Ga naar inhoud

astro iris

Leden
 • Aantal items

  3743
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over astro iris

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ok bedankt. Ik zie wel dat zes en caz er niet bij zijn. Nu ja voor haar geen probleem.
 2. De vraag blijft hoeveel sd zenders gaan ze vrij doorgeven. als ik het goed voorheb zijn ze in Lochristi al gestart. Iemand hier uit die regio?
 3. Mistvelden zijn tijdens winterweer steeds vervelend. Mijn grootvader zei altijd, mist en rijm, dan zal regen op komst zijn.
 4. Dan gaan ze wel een oplossing moeten vinden tegen de storende RTA zender, die vooral in het zuiden van de UK vervelend stoort. En ze zouden hier misschien nog goed binnenkomen, want alle France Inter zenders zijn weg vanop de AM.
 5. Evoluties zijn soms ondoorgrondelijk, laatst las ik ergens op een blog dat RTE Ierland zijn digitaal netwerk in de UK wil afbouwen en het gewonnen geld in hun LW zender willen steken.
 6. Volgens de nieuwe luistercijfers is 3FM gezakt naar een historisch dieptepunt. Met slechts 2,2% luistercijfers komt de vraag , of het nog zin heeft deze zender verder te verdelen op FM. Het luister publiek van FM3 zijn overwegend jongeren en die luisteren niet meer via FM, maar digitaal. Daarom is de denkpiste om 3FM te stoppen op FM niet geheel uit de lucht gegrepen. De frequenties van 3FM zouden ( tijdelijk) kunnen overgenomen worden door NPO radio 5, dat overwegend een ouder publiek heeft en alleen digitaal te beluisteren is en daardoor heel wat ouderen verstoken worden van luisterplezier van deze zender. Wordt vervolgd.
 7. Deze morgen hier in Ieper mooi helder en grondvorst . Temperatuur onder thermometerhut 0° Neushoogte zoals Nederlandse weermannen (vrouwen) zeggen.
 8. astro iris

  100 km/h

  En als hij nog sneller rijdt dan is hij zijn rijbewijs kwijt.😁
 9. Ja HD is er te ontvangen, maar mijn ma haar tv is nog niet voorzien van DVB-C tuner. Wordt andere tv met CI-slot. Tv was al tweedehands van studentenkamer kleinzoon, dus is niet meer voor tijd. De reden van het wat langer wachten is dat moeder heel weinig tv kijkt op haar kamer, alleen wat avondnieuws en Buren, daarna slaapt ze. Overdag kijkt ze tv samen met andere bewoners in de grote zaal.
 10. Helemaal gelezen, conclusie , ze weten het niet, maar als de trend van de laatste jaren doorzet wordt het zacht. Maar zoals steeds zijn er uitzonderingen. feit is wel dat de laatste jaren meer extremen voorkomen.
 11. astro iris

  100 km/h

  Ieper-Brussel met de auto een goed uurtje, als het kalm is wel te verstaan. Half druk reken maar anderhalf uur, bij drukte 's morgens en 's avonds 2uur 15 minuten. Met de trein 1 uur en 45 minuten. Intussen op de trein wat werktaken uitvoeren en uitgerust aankomen in Brussel , aan u de keuze. Een vriend van mij doet dit dagelijks, al jaren lang en nooit stress in het verkeer.
 12. astro iris

  100 km/h

  Dat is een keuze die je zelf maakte, wij kozen indertijd voor woning op wandelafstand van station en mijn beroepsleven speelde altijd af op fietsafstand van thuis, dus eigen keuze.
 13. astro iris

  100 km/h

  Waarom is tijd altijd zo belangrijk? Toen ik in 2008 in Mongolië was , vroegen we aan de gids, hoelang rijden is het nog? Het antwoord was heel duidelijk...waarom, jullie zijn toch op vakantie? Einstein zei toch ook dat tijd relatief is?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid