Jump to content

Kabeltje87

Members
 • Content Count

  2,390
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Kabeltje87

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 11/15/1950

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Europese Unie
 • Interesses
  Knoeien met de PC

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En dat is natuurlijk allemaal opgelost als je een kapje draagt....
 2. Als je dat zo leest, lijk jij te twijfelen of dit waar is. Neem van mij aan: het is grote bultshit.... Toen ik dit gisteren voor de eerste keer las, kwam ik niet bij van het lachen. Voor de volledigheid, hier de volledige mop: Nogmaals. Dit is complete nonsens.
 3. Moet heel lastig zijn voor mensen met hooikoorts. Tranende ogen, loopneus en af en toe een nies.
 4. Als je doden per miljoen inwoners gaat vergelijken, wat dan te zeggen van de situatie in San Marino en Vaticaan stad..... PS: Dat soort vergelijking loopt natuurlijk mank....
 5. Hoorde net dat Rutte, in 3 talen mensen aanbeveelt niet naar Nederland te komen voor Pasen. Hij zou beter de Nederlanders aanbevelen om niet te gaan rondcrossen in de buurlanden. Ik woon in het grensgebied, en ik zie nauwelijks verkeer op straat. Maar als je auto's ziet heeft de helft een gele nummerplaat..
 6. Daar is ook niets op tegen. Maar kies hetzelfde systeem. En als kiest voor DST, gebruik dan dezelfde datum om over te schakelen. Ik herinner mij nog de tijd dat de UK op een andere datum overschakelde dan Belgie/Nederland. En ik moest toen heel regelmatig over en weer naar de UK reizen. Ik kan U verzekeren dat 2 keer per jaar het een hele puzzel was om die vliegtuig schema's bij te houden. Als je hetzelfde systeem kiest en eventueel dezelfde overschakel data dan blijft alles hetzelfde. Dat er één uur tijd verschil is tussen bv. Spanje en Portugal maakt niet uit als dat het hele jaar het geval is. Maar een tijdje één uur verschil, dan een tijdje geen verschil, en dan weer 2 uur verschil daar wordt je pas knetter gek van.
 7. Ben ik het helemaal mee eens.
 8. Wat een onzinnige discussie. Mij maakt het niet uit wat het wordt. DST of vaste tijd. Maar dat gezaag erover door voor en tegenstanders. Maak aan de beleidsmakers eens duidelijk dat de discussie moet stoppen, en ze hierin een beslissing moeten nemen. Dit zal dan wel iets internationaal moeten zijn, want ik zie niet in dat sommige landen het éne doen en anderen het andere. Dus: Beslis eens en kom er niet meer op terug. Discussie gesloten.
 9. Willen jullie eens ophouden met onzin te verkopen over die mondmaskertjes. In China vb. lopen ze al met mondmaskertjes rond als er mist is. Waar moet dat dan voor beschermen. Omdat je Chinezen met een maskertje ziet lopen, is het hier ook plots nodig. Wil je bescherming, volg dan een cursus mondmasker gebruik, en schaf je FFP2 maskers aan. Die cursus is misschien nog te vinden. Maar veel geluk om een FFP2/FFP3 masker te vinden. Alle andere maskers zijn zeer beperkt nuttig, en beschermen niet tegen corona (virussen in het algemeen). Ze bieden alleen een beperkte bescherming van de omgeving.
 10. En onze dokters zullen het ook wel weten zeker..... Of heb je meer vertrouwen in een Chinese dokter?
 11. Er zijn daarvoor regeltjes: bv. één die ik ken: als de Kennedy tunnel is afgesloten dan is de Liefkenshoek tunnel tol vrij. Er zullen er er wel nog meer zijn. Maar wat baten kaars en bril als de uil niet zien wil. (waarmee ik wil zeggen dat er overal wel enkele dombo's rond lopen, en je daarvoor geen volk moet schandaliseren)
 12. Vooraleer er beschuldigingen aan de verkeerde personen/instanties geuit worden bedenk het volgende: De liefkenshoek tunnel is gebouwd door een privé firma, welke in ruil x aantal jaren hiervoor tol mag heffen. In principe heeft Vlaanderen of België hier niets mee te maken. Je moet kijken naar een privé firma..... Vergelijk het met de farma industrie.
 13. Ik weet ook niet wat de juiste strategie is. En uit de cijfers die momenteel beschikbaar zijn komt er geen strategie naar voren die echt veel beter is dan een andere. (er zijn wel verschillen, maar die zijn niet dramatisch verschillend. Italie en Spanje niet meegeteld) Maar wat ik wel weet, is dat als wel allen denken dat we het beter weten en de voorgeschreven strategie niet volgen, er nooit of te nimmer een conclusie kan getrokken worden.
 14. Wat mij niet duidelijk is, heeft Roche hier een patent op. Indien zij een patent hier op hebben, staan ze in hun recht. Hoewel ze dan nog moreel laakbaar handelen. Maar we weten dat de farma industrie niet gezegend zijn met enig moreel geweten. Het enig dat telt is de poen. Indien zij hierop geen patent hebben, dan is de weg vrij om alternatieven te gebruiken. Indien zij hun dreigement uitvoeren en waarborgen weigeren op hun apparaten omdat er alternatieven gebruikt zouden zijn. Laat het dan maar uitgevochten worden voor de rechtbank. Je kunt namelijk argumenteren dat ze een beperking van het gebruik van Uw eigendom proberen af te dwingen. Vergelijk het met de aankoop van een auto, waarbij de fabrikant U verplicht alleen een bepaald merk benzine of diesel te gebruiken. Maar wat het ook zij. Dit soort dingen dreigen altijd lang te duren. En zijn dus niet aan te raden in de huidige situatie. Ik denk dat het enige mogelijke reactie kan zijn, Roche uitsluiten van verdere samenwerking. Bv. het intrekken van de vergunningen voor de Belgische/Nederlandse markt van geneesmiddelen door Roche geproduceerd. Of ze uitsluiten van toekomstige overheids contracten. Hun de toegang tot verdere informatie ontzeggen, etc... (Iets wat met Novartis al lang zou moeten gebeurt zijn)
 15. Bedenk dit eens: Je beland als 45 jarige in het ziekenhuis. Hier ligt ook de doodzieke prinses Beatrix. Allebei hebben jullie beademing nodig. Er is slechts één toestel ter beschikking. Wie zal het toestel krijgen denk je?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy