Ga naar inhoud

Pluizebol

Leden
 • Aantal items

  685
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  6

1 Volger

Over Pluizebol

 • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 8.1, Citroën C5 II Hydractive III+

Recente bezoekers van dit profiel

7261 profielweergaven
 1. Ik wordt uitgenodigd (lichtjes aangemaand) om te upgraden van 10 naar 11: In de win10 system tray staat er nu een ikoontje bij om te upgraden (beetje pushy hé) In de Win10 update interface komt nu bovenaan een flinke link op te upgraden (ook nogal pushy) Ik ben er nog niet klaar voor want het Start-menu staat mij helemaal niet aan. Ik bekijk eerst nog effe een jaartje (of twee) want ik ben Win10 nu zo gewoon geraakt.
 2. Net ontdekt : Het probleem met sorteren (last/last-first) doet zich voor op mijn 64-bits desktop. Maar het sorteren (last/last-first) werkt wel perfect op mijn 32 bits laptop. Raar maar waar.
 3. Windows 10 Mail : kan contacten niet meer last/first name rangschikken Heeft nog iemand dit opgemerkt ?
 4. Yep, hier nu ook weer, ik weet nu terug hoe het in elkaar steekt en het doet precies wat ik wil. Dank voor de ondersteuning.
 5. Yep heb een beetje niet goed opgelet en dingen gemixed. Mijn probleem met Picasa heb ik kunnen oplossen. Toch dank voor jou voorstel om te helpen. 🙂
 6. Hallo Wanneer ik bv de file-explorer open dan is alle tekst (boven in het menu en ook in de file list) erg licht grijs. Kan dat op een of andere manier zwarter gemaakt worden ?
 7. Goedemiddag. Picasa : gebruikt nog iemand dit programma. Ik heb een prangend probleempje om er iets in gedaan te krijgen. Misschien weet iemand het antwoord. Alvast bedankt
 8. Hey dreka1 Ik denk dat ik mij terug herinner hoe het moet en ben nu aan het oefenen. Picasa is toch een prachtig programaatje hé.
 9. Hi, dank om zo snel te antwoorden. Picasa heeft op mijn PC tonnen kopjes gevonden waarvan ik de meeste als "te vergeten" heb bestempeld. M.a.w. hou ik nu zoals gewenst enkel de kopjes over van de personen die ik wil : perfect zover en dat zijn er ook wel wat hoor. Wanneer ik op het kopje van een peroon klil zie ik meteen de foto waar het betreffend kopje vandaan komt : Het wordt steeds beter. Nu zoek ik een mogelijkheid om voor elk van die individuele personen een map te maken met de fotos (niet de enkel de kopjes dus) zodat ik voor elk van hen de fotos op mijn PC kan oproepen. Misschien een beetje warrige uitleg maar schiet er maar op indien niet duidelijk. PS. Ik heb het ooit gekund maar ben nu compleet vergeten hoe ik het deed.
 10. Goedemiddag. Picasa : gebruikt nog iemand dit programma. Ik heb een prangend probleempje om er iets in gedaan te krijgen. Misschien weet iemand het antwoord. Alvast bedankt
 11. Of een backup te herlaten met "AOMEI Backupper" een bootable dito-USB-key
 12. Jawel want ik verander er intussen allang niets meer aan. Hetgeen wat nu op mijn One-AB staat kan nu nog zo overgenomen worden met mijn eventueel nieuwe AB .
 13. Thanks Dat las ik ook al ergens. Ik ben echter zo gehecht aan de manier waarop ze geprogrammeerd kunnen worden dat ik (indien mogelijk) een vervanging kan vinden voor mijn huidige Harmony one die met dezelfde software kan geprogrammeerd worden. Kwestie van een reserve AB te hebben wanneer mijn One de geest geeft.
 14. Mijn Harmony One afstandsbedienig wordt oud en ik zoek een vervanger. Dit type bestaat blijkbaar niet meer. Welke is volgens jullie het beste vervang-type ?
 15. Dank voor deze link 👍. Het is al een heel stuk duidelijker. Het lijkt mij echter nog te vroeg om ermee aan de slag te gaan
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.