Ga naar inhoud

Pluizebol

Leden
 • Aantal items

  550
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Pluizebol

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/03/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  La Douce France
 • Interesses
  Windows 10 Home 64bits, OpenPLi 7.2, Citoën C5 II Hydractive III+

Recente bezoekers van dit profiel

5985 profielweergaven
 1. Pluizebol

  Pluizebol

 2. Tja dat afwachten is nu net mijn sterkste eigenschap niet 🤣🤣
 3. @Penthe Heb jij die "dormant features" in versie 1909 al gevonden of wakker kunnen maken ?
 4. Ik heb geen local account maar een Microsoft account
 5. @Penthe Het probleem met mijn MS account heb ik inderdaad ook al een paar keer gehad.
 6. @Penthe Sorry, heb ik gemist. Ik heb in de verdere posts echter niet kunnen uitmaken of dat normaal is of niet. En wat moet of kan ik doen om dat goed te krijgen ?
 7. Da's gek want ik krijg het volgende na de installatie van beide updates. De installed date on : 31 mei terwijl ik de update deed in november
 8. @Tonskidutch Dank voor jou niet-aflatende en gewaardeerde hulp maar ik zal mijn mail-probleem op een heel andere manier oplossen: In mijn Mail-app heb ik om te beginnen 4 mail-accounts waarmee ik eventueel een file (jpg of pdf) kan sturen. De Mail-app heeft ook toegang to al mijn contacten waar die 4 accounts beroep op kunnen doen. Wanneer ik een scan doe save ik de jpg of pdf altijd in dezelfde Windows-folder. Wanneer ik een van die files wil in een mail hangen naar een contact met een van die 4 accounts ga op de betreffende file rechts clicken > sharen > Mail en mijn Mail-app opent in zijn eigen interface. Vervolgens kies ik de account waarmee ik de file wil versturen en haal ik het contact op waarnaar ik de file wil versturen (mijn contacten zitten ook in de mail-app maar ik kan ook een contact intikken die er niet inzit). En de Jpg of Pdf file die intussen al automatisch in de Mail-app hangt wordt verstuurd met een druk op de zend-knop. Bovendien hou ik ook een copie van de file op mijn PC.
 9. Wat doe ik vanaf hier ? Dit is alles wat ik krijg. Login ? Paswoord ?
 10. @Tonskidutch Dit zijn de associations voor de MAIL app op mijn PC. Wanneer ik dat zie dan klopt er iets (helemaal) niet . Ik weet begot niet hoe ik aan jou schermpje kan komen. Kun je me verder helpen please ? Ik gebruik een Microsoft Live-account
 11. Jawel : Het mail programma opent zonder probleem Het is Brother die het Mail programma van Windows 10 niet wil herkennen als een Mail programma.
 12. Heb ik geïnstalleerd maar het standaard MAIL programma van Windows 10 wordt nog steeds niet herkend.
 13. @Psychosammie Ik heb Thunderbird niet op mijn PC want ik gebruik Windows 10 Mail die niet herkend wordt door Brother. Wat is CCC. Jammer.
 14. Met de Windows 10 mail app slaag ik er niet in. Ik zal gewoon een jpeg of een pdf scannen naar mijn PC En dan handmatig een mailtje sturen met die jpeg of een pdf als annex naar het e-mail adres waar het naartoe moet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid