Jump to content

astro iris

Members
 • Content Count

  4,458
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About astro iris

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 07/19/1954

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  ieper
 • Interesses
  Sterrenkunde, radio, satelliet, tuinieren, natuur en reizen.

Recent Profile Visitors

45,220 profile views
 1. Wie er ééntje heeft die nog goed functioneert, mag het mij steeds laten weten.
 2. De 1215 van Absolute is hier minder sterk dan vroeger, denk dat ze het vermogen wat verminderd hebben. Hier komen Smooth op de 603 en 945 overdag sterk binnen. Ook de 1548 van Gold is bij momenten goed te ontvangen. Van de BBC zenders zijn heel wat am zenders de laatste maanden uitgeschakeld.
 3. In tegenstelling tot de meeste landen in Europa. Maar ja, UK is nu eenmaal Europa niet meer. https://radiovisie.eu/uk-regering-schuift-analoge-switch-off-op-de-lange-baan/
 4. Deze morgen hier op de radio zei viroloog Van Ranst, indien het niet echt nodig is, voorlopig geen vliegtuig nemen, want is er zeer onveilig. Zit er eentje op met corona dan is de kans groot dat hij een deel van de passagiers besmet.
 5. Kankerdoden zijn doden die jammer genoeg moeilijk te voorkomen zijn, op enkele uitzonderingen na indien men er vroeg bij is. Corona doden kunnen voorkomen worden, mits een goed vaccin, bij mijn weten bestaat geen vaccin tegen kanker. Of wat gezegd van al de verkeersdoden? of wat gezegd van malaria doden? Zo kan je bezig blijven hé
 6. Juni gaf hier in Ieper 99.5 mm in 8 dagen. Dus veel regen op heel korte tijd, niet goed om de grond in te dringen. Gelukkig hadden we gisteren en vannacht eindelijk weer eens een regenzone met 20 mm.
 7. Las vandaag in de krant dat corona drie keer meer slachtoffers maakte dan een gewone griep.
 8. En alle water viel met onweersbuien, niet één regenzone....raar toch?
 9. Ooit zal het ook eens prijs zijn. hier ook vaak ertussen uit, maar het geluk blijft niet duren. Nu ja wat is geluk met deze weer fenomenen?
 10. Ze zullen het geweten hebben in de kop van Holland vandaag. dergelijke weer fenomenen komen meer en meer voor. Een ouderwetse regenzone in de zomer zit er blijkbaar niet meer in, hoosbuien met alles erop en eraan wel.
 11. astro iris

  Tekenbeet

  Zelf , enkele jaren geleden, ook een teek gehad op mijn rug. kon die zelf niet zien en was toen singel in die periode dus ook geen partner om te controleren. Toevallig tijdens het wassen toch plots iets opgemerkt. was al goed uitgezet, zeker al een viertal mm . Direct naar dokter gegaan en die heeft ze op de juiste manier verwijderd. Was al lichtjes rood ontstoken er rond en voor de zekerheid toch enkele dagen medicatie moeten nemen en na een 5 tal dagen terug op controle. Gelukkig geen besmetting.
 12. Voor de satelliet leek zal dit waarschijnlijk te hoog gegrepen zijn. Zoals Mimisiku zegt is IPTV een optie. mijn vrouw is Mongoolse en kijkt vaak via IPTV naar Mongoolse channels. Zijn niet altijd live uitzendingen, maar je kan er toch iets mee.
 13. Tussen 18 en 54 jaar, tja weeral eens te oud om mijn mening.te vragen.
 14. Geniet nu maar , volgende week vanaf woensdag dertigers.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy