Jump to content

Pluizebol

Members
 • Content Count

  558
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pluizebol

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 7.2, Citoën C5 II Hydractive III+

Recent Profile Visitors

6,107 profile views
 1. Beste mensen. Maak nu toch in godsnaam af en to eens een SYSTEM backup van jullie systeem (met bv gratis AOMEI Backupper ) Dit duurt ocharme 10 minuutjes en een restore ook 10 minuutjes. Dan hebben jullie steeds de mogelijkheid om (in geval van dergelijke problemen) te kunnen terugvallen op een goed werkend systeem zonder dagenlang te moeten zoeken en proberen om het probleem op te lossen (met eventueel verlies van gegevens en instellingen). Ik snap jullie niet meer hoor en al wat ik op zo'n probleem kan zeggen is : eigen schuld-dikke bult
 2. Thanks Penthe. Ik had ook al zo'n lichtblauw vermoeden dat het sinds de versie 80.0.3987.122 update begonnen is. Intussen zag ik Versie 80.0.3987.132 update binnekomen, maar dat loste dit probleempje helaas niet op.
 3. Heel gek fenomeen : Starten van Chrome doet desktop- en taskbar iconen allemaal 1x herladen Nog iemand met dit probleempje ?
 4. @waterpas, Dank Ik heb hem intussen besteld op de site van de makers http://www.kanssoftware.com (29$) Nu kan ik in batch mode mijn +600 FLACs er in 1 run doorjagen : duurt uiteraard lang maar het werkt.
 5. Dank voor de raad maar dat had ik inderdaad voor alle veiligheid al gedaan.
 6. Dank allemaal, Ik ben met "Sound Normalizer" aan het testen omdat - Het inderdaad om Flac files gaat - Het mijn hele batch van +600 files in 1 run kan normalizen @waterpas : Ik vind alleen de home site niet waar ik het programma veilig kan aankopen.
 7. Hallo, Vraagje 1: Ik heb een 600-tal Flac files in mijn Music Collection. Sommige daarvan zijn veel stiller/luider dan andere. Kan ik die allemaal in een ruk op hetzelfde geluidsniveau brengen met Audacity ? Vraagje 2: Kan ik met Audacity de leading en trailing silences van Flac-files op een eenvoudige manier weghalen ?
 8. Zet die tegels op klein formaat, dan worden het icoontjes. Of hebben jullie de scherminstelling op tablet ingesteld of zo ?
 9. Pluizebol

  Pluizebol

 10. Tja dat afwachten is nu net mijn sterkste eigenschap niet 🤣🤣
 11. @Penthe Heb jij die "dormant features" in versie 1909 al gevonden of wakker kunnen maken ?
 12. Ik heb geen local account maar een Microsoft account
 13. @Penthe Het probleem met mijn MS account heb ik inderdaad ook al een paar keer gehad.
 14. @Penthe Sorry, heb ik gemist. Ik heb in de verdere posts echter niet kunnen uitmaken of dat normaal is of niet. En wat moet of kan ik doen om dat goed te krijgen ?
 15. Da's gek want ik krijg het volgende na de installatie van beide updates. De installed date on : 31 mei terwijl ik de update deed in november
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy