Ga naar inhoud


Kabeltje87

Lid
 • Items

  2834
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  22

4 Volgers

Over Kabeltje87

 • Verjaardag 11/15/1950

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Knoeien met de PC

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Blijkbaar heeft niemand ervaring met het plaatsen van de alternatieve software. Ik heb even de methode om dit te doen doorgelezen, en besloten om het voorlopig niet te doen. (is behoorlijk ingewikkeld) Ook omdat de voorgestelde software een unofficiele update is van Lineage OS is. Zelfs Lineage OS biedt geen versie meer aan voor deze tablet. Ook zit je dan met het probleem van het vinden van de apps. Op Google Apps kun je dan blijkbaar niet meer terecht. Van geplande veroudering gesproken.
 2. Bankzaken en betalingen deed ik sowiezo niet met die tablet. Echter zijn er nu 2 app's die niet meer werken. Kan er voorlopig nog mee leven. (waaronder de Sporza app - Bekijk hem nu in de browser) Voor de rest werkt die tablet nog naar behoren.
 3. De tablet is al enkele jaren oud, Hij heeft Android 7 aan boord momenteel. Is er en mogelijkheid om hier een recentere Android op te zette.. Heb gezocht met Google, maar kan niet iets bruikbaar vinden. Ook op de Samsung website gezocht, maar enkel updates voor hogere versies tevinden. En deze kun je alleen toepassen als je al dezelfde versie hebt. Dus alleen updates binnen uw versie. Geen hogere versie op de tablet zeþen. Iemand enige ervaring hiermee?
 4. Er zijn ook nog een pak Vlaamse zenders die een upgrade naar HD kunnen gebruiken.
 5. In custom.channels.xmal toevoegen: <channel id="PlayCrime.be">4097:0:1:102:0:32:DDDD:0:0:0:http%3a//example.com</channel><!-- Play Crime --> Rytec importeren. De Vlaamse Basic file. Dat is alles.
 6. Antwoord VRT: Wie moeten we geloven?
 7. Bericht ook ontvangen. Eind goed, al goed?
 8. Reactie: Ze leggen de schuld dus bij de VRT. Er is nochtans een technische oplossing. Denk aan de situatie van DisneyXD/Veronica. DisneyXD is beschikbaar voor Vlaanderen en Nederland. Veronica alleen voor Nederland. Ik begrijp wel dat je dit niet op 5 minuten realiseert. Maar wat mij het meest tegen de borst stuit is dat een aantal "Hollanders" maar steeds blijven verkondigen: "Dit is normaal". Dit is niet normaal. Beeld je eens in dat NPO1 iets zou uitzenden wat wel mag in Nederland maar volgens de rechten niet in Vlaanderen. En CanalDigitaal beslist dan maar om het hele kanaal op zwart te zetten (of de NPO) voor Nederland en Vlaanderen. Ik denk dat het forum dan hier zou ontploffen.
 9. Daar gaat het niet over. Het gaat over een zender die de rechten wel heeft, die toch geblokkeerd wordt. Nota Bene een zender van het basis pakket voor het land waarvan het de rechten heeft betaald. VRT1 en Canvas waren ook in Belgie geblokkeerd.........
 10. En dat hebben ze dus niet gedaan. Trouwens de VRT legt de schuld bij Eurosport.... (athans volgens commentator Renaat Schotte)
 11. Ha. Maar de uitzending was ook geblokkeerd voor Vlaamse klanten van TV-Vlaanderen. En dit kan niet!!!!! Hier bestaan technische oplossingen voor. Bv DisneyXD en Veronica. DisneyXD is ook voor de Vlaamse klanten open. Veronica niet. Beiden sharen wel hetzelfde kanaal. TV-Vlaanderen is in de fout gegaan om het voor de Vlaamse klanten ook te blokkeren. Hier bestaat geen enkele rechtsgeldige reden voor. De VRT heeft de uitzend rechten voor Vlaanderen. Eurosport is zijn boekje te buiten gegaan.
 12. Heb net een kwade e-mail naar TV-Vlaanderen gestuurd. Met een copy aan de VRT. Gelieve dit ook te doen AUB. Laat Uw ongenoegen blijken.
 13. TV-Vlaanderen, pist hier wel zwaar naast de pot. Dit hoort niet..........
 14. Ik zei toch: Flauwe opmerking...... (Niet serieus te nemen)
 15. Sorry voor de flauwe opmerking: Maar wat is een cheque?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...