Jump to content

astro iris

Members
 • Content Count

  4,465
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by astro iris

 1. Het probleem bij de Belgen is, als je ze niet verplicht , dan doen ze het vrijwillig niet. Zelfs verplichten is al een probleem.
 2. Heel mooi op foto en dat is nu net het probleem voor de leek. Zij zien die foto's tijdens het weerpraatje en crossen dan 's nachts naar buiten en denken dat te zien. Maar de ontgoocheling is erg groot bij het zien (als ze al iets zien) van een heel zwak wazig object. ik heb Hale Bob en Hyakutaki in de negentiger jaren gezien en dat was even andere koek hoor. Door een verrekijker of telescoop is Neowise wel de moeite om zien. Bij mijn astronoom collega's hoor ik vaak deze verhalen.
 3. Dacht net hetzelfde, trouwens daarstraks mail gezien van Ziggo Sport waarin ze zich afvragen of Verstappen zondag weerwraak gaat nemen in Oostenrijk.
 4. Intussen staat Corona , qua aantal doden in verband met besmettingszieken, op plaats nummer 1 , aids en malaria volgen op 2 en 3.
 5. Inderdaad, is nu reeds 11 jaar en het voelt goed. moet er wel bijvertellen dat ik in die vorige 10 jaar mij zeker ook niet ongelukkig voelde.
 6. Ik was meer dan tien jaar vrijgezel en op mijn 55 ste toch nog een nieuwe start genomen. Aan alles zitten voor en nadelen en ik begrijp heel goed vrijgezellen die de stap niet mer willen of durven zetten.
 7. Ook geen marmot meer eten, want dan krijg je de builenpest.
 8. Wie er ééntje heeft die nog goed functioneert, mag het mij steeds laten weten.
 9. De 1215 van Absolute is hier minder sterk dan vroeger, denk dat ze het vermogen wat verminderd hebben. Hier komen Smooth op de 603 en 945 overdag sterk binnen. Ook de 1548 van Gold is bij momenten goed te ontvangen. Van de BBC zenders zijn heel wat am zenders de laatste maanden uitgeschakeld.
 10. In tegenstelling tot de meeste landen in Europa. Maar ja, UK is nu eenmaal Europa niet meer. https://radiovisie.eu/uk-regering-schuift-analoge-switch-off-op-de-lange-baan/
 11. Deze morgen hier op de radio zei viroloog Van Ranst, indien het niet echt nodig is, voorlopig geen vliegtuig nemen, want is er zeer onveilig. Zit er eentje op met corona dan is de kans groot dat hij een deel van de passagiers besmet.
 12. Kankerdoden zijn doden die jammer genoeg moeilijk te voorkomen zijn, op enkele uitzonderingen na indien men er vroeg bij is. Corona doden kunnen voorkomen worden, mits een goed vaccin, bij mijn weten bestaat geen vaccin tegen kanker. Of wat gezegd van al de verkeersdoden? of wat gezegd van malaria doden? Zo kan je bezig blijven hé
 13. Juni gaf hier in Ieper 99.5 mm in 8 dagen. Dus veel regen op heel korte tijd, niet goed om de grond in te dringen. Gelukkig hadden we gisteren en vannacht eindelijk weer eens een regenzone met 20 mm.
 14. Las vandaag in de krant dat corona drie keer meer slachtoffers maakte dan een gewone griep.
 15. En alle water viel met onweersbuien, niet één regenzone....raar toch?
 16. Ooit zal het ook eens prijs zijn. hier ook vaak ertussen uit, maar het geluk blijft niet duren. Nu ja wat is geluk met deze weer fenomenen?
 17. Ze zullen het geweten hebben in de kop van Holland vandaag. dergelijke weer fenomenen komen meer en meer voor. Een ouderwetse regenzone in de zomer zit er blijkbaar niet meer in, hoosbuien met alles erop en eraan wel.
 18. astro iris

  Tekenbeet

  Zelf , enkele jaren geleden, ook een teek gehad op mijn rug. kon die zelf niet zien en was toen singel in die periode dus ook geen partner om te controleren. Toevallig tijdens het wassen toch plots iets opgemerkt. was al goed uitgezet, zeker al een viertal mm . Direct naar dokter gegaan en die heeft ze op de juiste manier verwijderd. Was al lichtjes rood ontstoken er rond en voor de zekerheid toch enkele dagen medicatie moeten nemen en na een 5 tal dagen terug op controle. Gelukkig geen besmetting.
 19. Voor de satelliet leek zal dit waarschijnlijk te hoog gegrepen zijn. Zoals Mimisiku zegt is IPTV een optie. mijn vrouw is Mongoolse en kijkt vaak via IPTV naar Mongoolse channels. Zijn niet altijd live uitzendingen, maar je kan er toch iets mee.
 20. Tussen 18 en 54 jaar, tja weeral eens te oud om mijn mening.te vragen.
 21. Geniet nu maar , volgende week vanaf woensdag dertigers.
 22. Benelux stelt voor hen niet veel voor, echter is de M7 groep meer dan de Benelux. Misschien vandaar om weer te willen praten?
 23. Volgens een bericht in Totaal Tv bestaat er een kans dat de Discovery zenders en Eurosport terug keren bij Canal Digitaal. Een manager van een lokale afdeling van Discovery in Tsjechië en Slovakije zegt om eventueel toegevingen te doen. Wordt vervolgd.
 24. Van dat geluid had ik nog niets opgemerkt en ja SD is niet de max, maar eerlijk we moesten het vroeger met veel minder doen. ik ben al tevreden dat ze r zijn. misschien ben ik niet zo veeleisend, maar mijn LG tv geeft veel beter beeld dan bijvoorbeeld een Samsung.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy