Jump to content

astro iris

Members
 • Posts

  5,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by astro iris

 1. @ceesv Beetje zwartgallig vandaag? Hadden onze voorouders hun koude grotten niet overleefd, dan waren we nu hier niet. Probleem van heel deze maatschappij is dat we zwaar verwend zijn. Shops in de winter buitendeuren open, overal overvloed straat- en reclamelicht. De huizen zien er 's nachts als kerstbomen uit, met al die tuin- en veiligheidsverlichting. Onze voorouders deden het veel soberder hoor.
 2. Ik geef het op, gezien er heel wat problemen zijn in de UK me freesat en ITV, zal het probleem niet bij mij liggen. De oorzaak zou dus de nieuwe transponder van 28.2 E zijn, met dezelfde gegevens als deze transponder. Sommige ontvangers hebben hier geen probleem mee, andere wel.
 3. Als de transponder signaal geeft, dan heb ik inderdaad ook die STV HD. Nu heb eens iets nieuws geprobeerd, iets dat ik ergens las op een forum. Ik heb de instelling veranderd van 11068V naar 11069V en raar nu wel signaal, ook na weg zappen.
 4. Volgens ik lees is er een nieuwe transponder op de 2E voor het Midden Oosten. Deze is ook 11068 en zou volgens de commentaren wel eens het probleem kunnen zijn. Dus hetgeen ceesv hier ergens schreef, kan een naburige transponder soms het probleem zijn.
 5. Correctie aan bovenstaand bericht, het schakelen van satelliet geeft toch niet altijd resultaat. Daarnet nog even gecheckt. Ook even gecheckt bij TVV tuner, maar daar geven ze de 11097V door.
 6. Ik werk met module en kaart rechtstreeks in tv. Ik kan dit dus niet controleren zoals met een tuner. Het rare is, dat ik soms beeld heb, zoals nu bijvoorbeeld, maar als ik weg zap naar andere zender op de 28.2E en dan terug, dan is er terug geen signaal. Ik heb deze morgen eens de kabels omgeruild, maar blijft hetzelfde. Wat ik daarstraks ontdekte, indien ik zap naar andere satelliet, bijvoorbeeld de Hotbird en dan terug naar 28.2E, dan heb ik terug signaal. Trouwens ik las hierboven net dat er blijkbaar sinds enkele dagen, nog personen zijn die dit probleem ondervinden. Heel raar hé.
 7. Bij mij doen die het ook allemaal goed, alleen de 11068 V niet.
 8. Wordt een heel moeilijke zoektocht, daarstraks de volledige satelliet overlopen en alleen deze transponder geeft geen signaal. Transponder even verwijdert en terug ingeladen en nog steeds geen signaal. Ook de instellingen wat aangepast, maar ook dit gaf geen resultaat. In verband met uitrichten, haal ik hier 100% signaal, dus daar ligt het ook niet aan. Dan even check gedaan op nabuur satelliet met ongeveer dezelfde frequentie, maar ook daar niks gevonden. Misschien deze week even dit nog uittesten , aan de lnb is er een dubbele uitgang , ik ga eens aan de diseqcs de coax kabels omwisselen en kijken of dit resultaat geeft. Ik werk namelijk met twee diseqcs. Bedankt voor het meedenken.
 9. Vandaar het succes van zenders zoals Caroline.
 10. Op andere frequentie gaat die wel open. op de 11068 V gaat hij nu zelfs niet meer open en was net deze die in mijn favorieten stond. Nu heb ik de 11052 H ingesteld en daar geen probleem. Heb jij beeld op de 11068 V ?
 11. Hier gekeken naar Brugge-Kortrijk en geen probleem. Heb Basic.
 12. Dat waren nog eens tijden. Vanuit mijn toenmalige woonplaats Reningelst konden we "Holland" ontvangen met een spriet op hoge mast. Waren toen maar twee zenders Nederland 1 en 2 en op vrijdagavond AVRO Toppop met Ad Visser.
 13. Bij het schakelen naar ITV 1 HD krijg ik eerst de melding , "geen signaal", waarop hij na een 10 tal seconden open gaat. Is alleen bij deze zender op Astra 28.2, andere zenders doen het goed.
 14. Is in ieder geval geen Arabische zender.
 15. Op de AM 927 is er weer een zender te horen, komt alleen 's nachts hier door . Soms Engelstalige meldingen, zoals " 927 AM non stop music". Iemand enig idee welke dit is? Al op verschillende forums gekeken, maar nog nergens een melding.
 16. @Crazy SatBij mijn pa thuis ook zo, via digibox en HDMI, maar in WZC gaat dit niet, wegens geen digiboxen meer op de kamers.
 17. Gisteren nieuwe tv geplaatst en aangesloten op WZC centrale digibox . Prachtig beeld en positieve reacties van moeder en verplegend personeel. Ze hadden wel de opmerking dat dit jammer is dat ze de oudjes zo weer op kosten jagen. Trouwens zal de volledige afkoppeling van analoge tv waarschijnlijk wat uitgesteld worden door onvoldoende voorraad van digiboxen.
 18. Vandaag nieuwe tv aangeschaft voor moeder in WZC. Een Philips 32PFF6805. Na navraag in WZC, hoeven we geen digibox of CI+ module te gebruiken. Er wordt gewerkt met centrale digibox, die alle kamers bedient. Maandag wordt alles geactiveerd en kan moeder genieten van haar nieuwe tv.
 19. Deze pik ik voor mijn lichthinder vrienden.
 20. Zo een beetje als Radio London on line met opnames van vroeger. Soms leuk om horen, een Christmas show half augustus.
 21. Ik vrees heel lang, gelukkig voor ons is er sat4all.
 22. Hier moeten moeder en dochter nu overleggen, als dat maar goed komt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.