Ga naar inhoud


astro iris

Lid
  • Items

    6024
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    33

Alles dat geplaatst werd door astro iris

  1. Bij een paar dealers prijs voor herstel opgevraagd. Gemiddelde kostprijs schommelt van 500 naar 700 euro. Voor een tv van 8 jaar is dat veel geld, voor die prijs koop ik een nieuwe, maar gezien mijn huidige gezondheid situatie, is dat voorlopig niet aan de orde.
  2. Wie zegt dat dit altijd eten is ? Er zijn zoveel mogelijkheden. Sanitaire stop, iets drinken, de hond uit laten, eens zappen naar voetbal of wielrennen , het programma blaadje doorlichten ene enz..... bovendien een gehele middag stil zitten is niet gezond. ik kijk via module in tv en die pauze heb ik niet.
  3. Last van die reclames heb ik nog nooit gehad, dan is er tijd om zelf eens een pitstop te houden.
  4. Is een heel intensief werkje dat niet zomaar in één twee drie kan uitgevoerd worden.
  5. Is een vlek van een drietal centimeter doorsnee , waar het beeldscherm meer oplicht dan de omgeving. op een donkere achtergrond of stilstaande beelden, valt de vlek minder op, maar tijdens bvb voetbalwedstrijden, is dat wel heel storend. Kan dit hersteld worden?
  6. Sinds enkele dagen is er een witte vlek verschenen op het beeldscherm van mijn tv. is dit te herstellen? TV is een LG met normaal heel prachtig beeld en is 8 jaar oud.
  7. @ceesv Is de tekst balk onderaan beeld op SBS 9 van Ziggo te zien? Bij Canal Digitaal is die maar voor de helft leesbaar.
  8. Opgemerkt tijdens F1 uitzending, dat de tekst balk onderaan beeld maar voor de helft te zien is. Op SBS9 op Ziggo wordt ik helemaal naar van de verplichte reclame onderbrekingen bij het terugkijken.
  9. Gezien in programmatie ook Engels voetbal op SBS 9 Viaplay Sport
  10. SBS9 is alvast begonnen vandaag met Viaplay tv oefenritten Japan.
  11. Ik draag al jaren geen polshorloge meer en toch mis ik zelden het juiste uur, dat is het voordeel van een zonnewaarnemer te zijn. Maar met uur verandering is het wel een paar dagen aanpassen.
  12. Bijna niemand werkt op tweede Paasdag en ook weinigen kijken tijdens dit Paasweekend naar BBC Entertainment, dus logische beslissing.
  13. Was een zender waar ik zelden of nooit naar keek. Jammer wel dat ze bij verdwijnen van zenders nooit iets (degelijks) in de plaats brengen, abonnementsprijs blijft echter wel dezelfde.
  14. @el renegade Op mijn laptop moet ik ook telkens opnieuw inloggen met Canal+, vroeger ging dit automatisch. Mijn LG tv is te oud om app te installeren.
  15. De ITV's zijn wel alle vier degelijk in HD, de +1 versies in SD.
  16. Op mijn laptop, mijn tv is te oud voor de app.
  17. Bij mij is de overgang naar Canal+ ook automatisch gebeurd.
  18. Inderdaad, misschien zenderlijst opnieuw inladen.
  19. @Orgeldandri Hoe kijk je TVV, via TVV ontvanger, module in tv of via eigen ontvanger? Soms helpt het om de stroom van de ontvanger enkele minuten uit te zetten. Kijk je met module en kaart, even kijken of je de laatste updates hebt gekregen.
  20. @Crazy Sat Jammer, vond het altijd leuk om dit te volgen, vooral die feeds die je vond van sportuitzendingen.
  21. Ah dat wist ik niet, dacht dat deze de toekomstige transponder ging worden. Had deze EPG storing per toeval opgemerkt.
  22. @Codx hoe kan ik dit oplossen , die bug?
  23. Ik heb opgemerkt dat op de nieuwe transponder, 12051V de EPG van de RTL zenders en ook Kanaal Z slechts beperkt te zien zijn, op de 11856V is de volledige EPG gids te zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...