Spring naar bijdragen

Pluizebol

Leden
 • Aantal bijdragen

  534
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Pluizebol

 • Rang
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 6.1, Citoën C5 II Hydractive III+

Recente profielbezoeken

5779 profielweergaven
 1. @Penthe Alles gereinigd zoals je voorstelde. Er kwam behoorlijk wat stof uit de ventilator uitgang. En ... jawel het lawaai is weg. Thanks a million voor de tip☺️👍
 2. Het is niet zozeer een geluid van slijtage hoor. Het is eerder een geluid alsof de ventilator veel harder moet draaien om de boel gekoeld te krijgen.
 3. Dit beestje werkt heel goed maar nu begint de ventilator toch wel heel veel lawaai te maken. ik heb op de achter- en zijkant al de ventilatie-openingetjes flink uitgeborsteld en gestofzuigd. Maar het is nog niet voldoende. Zou ik de volledige onderkant er moeten halen (dat zijn wel een pak schroefjes hoor !)
 4. @Tripleboy Die doe ik regelmatig hoor maar die fout had ik al langer vastgesteld. I had echter geen backups zonder die fout die ver genoeg terug in de tijd gingen. (Mijn backup programma = Backupper van Aomei)
 5. @Penthe Dat lukte niet want ik gebruik (jammer genoeg) geen Restore-Point. Daar moet ik eens aan beginnen vrees ik. Toch bedankt. @Tripleboy I volgde de link die je me opstuurde en gebruikte het volgende command : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Dat duurde inderdaad een poosje. Daarna deed ik ik een SFC /scan en kreeg de melding dat er corrupte files gevonden EN hersteld waren. Problem solved blijkbaar met dank voor jou suggestie 👍
 6. SFC /scannow vindt corrupte files maar ik weet niet wat ik ermee moet om het probleem op te lossen. Hierna vind je het SFC /scannow resultaat. Kan iemand mij helpen om het probleem op te lossen ? Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. For online repairs, details are included in the CBS log file located at windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline repairs, details are included in the log file provided by the /OFFLOGFILE flag. PS
 7. Normaal doe ik het ook met die web.whatsapp.com maar wanneer ik een jpg of een mp4 download naar een bestaande folder op mijn PC dan gebeurt er iets raars In de eigenschappen van die gedownloade jpg of mp4 zie ik dat de file geblokkeerd is omdat die van een ander apparaat afkomstig is ???? Mede daardoor kan ik de hele folder plots niet meer synchroniseren met dezelfde folder op mijn laptop. Dit heeft perfect gewerkt tot voor kort. Misschien komt het door de laatst opdate van de web.whatsapp.com ???
 8. De hele familie zit op Whatsapp en wij sturen berichtjes en fotos naar elkaar. Die fotos die zij naar mij sturen download ik dan naar een folder op mijn computer met de Whatsapp app voor Windows 10. Vroeger kon ik die met ViceVersa Pro synchroniseren naar mijn laptop en mijn notebook. En nu lukt dat niet meer, waarom is mij een raadsel. Weet iemand raad ?
 9. OK Penthe, dat zal ik morgen eens bekijken. Thanks
 10. Thanks Waar moet in de BIOS gaan kijken en naar wat precies? Idem voor de netwerk kaart. Bij voorbaat dank
 11. Desktop en Laptop hangen beide in mijn LAN (Desktop via Ethernet - Laptop via WiFi) Dus kan ik de HDD van de Laptop benaderen/bewerken vanaf mijn Desktop (en omgekeerd). Maar daarom moet de Laptop wel aanstaan. Mijn vraag is of ik de Laptop ook kan wakker maken (opstarten) vanaf mijn Desktop. Dat zou mij een hoop stappen per dag besparen.
 12. Pluizebol

  Still alive ?

  Is dit forum nog levend ?
 13. @Tonskidutch Fijn dat het gelukt is 👍
 14. @Tonskidutch Ik begrijp het. Niet serieus dat de lifetime upgrade plots niet meer geldt wanneer de overstap gemaakt wordt van bv. versie 4.xx naar versie 5.xx
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid