Ga naar inhoud

astro iris

Leden
 • Aantal items

  3915
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over astro iris

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recente bezoekers van dit profiel

44731 profielweergaven
 1. Ooit ook eens in Mongolië zelf gezien, daar was die zelfs grijsachtig. Deze sneeuw was toen afkomstig van twee koolcentrales rond Ulaanbaatar die 24/24 vuile rook uit spuwen. ook enkele jaren geleden in Hoboken Antwerpen, dit door uitstoot havengebied.
 2. Deze zenders waren deze voormiddag uit de lucht, melding geen signaal. Nu terug in de lucht.
 3. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/01/22/het-sneeuwt-in-limburg/?deliveryName=DM23597
 4. Tja records aan de lopende band. Binnenkort hier de duizend jarige storm? De januari storm van 1953 was een 250 jarige storm.
 5. Deze morgen flirtte de temperatuur met het vriespunt, Zwaar bewolkt nevelig, maar hier omzeggens geen mist. wind ZW en vochtigheid 89%. Hopelijk kan het zonnetje door die smurrie geraken, want smurrie is het hoor. In De Kempen viel wat lichte vuile sneeuw, afkomstig van stofdeeltjes afkomstig van industrie die bevriest met waterdamp en als vuile sneeuw uit de lucht valt.
 6. Inderdaad ceesv, je hebt gelijk is een losse kaart in CI module in CI slot tv. Heb het net gecheckt, was dit na 4 jaren gebruik totaal vergeten.
 7. Ha ha ze hebben dat heel lokaal voor Ceesv gefikst, omdat hij blijft geloven in een normale winter. Denk niet dat Ukkel of De Bilt een ijsdag hadden.
 8. Met deze verwachtingen, mogen deze winter de schaatsen aan de takken.
 9. Hier nu ook zon in de uiterste ZW Hoek , wel nog nu en dan overtrekkende lage bewolking bij 4° en dalende barometer naar 1038. Heel zwakke Z wind en vochtigheid 90%.
 10. Inderdaad luisteraar, satellietbeelden bevestigen dat.
 11. De barometer hier 1039 en deze morgen + 1.5°, nu +2.3° en lichte mist, waar de zon nu probeert door te breken. Ik vrees dat je daarop nog wat zal moeten wachten, want na weekend dubbele cijfers, boven nul wel te verstaan.
 12. Ik gebruik geen CI module alleen kaart in het CI slot rechtstreeks in mijn LG tv, blijkbaar ook daarmee te ontvangen.
 13. En ook Ukkel KMI nieuw record luchtdruk. https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/01/20/nieuw-record-hoge-luchtdruk-in-ukkel-opgetekend/
 14. Werk aan de winkel en hopelijk is het alleen maar je barometer die zo'n afwijking heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid