Jump to content

Pluizebol

Members
 • Content Count

  566
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pluizebol

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 7.2, Citoën C5 II Hydractive III+

Recent Profile Visitors

6,254 profile views
 1. Hi De videos op Vrt Nws werkt niet meer, ik krijg steeds de volgende meldingen op de web-site met Chrome op mijn PC en mijn Android phone zowel met Chrome als met de Vrt-app. Oeps. Er trad een interne fout op in de speler, contacteer support (welke support ??) Oeps. Er trad een fout op met de netwerkverbinding. Nog iemand met dit probleem ?
 2. Die rubbisch van windows 10 werkt al jaren uitstekend bij mij.
 3. M.a.w. 1903 en 1909 zijn voor het ogenblik identiek ?
 4. Dit heb ik intussen gevonden. Maar veel wijzer ben ik er niet door geworden. Ik vraag mij nog steeds af of dit automatisch gebeurd is of niet.
 5. Geen idee, waar heb je dit gelezen Tonskidutch ?
 6. @Psychosammie Ik wil er alleen nog aan toevoegen dat mijn backups niet zomaar copietjes van files zijn maar heuse SYSTEM backups gemaakt met AOMEI Backupper. En nu hou ik er mee op want anders wordt het een welles nietes verhaal.
 7. @Tonskidutch Ik hou in een Excel-file exact bij wat ik installeer, uninstalleer of update. Al mijn data staat op een tweede schijf en mijn backups staan op een derde schijf : maw mijn C-schijf bevat alleen Windows en geïnstalleerde software. Wanneer ik een backup maak weet ik dus steeds precies wat er in die backups staat en wat ik na een restore opnieuw moet installeren/deleten/updaten. Ik heb zo al ettelijke keren de meubels kunnen redden door een restore van een van mijn vorige backups te restoren en in no time weer helemaal terug ready te zijn. En daar vind ik mij heel comfortable bij. Ik ben in geval van een wereldramp perfect in staat om binnen het uur (of 2) terug up en running te zijn. PS. het voorgaande is voor mijn desktop. Voor mijn laptops heb ik 1 grote ssd geplaatst met 3 partities : systeem/data/de laatste backup. Ik hou wel meerdere backups van de laptops bij op de Backup disk van mijn desktop.
 8. @MagisterMagoo Ik zie dat je op jou Harddisk 0 een niet toegewezen partitie * hebt van 215 GB. Dat is een flinke hap uit de 1TB waarmee je niets kunt doen. Waarom maak je die partitie niet bruikbaar ?
 9. Beste mensen. Maak nu toch in godsnaam af en to eens een SYSTEM backup van jullie systeem (met bv gratis AOMEI Backupper ) Dit duurt ocharme 10 minuutjes en een restore ook 10 minuutjes. Dan hebben jullie steeds de mogelijkheid om (in geval van dergelijke problemen) te kunnen terugvallen op een goed werkend systeem zonder dagenlang te moeten zoeken en proberen om het probleem op te lossen (met eventueel verlies van gegevens en instellingen). Ik snap jullie niet meer hoor en al wat ik op zo'n probleem kan zeggen is : eigen schuld-dikke bult
 10. Thanks Penthe. Ik had ook al zo'n lichtblauw vermoeden dat het sinds de versie 80.0.3987.122 update begonnen is. Intussen zag ik Versie 80.0.3987.132 update binnekomen, maar dat loste dit probleempje helaas niet op.
 11. Heel gek fenomeen : Starten van Chrome doet desktop- en taskbar iconen allemaal 1x herladen Nog iemand met dit probleempje ?
 12. @waterpas, Dank Ik heb hem intussen besteld op de site van de makers http://www.kanssoftware.com (29$) Nu kan ik in batch mode mijn +600 FLACs er in 1 run doorjagen : duurt uiteraard lang maar het werkt.
 13. Dank voor de raad maar dat had ik inderdaad voor alle veiligheid al gedaan.
 14. Dank allemaal, Ik ben met "Sound Normalizer" aan het testen omdat - Het inderdaad om Flac files gaat - Het mijn hele batch van +600 files in 1 run kan normalizen @waterpas : Ik vind alleen de home site niet waar ik het programma veilig kan aankopen.
 15. Hallo, Vraagje 1: Ik heb een 600-tal Flac files in mijn Music Collection. Sommige daarvan zijn veel stiller/luider dan andere. Kan ik die allemaal in een ruk op hetzelfde geluidsniveau brengen met Audacity ? Vraagje 2: Kan ik met Audacity de leading en trailing silences van Flac-files op een eenvoudige manier weghalen ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy