Jump to content

Pluizebol

Members
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pluizebol

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 7.2, Citoën C5 II Hydractive III+

Recent Profile Visitors

6,442 profile views
 1. Ja dat was het inderdaad. Ik wilde mensen die hetzelfde probleem hebben een oplossing die voor mij perfect werkt aanbieden, meer niet. Ik ben niet steeds naar eindeloze discussies aan het zoeken.
 2. Ik heb nu al mijn 600+ MP3 bewerkt met MP3Gain PRO en die speel ik via een USB key af in mijn C5 en in mijn Twingo en in de Q3 van mijn broer. Bovendien zorgt mijn C5 voor een aanpassing van het audio niveau afhankelijk van het omgevings lawaai. Het resultaat is verbluffend goed : een constant geluidsniveau per liedje EN over de hele collectie. Dat is waar ik naar zocht en gevonden heb met MP3Gain PRO. Meer ga ik er niet meer over zeggen.
 3. Oh jawel Of jou PC staat steeds aan en dan kan je dat gedurende een paar dagen in de background laten draaien. Of je deelt die 30.000 op in bv 1000 per dag en doet er 30 dagen over om ze er allemaal in de background door te jagen. Hierbij belet het jou niet om gedurende die dag jou PC niet te gebruiken.
 4. @Psychosammie MP3GainPro gebruikt blijkbaar optie 2 en past de hele MP3 aan om een constant volume te bekomen. Daardoor wijkt de uiteindelijke MP3 af van hoe hij origineel bedoeld was. Maar als dat de manier is om er het best van te genieten bij aanwezigheid van achtergrondgeluiden (zoals in een auto bv) is dat bij mij dus juist de bedoeling. Daarom heb ik uiteindelijk voor deze oplossing gekozen en ze bevalt mij goed.
 5. Voor mij is het eenvoudiger om dat 1 keer op de PC te doen en vervolgens de liedjes zowel op de 3 PCs, de 3 autos en de 2 mobieltjes te syncen met ViceVersaPro. De eerste keer heeft MP3GainPro er een dikke halve dag over gedaan om de hele zwik af te werken maar dat gebeurde in de background en merkte ik er geen hinder van bij het werken met mijn PC. Nu verzamel ik telkens een 10tal nieuwe liedjes die ik dan dan door MP3GainPro draai en vervolgens op de USBstick of de SDkaartjes syn met ViceVersaPro sync. Op die manier heb ik ook steeds een backup van al de MP3tjes.
 6. In mijn auto gebruik ik een USB-stick met meer dan 600 MP3 liedjes die ik aan de lopende band laat afspelen. Mijn probleem is (was) dat ik steeds aan die volumeknop zat omdat liedjes soms stille en luide passages hebben. Ik probeerde am MP3Gain, SoundUniformizer maar die brachten geen soelaas. Nu ben ik aan de slag gegaan met MP3GainPRO en die levert perfect af waar ik naar zocht. Alle liedjes hebben nu hetzelfde geluidsniveau maar ook binnen elk liedje is het geluidniveau constant.
 7. @zunigkyk Zorg er dan ook voor dat "DI Always on top" in "Taskmanager/startup" ook enabled is. Dan start het ook op bij het opstarten van Windows en kun je het met CTRL/Space aktiveren wanneer je wil.
 8. @pirrewit Probeer dit even : het betreft een programma van Avast zelf. https://www.avast.com/nl-nl/uninstall-utility
 9. Klopt ! Na het verwijderen van een stuk of 4 AV programmas op de PC van een vriend (die niet meer vooruit te branden was) loopt het beestje nu weer als een speer met enkel Defender.
 10. Helemaal met je eens ! Ik kreeg onlangs een laptop van een vriend om te "herstellen" : hij was toch wel heeeeel traag geworden. Toen bleek dat er zowat alle mogelijke AV-programmas op geïnstalleerd waren !!
 11. Dat zal ik in het weekend eens uitproberen
 12. @Zunigkyk Bluemail lijkt me wel wat maar ik heb een vraagje : Kun je er ook Mailing-lists mee aanmaken ? Dwz een lijst met bestemmelingen naar wie je een mail in 1 ruk kunt sturen. Dit mis ik eigenlijk wel in de Mail-app die met Windows10 meekomt en die ik ook gebruik tot nu toe.
 13. @Tonskidutch Die had ik intussen ook al geïnstalleerd maar het euvel bleef aanhouden. Toen ben ik beginnen napluizen vanaf welke datum het probleem begon. Dit viel zowat samen met het tijdstip toen ik SoundNormalizer installeerde. Die heb ik verwijderd en wat blijkt ? Backupper heeft het probleem niet meer. Daarmee is het probleem sedert gisteren (hopelijk) forever opgelost. Dank dat jij er ook nog aan dacht en mij een melding stuurde.
 14. U legt mij dingen in de mond die ik helemaal niet beweerd heb. Er was destijds wel degelijk Outlook-Express. En Orange is mijn Internet provider in Frankrijk waar ik woon en leef. Daar heb ik ook e-mail accounts bij. Dus heb ik het zo'n beetje gehad met jou verdachtmakingen en zal in het vervolg nog weinig of geen aandacht meer schenken aan jou posts hier. Het ga je goed Penthe.
 15. Nog nooit problemen mee gehad sinds Windows 3.1. Ook nu niet met gmail of orange accounts. Niet alles is stelselmatig op Microsoft updates te schuiven hoor 😁
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy