Jump to content

astro iris

Members
 • Content Count

  4,251
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About astro iris

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recent Profile Visitors

44,971 profile views
 1. Ik heb geen smartphone....en dan?
 2. Inderdaad, heb dat ook al eens opgemerkt dat er bij bepaalde transponders bijvoorbeeld 27499 in plaats van 27500 staat. Nu het is gelukt , goed zo.
 3. ik denk dat jij nog nooit naar landen bent geweest waar ze hygiëne niet al te hoog in hun vaandel dragen, ik ben er wel geweest, ik heb zaken in China, , Madagascar, Mongolië en Latijns Amerika gezien die je niet wil weten. In de beste gevallen duurde het drie tot vier dagen voordat je bijna niet meer van toilet afkwam. Ik ga niet in detail gaan met de hand hygiëne daar. Oei dat is als de doodstraf.
 4. En in die honderden jaren hebben we gezien waartoe dat leidde. Hier bij ons brak in de late middeleeuwen de zwarte pest uit, het inwonersaantal werd meer dan gehalveerd, de oorzaak was wel slechte hygiëne. Dat iemand anders die misschien net van toilet kwam zonder handen te wassen in mijn eten zit te roeren...neen bedankt mij gelaten, ik ga naar broodjeszaak waar wel met handschoenen de broodjes worden klaargemaakt.
 5. Hier in Lidl en Aldi draagt het personeel ook handschoenen, maar hier in een plaatselijke bakkerij broodjeszaak maakt de bakkersvrouw nog de broodjes zonder handschoenen....bah, vind dit zoal zo vies, ook in niet corona tijden. Is misschien ziek, hopelijk niets ernstigs, mis wel zijn commentaren.
 6. Lockdown zou opgeheven zijn in Wuhan, maar niets is minder waar. Deze opheffing is vooral voor de vele mensen die 11 weken niet naar huis konden. Wie toch buiten gaat moet een app installeren op zijn smartphone die aanduid of je toestemming hebt en geen gezondheidsproblemen hebt om buiten te komen. Ook wordt nog iedereen gecontroleerd op temperatuur. Die opheffing van lockdown is zelfs nog strenger dan die van hier. Ik heb ook nog een bedenking met dat app systeem, heeft iedereen dan daar een smartpnone?
 7. Tja de reden om wel te kopen is de veel betere beeldkwaliteit dan bijvoorbeeld veel andere merken waar fastcan wel kan. Ieder nadeel heb zijn voordeel zeker?
 8. Wil je alleen deze nieuwe transponder inlezen , ga naar menu setup , vervolgens transponder bewerken, daarna ga je rechter balk naar toevoegen. nu kan je alle gegevens van transponder invullen en dan ok en transponder is toegevoegd. Tot slot moet je transponder handmatig afstemmen en scannen. Succes. Ik denk dat hij dit niet kan met deze tv, bij mij kan ik ook geen fastcan doen.
 9. Dus dan is er maar één regel, "blijf in je kot".
 10. Eduard07 Mijn dagelijks ervaring is stukken slechter dan de uwe hoor, hier in onze straat staat men in groepje te keuvelen, terwijl de kinderen met elkaar spelen. gisterennamiddag zaten mijn buren zelfs buiten op de stoep met vrienden lekker iets te drinken. En in het warenhuis kan je onmogelijk die 1.5 meter houden, want als je even stopt aan een rek , dan staat er in de kortste keren iemand naast jou om ook iets uit dat rek te halen. Vandaar dat ik op dat moment een mondmasker draag. wandelen en fietsen doe ik nu totaal niet meer.
 11. Deze morgen op de radio, 1.5 meter afstand onvoldoende. deze afstand geldt als je naast mekaar wandelt of stil staat. Wanner je echter achter iemand wandelt moet je 5 meter houden, indien je achter iemand loopt 10 meter en als je achter iemand rijdt met een gewone fiets , geen elektrische, dan zeker 20 a 30 meter afstand houden. Al gezien hoeveel dit daadwerkelijk doen? deze raad komt er nu pas en iedere persoon met gezond verstand (en dat zijn er weinig als je rond kijkt) wist dat al. Zoals ik zei, we zijn heeeeel slecht bezig hier en slaan alle verwittigingen en raadgevingen in de wind, van degene die het wel weten.
 12. Niet voor niets dat men in veel landen de mondmaskers verplicht als je buiten gaat. Maar zoals ik al eerder schreef, hier in de lage landen denkt men dat men slimmer is. De toekomst zal het uitwijzen, we zijn hier in Europa in elk geval al slechter bezig dan in China.
 13. Heel heel dom is dat. kinderen dragen het virus over zonder dat ze zelf ziek zijn. Trouwens vandaag hier in België heel verontrustend nieuws uit wzc. In bepaalde wzc is de helft van het personeel besmet, zonder koorts en zonder dat ze het zelf weten. Nu begint men eindelijk te testen.
 14. Een kat kan in haar vacht ook het virus tijdelijk dragen, waardoor na het strelen het over gaat op jou. Omgekeerd blijkbaar ook.
 15. De veiligste plaats in je tuin, tenminste als je kat geen seksuele betrekkingen had met die besmette zwerfkat.😲
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy