Ga naar inhoud


Pluizebol

Lid
 • Items

  989
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

1 Volger

Over Pluizebol

 • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 8.3, VU+ Duo 4K SE (voor Sat 19 en 23 + een dakantenne voor TNT)
  Citroën C5 II Hydractive III+, Peugeot 108 automatic, 2x Samsung S21+

Recente bezoekers van dit profiel

8431 profielweergaven

Pluizebol's prestaties

 1. Op de Feedback-Hub zie ik het als een bevestiging dat er een probleem bestaat, meer niet. Ik zie oplossingen eerder op sat4all verschijnen.
 2. Helaas dit brengt allemaal geen soelaas. Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleempje want het is al door meerdere gebruikers gemeld als een probleem in de Feedback Hub. Volgende dinsdag is het patch-tuesday : ik laat alvast een kaarsje branden 😁
 3. PS Ik heb ook helemaal geen nood aan al die vakjes zoals je die in jou antwoord getoond hebt.
 4. Ik bedoel de plaats en de afmetingen van het window/venster van de app zelf. Die kan ik na een van de recente photos-app updates niet meer default instellen Het heeft dus wel goed gewerkt en in Windows 10 werkt het nog steeds zoals ik het graag had.
 5. Microsoft Photos app in Windows 11 onthoudt zijn ingestelde positie en groote niet. Krijgt iemand dat wel voor elkaar ? en hoe ? In Windows 10 lukt dit wel perfect.
 6. Ik zou hem hier downloaden https://duckduckgo.com/app en vervolgens installeren.
 7. Het is gebeurd : Ik heb de upgrade van Win10 naar Win11 uitgevoerd. Na het installeren van het Start- en Taskbar programma Stardock Start11v208 werk ik nu met mijn vertrouwd Win10 startmenu en taskbar in Win11 👍. Al de apps die ik al gebruikte in Win10 werken ook feilloos in Win11 👍 Win11 instellingen-updates-enz zelf gaan via Win11 en ook daar is (althans voor mij) dat voor mij een enkel probleem, integendeel. 👍 M.a.w. indien MS geen roet in het eten gooit van Stardock Start11v208 blijf ik bij Win11 - indien MS mijn keuze niet kan/wil respecteren ga ik terug naar Win10. Nadat ik Edge en Bing uninstalled heb kan ik bovendien via mijn Search ikoontje (links op de taskbar) alles op mijn PC razend snel terug vinden 👍. M.a.w. ik ben (voorlopig) een happy "Win11"user
 8. Ik ben de nieuwe UI van Chrome intussen gewoon geworden, eigenlijk vind ik hem lekker werken.
 9. Ah zo, ik lig alvast op de loer. In het ergste geval start ik de backup op die ik van Stardock Start11 gemaakt heb : spannend. Misschien legt MS er zich wel bij neer : indien de Win11 users niet meer zeuren over het start-menu of de shell - so be it. Dan hoeven wij er zelf niets meer aan doen.
 10. Bij mij ging het er om te weten of Windows11 updates Stardock Start11v2 zouden kunnen boycotten : nee dus, deze keer toch niet. En oef, gelukkig zijn jullie in Mutxamel gespaard gebleven van weers-ellende. Ik drink er ook eentje op.
 11. Tuesday - patch-day is perfect verlopen 👍. Win11 updates gelukt en Stardock Start11 v208 staat nog stevig overeind. PS. geen last van het noodweer zoals in Murcia hoop ik.
 12. Pluizebol

  Moppen deel 4

  Ik heb het einde van de wereld gevonden.
 13. Ik heb nu een Win11 desktop (met Stardock Startv208) en een Win 10 Laptop. Wanneer we straks te weten komen hoeveel er zal moeten betaald worden voor het behoud van de Win10 zal ik ook beslissen welke definitive oplossing ik zal kiezen voor de BEIDE machientjes. PS: lekker weertje voor het ogenblik hier, maar dat is bij jou waarschijnlijk altijd het geval.
 14. Ik ben er nu héél tevreden mee : PS. Ik word straks wel 77 😇
×
×
 • Nieuwe aanmaken...