedaan op nabuur satelliet met ongeveer dezelfde frequentie, maar ook daar niks gevonden. Misschien deze week even dit nog uittesten , aan de lnb is er een dubbele uitgang , ik ga eens aan de diseqcs de coax kabels omwisselen en kijken of dit resultaat geeft. Ik werk namelijk met twee diseqcs. Bedankt voor het meedenken.
 3. Vandaar het succes van zenders zoals Caroline.
 4. Op andere frequentie gaat die wel open. op de 11068 V gaat hij nu zelfs niet meer open en was net deze die in mijn favorieten stond. Nu heb ik de 11052 H ingesteld en daar geen probleem. Heb jij beeld op de 11068 V ?
 5. Hier gekeken naar Brugge-Kortrijk en geen probleem. Heb Basic.
 6. Dat waren nog eens tijden. Vanuit mijn toenmalige woonplaats Reningelst konden we "Holland" ontvangen met een spriet op hoge mast. Waren toen maar twee zenders Nederland 1 en 2 en op vrijdagavond AVRO Toppop met Ad Visser.
 7. Bij het schakelen naar ITV 1 HD krijg ik eerst de melding , "geen signaal", waarop hij na een 10 tal seconden open gaat. Is alleen bij deze zender op Astra 28.2, andere zenders doen het goed.
 8. Is in ieder geval geen Arabische zender.
 9. Op de AM 927 is er weer een zender te horen, komt alleen 's nachts hier door . Soms Engelstalige meldingen, zoals " 927 AM non stop music". Iemand enig idee welke dit is? Al op verschillende forums gekeken, maar nog nergens een melding.
 10. @Crazy SatBij mijn pa thuis ook zo, via digibox en HDMI, maar in WZC gaat dit niet, wegens geen digiboxen meer op de kamers.
 11. Gisteren nieuwe tv geplaatst en aangesloten op WZC centrale digibox . Prachtig beeld en positieve reacties van moeder en verplegend personeel. Ze hadden wel de opmerking dat dit jammer is dat ze de oudjes zo weer op kosten jagen. Trouwens zal de volledige afkoppeling van analoge tv waarschijnlijk wat uitgesteld worden door onvoldoende voorraad van digiboxen.
 12. Vandaag nieuwe tv aangeschaft voor moeder in WZC. Een Philips 32PFF6805. Na navraag in WZC, hoeven we geen digibox of CI+ module te gebruiken. Er wordt gewerkt met centrale digibox, die alle kamers bedient. Maandag wordt alles geactiveerd en kan moeder genieten van haar nieuwe tv.
 13. Deze pik ik voor mijn lichthinder vrienden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.