Spring naar bijdragen

Pluizebol

Leden
 • Aantal bijdragen

  544
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Pluizebol

 • Rang
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 6.1, Citoën C5 II Hydractive III+

Recente profielbezoeken

5844 profielweergaven
 1. @Tonskidutch Dank voor jou niet-aflatende en gewaardeerde hulp maar ik zal mijn mail-probleem op een heel andere manier oplossen: In mijn Mail-app heb ik om te beginnen 4 mail-accounts waarmee ik eventueel een file (jpg of pdf) kan sturen. De Mail-app heeft ook toegang to al mijn contacten waar die 4 accounts beroep op kunnen doen. Wanneer ik een scan doe save ik de jpg of pdf altijd in dezelfde Windows-folder. Wanneer ik een van die files wil in een mail hangen naar een contact met een van die 4 accounts ga op de betreffende file rechts clicken > sharen > Mail en mijn Mail-app opent in zijn eigen interface. Vervolgens kies ik de account waarmee ik de file wil versturen en haal ik het contact op waarnaar ik de file wil versturen (mijn contacten zitten ook in de mail-app maar ik kan ook een contact intikken die er niet inzit). En de Jpg of Pdf file die intussen al automatisch in de Mail-app hangt wordt verstuurd met een druk op de zend-knop. Bovendien hou ik ook een copie van de file op mijn PC.
 2. Wat doe ik vanaf hier ? Dit is alles wat ik krijg. Login ? Paswoord ?
 3. @Tonskidutch Dit zijn de associations voor de MAIL app op mijn PC. Wanneer ik dat zie dan klopt er iets (helemaal) niet . Ik weet begot niet hoe ik aan jou schermpje kan komen. Kun je me verder helpen please ? Ik gebruik een Microsoft Live-account
 4. Jawel : Het mail programma opent zonder probleem Het is Brother die het Mail programma van Windows 10 niet wil herkennen als een Mail programma.
 5. Heb ik geïnstalleerd maar het standaard MAIL programma van Windows 10 wordt nog steeds niet herkend.
 6. @Psychosammie Ik heb Thunderbird niet op mijn PC want ik gebruik Windows 10 Mail die niet herkend wordt door Brother. Wat is CCC. Jammer.
 7. Met de Windows 10 mail app slaag ik er niet in. Ik zal gewoon een jpeg of een pdf scannen naar mijn PC En dan handmatig een mailtje sturen met die jpeg of een pdf als annex naar het e-mail adres waar het naartoe moet.
 8. Het probleem is dat de printer de Windows 10 Mail app niet herkent als geldig mail-programma.
 9. Hallo Kan iemand mij helpen met het volgende ? Hoe kan ik met mijn Brother MFC-J5330DW printer een scan versturen via Windows 10 (64 bits) met de mail-app van Windows 10 ?
 10. @Penthe Alles gereinigd zoals je voorstelde. Er kwam behoorlijk wat stof uit de ventilator uitgang. En ... jawel het lawaai is weg. Thanks a million voor de tip☺️👍
 11. Het is niet zozeer een geluid van slijtage hoor. Het is eerder een geluid alsof de ventilator veel harder moet draaien om de boel gekoeld te krijgen.
 12. Dit beestje werkt heel goed maar nu begint de ventilator toch wel heel veel lawaai te maken. ik heb op de achter- en zijkant al de ventilatie-openingetjes flink uitgeborsteld en gestofzuigd. Maar het is nog niet voldoende. Zou ik de volledige onderkant er moeten halen (dat zijn wel een pak schroefjes hoor !)
 13. @Tripleboy Die doe ik regelmatig hoor maar die fout had ik al langer vastgesteld. I had echter geen backups zonder die fout die ver genoeg terug in de tijd gingen. (Mijn backup programma = Backupper van Aomei)
 14. @Penthe Dat lukte niet want ik gebruik (jammer genoeg) geen Restore-Point. Daar moet ik eens aan beginnen vrees ik. Toch bedankt. @Tripleboy I volgde de link die je me opstuurde en gebruikte het volgende command : DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Dat duurde inderdaad een poosje. Daarna deed ik ik een SFC /scan en kreeg de melding dat er corrupte files gevonden EN hersteld waren. Problem solved blijkbaar met dank voor jou suggestie 👍
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid