Jump to content

Pluizebol

Members
 • Content Count

  662
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Pluizebol

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 7.3, Citroën C5 II Hydractive III+

Recent Profile Visitors

6,940 profile views
 1. Met de rechter muisknop ergens op een lege plaats in de takbar klikken. Er komt een menu tevoorschijn. Bijna bovenaan staat o.a. News and Interests met 3 mogelijke settings. De onderste van de drie = uitschakelen.
 2. Cortana heb ik al hééééél lang genekt in de registry.
 3. Zijn dit de zenders waarmee je problemen hebt : goed lezen he één HD 23,5 12187 H 29900 2/3 Canvas HD 23,5 12187 H 29900 2/3 NPO 1 HD 23,5 12187 H 29900 2/3 NPO 2 HD 23,5 11739 V 29900 2/3 NPO 3 HD 23,5 12187 H 29900 2/3
 4. Dat bedoelde ik Sprietje Zendernamen die niet overeenstemmen met wat er echt in de zenderlijst staan. Verkeerde gelezen, weer fout gelezen, enz. schrijft hij zelf al een paar keer. Beetje onduidelijk allemaal he 😀
 5. Je bedoeld waarschijnlijk de zenders één HD (zo heet de vrt 1 namelijk) CANVAS HD NPO 1 HD NPO 2 HD NPO 3 HD
 6. Dank jullie allebei 🙂 Ik heb voor de volgende manier gekozen : Wat vinden jullie ervan ?
 7. Hi Ik ben een complete nul wanneer het over netwerken gaat. Daarom deze vraag. Mijn ET8000 satbox hangt via een Ethernet kabel aan mijn router en ik krijg hem te zien in het netwerk in de File Explorer van Windows 10. Maar .... Ik heb ook een laptop en een notebook die via WiFi aan dezelfde router hangen en die krijg ik NIET te zien in het netwerk in de File Explorer. Ik kan wel hun disks mappen in File Explorer maar zij komen niet in mijn netwerk voor (File Explorer / helemaal links onderaan). Hoe los ik dat op ?
 8. Werkt hier in Frankrijk ook goed op mijn Samsung S7-edge maar er zit een vertraging van 30-tal seconden tussen sat-beeld en het mobiel beeld van de app. Dat reken ik wel goed.
 9. Ik gebruik Windows Defender als anti-virus. Hij staat al lang steevast in de top 5 beste anti-virussen. En ik heb nooit van die grappen.
 10. Mijn oplossing is gewoon Windows Defender gebruiken die steeds in de top van de AV tests uitkomt.
 11. Ik heb zo'n beetje alle testen gedaan die mij werden voorgesteld (waarvoor dank). De problemen hadden uiteindelijk misschien toch iets te maken met het programma TsDoctor want : - ik voelde aan mijn theewater dat ze begonnen waren na het installeren en gebruiken van TsDoctor dat op zich wel degelijk zeer eenvoudig is en perfect werkt. - En toen kwam er de update 3.0 van TsDoctor - die heb ik uiteraard geïnstalleerd. Sedertdien geen problemen meer gehad met SFC /scannow of SFC /verifyonly. Dat wou ik nog even kwijt ter informatie.
 12. @Bielgeets Aan plaatsgebrek kan het volgens mij niet liggen - zie de bezetting van mijn 3 disks hieronder. fstrim ken ik niet, waar haal ik het en hoe start ik het op ? Oeps mijn 3 disk fotootje vergeten toe te voegen. Die local disk C is de system disk met enkel Windows 10 en de geïnstalleerde programmas.
 13. Yep, die heb ik ook al uitgezet (heb er geen vertrouwen in). Nu sta ik 's morgens op, start mij PCs en ga eerst koffie met croissantje drinken en eten. Beetje ver gezocht misschien, maar zou het kunnen dat TsDoctor er iets mee te maken heeft ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.