Ga naar inhoud


wapper

Lid
  • Items

    453
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door wapper

  1. Op 14-8-2019 om 16:08 zei Tonskidutch:

    @prutske

    volgens mij begrijp je de samenhang niet echt

     

    indien je het opname medium niet via de televisie firmware zelf hebt geformatteerd en daarmee de HDCP waarborgt kun je geen opnames op een willekeurig aangesloten apparaat doen.

     

    ( HDCP = High-bandwidth Digital Content Protection is een specificatie, ontwikkeld door Intel, voor de bescherming van digitale audio- en videoinhoud die verstuurd wordt over DVI-, DisplayPort- of HDMI-verbindingen. Het is een vorm van digitaal rechtenbeheer (DRM). )

     

     

     

    HDCP staat helemaal los van het wel of niet kunnen opnemen via de tuner, hdcp is namelijk voor lvds(interne verbinding tussen board en lcd) hdmi/dp/dvi niet voor interne tuners etc.

     

     usage rules information uri is voor ci+ 1.4, zou dus zomaar kunnen dat zowel de cam als je TV Avtex L188DRS 1..4 is en daardoor dus bepaalde dinge gaat blokkeren zoals het niet kunnen op nemen van zenders, andere die geen last hebben gebruiken dus oudere ci+ slot of modules.

     

  2. Nee kpn dan zomaar me telefoon nummer buiten werking stellen en niet meer terug kunnen zetten, goeie service hoor.....

     

     

    Daarom zeg ik ze hebben allemaal wel wat, geen 1 provider is 100% ok.

  3. 16 uur geleden zei Dreeke:

    Jij gaat blij worden van het nieuwe beeld in 1080P.  Ik heb op mijn Philips UHD televisie een superstrak beeld dankzij DVB-T2.

    digitennenpo1hd.jpg

     

    Nu zie ik in je plaatje het dolby logo klopt dit wel voor dvb-t2 npo hd zenders? dacht dat dit gewoon aac zou zijn.

  4. 10 uur geleden zei Mimisiku:

    Dat kan ik niet testen én dus niet weten. Ik heb zelf geen next box. De info haal ik van de Ziggo website waar bij de installatie aangegeven wordt dat er geen losse kaart bij deze box geleverd wordt. Hij activeert via het internet. Het kán dus IPTV zijn op die box. Ik scan hier gewoon met een VU+ Zero 4K DVB-C/T2 en daar ontvangt hij wel degelijk een Test kanaal met een Nagra CAID.. En met deze Nagra CI+ gaat de zender bij mij niet open. Alleen het geluid...

     

    Doelde alleen dat de next gebruikers love nature 4k wel hebben maar dus niet via dvb-c maar via iptv.

     

    Dat hij ook op- dvb-c netwerk staat is mooi, maar of ziggo dit ook echt gaat gebruiken op dvb-c netwerk is afwachten idd.

  5. Op 10-3-2019 om 11:24 zei Mimisiku:

    De zender heet 'Test' en opent niet met een Ziggo kaart (oranje). Werkt alleen op de Ziggo mediabox Next die aan een select aantal testers is uitgedeeld. Deze werkt met een virtuele Nagra kaart...

     

    Dat klopt niet, de uhd versie die op de ziggo next box doorgegeven word gaat via iptv en niet via dvb-c.

    • Bedankt 1
  6. Op 1-2-2019 om 20:10 zei luisteraar:

    misser

     

    Hoezo misser? immers zijn de rtls geen nederlandse zender, dus must care geldt dan al helemaal niet, geldt wel weer in Luxemburg waar rtl zenders dan ook fta uitgezonden word via dvb-t etc.

  7. 12 uur geleden zei stevie-v:

    Ik denk niet dat je daar gelijk in hebt, die bandbreedte word grotendeels besteed aan veel sneller internet.

    De meerwaarde van alle regionale zenders in HD zie ik niet zitten en dat zal ook niet snel gaan gebeuren denk ik.

     

     

    Daar heb je wel een punt ja meestal zal voor docsis doeleinde gebruikt worden, neemt niet weg dat er nu wel 32 frequenties vrij gekomen zijn, dus beetje verdelen 15 voor docsis en 15 voor dtv en je komt heel eind.

     

    @Alex1970

    Dus genoeg omtezetten nog.

  8. 9 uur geleden zei C0re:

    "Bij lange na niet" is heeeel erg kort door de bocht. Vrijwel alle zenders in het standaard pakket zijn in HD. Het zijn met name de nieuwszenders, regionale zenders en wat buitenlandse zenders die nog in SD zijn. Er zijn sowieso een aantal zenders die überhaupt niet beschikbaar zijn in HD.

     

    Valt wel mee hoor er zijn zo 30 zenders die ziggo naar hd om kan zetten maar niet doet wegens ruimte gebrek, dit zal zometeen wel goed komen als men overal gestopt is met analoge tv, immers wilt ziggo geen 2 deling creeren door 1 deel wel meer hd zenders tegeven en andere deel niet want nog analoge signaal etc.

  9. Op 7-2-2019 om 16:49 zei luisteraar:

    dit zijn de puntjes op I op de wetgeving.

    BBC zend legaal uit ontvangbaar buiten GB wat ik

    bij een arrest bewezen heb daarom zie ik het probleem bij

    telenet niet.

    Zou telenet fout zitten dan zitten wij ook fout omdat het een

    illegale bron zou zijn die in de EU uitzendingen doet zonder uitzend

    rechten te hebben.

     

    Nee bbc zend uit gericht op de uk, die rechten die hun hebben gelden dan ook alleen voor de uk, dat sommige landen bbc 1/2 etc uitzenden heeft meer iets van vroeger vandoen, daarbij zijn het dan ook maar 3 landen die bbc 1/2/3/4 in hun pakket hebben nederland belgie en dacht zwisterland door hun aparte wetgevind omtrend fta.

  10. Op 3-10-2018 om 18:51 zei Noordzee:

     

     

    Nou @Tonsskidutch: 

     

    Vanwege de overgang deze week naar DVB-2 was ik toch benieuwd naar de voorraad DVB-T2-ontvangers in electronica-winkels. In mijn pauze dan maar is rondgekeken bij de Media Markt in Groningen. Helemaal geen één ontvanger te zien. Navraag bij een verkoper leerde mij dat Ziggo dit bedongen heeft. Zij hebben een vaste stand in de winkel waar ze proberen mensen klant te maken van Ziggo. Media Markt moest dan wel alle Satellietontvangers en "Digitenne"-ontvangers uit de winkel verwijderen.  

     

    Een paar honderd meter zit een vestiging van Coolblue. Ook zij kunnen geen DVB-T2 ontvangers leveren. Zij hebben wel drie types DVB-antennes te koop. dat dan weer wel;......

     

    Kortom: Een zoektocht naar een geschikte nieuwe DVB-T2-ontvanger brengt je al gauw richting internetwinkels. Of even de grens overwippen maar Duitsland. 

     

     

     

    Daar geloof ik dus helemaal niets van en is na mijn idee ook bij wet verboden.

     

    Afijn als men daadwerkelijk rond 5mbit/s zit in hevc dat is dat toch wel netjes dat is ongeveer vergelijkbaar met 9a10mbit/s mpeg4(mits ze goeie encoder settings gebruiken), daarbij kan het idd nog wel een en ander aangepast worden aangezien er nog wat speel ruimte is van 7mbit/s(totale ruimte met dvb-t2 is +-30mbit/s).

×
×
  • Nieuwe aanmaken...