Ga naar inhoud


wolverine

Lid
  • Items

    1329
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Berichten die geplaatst zijn door wolverine

  1. je gaat het wel gewoon worden hoor dat verkeer in Egypte 😉 je moet er gewoon meer dan een paar dagen in verblijven.

     

    alhoewel dat mijn vrouw het jaar na jaar ook wel wat moeilijker gaat beginnen vinden om gewoon te worden.

     

    heb je zelf gereden of iemand van daar je laten rondrijden?

     

    mijn vrouw rijdt daar nu ook elk jaar een zestal weken rond en enige nadeel is dat ik haar na terugkeer eerste dagen een beetje in de gaten moet houden dat ze de regels van hier terug begint te volgen 😉

  2. Op 12-9-2021 om 12:42, Sprietje zei:

    Ik heb het niet over een diepvries maar over een koelkast en ook niet over een mormel van 15 jaar oud maar een model van een paar jaar oud.

    En ik wou gewoon aangeven dat op zich de BEKO het ook wel goed doet maar dat ik volgende keer toch ook weer voor een Liebherr zou gaan. En dat het oude ijskast model Liebherr het nog altijd uitstekend doet dus dat ik Liebherr zou aanraden

  3. 1 uur terug, Sprietje zei:

    Al vele koelkasten gehad in mijn leven maar de laatste die ik gekocht heb een paar jaar geleden, een Liebherr is verreweg de allerbeste en allerstilste van allemaal. Voor mij de volgende keer weer een Liebherr.

    Liebherr ijskast en diepvries.

    De diepvries na 15j moeten vervangen en spijtig genoeg geen Liebherr genomen maar wel een BEKO. Op zich niks mis mee maar in vergelijking met mijn Liebherr lijkt het dat ik de temp lager moet zetten om zelfde vrieskwaliteit te krijgen

  4. Spammen 😉

     

    Op eerste zicht zie ik niet zo echt een wijziging in de manie waarop mijn mobiel de site toont.

     

    Maar toch bedankt om alles weer up tot date te zetten.

     

    Tegenwoordig niet echt actief meer (als ik dat al ooit zou geweest zijn :-) ) maar stop graag nog heel af en toe hier eens om wat posts te lezen

  5. Al een aantal ontvangers versleten en nu 2 VU+ modellen waarvan 1 een oude vuduo is maar die werkt nog altijd perfect en wordt nu gebruikt als slaapkamerontvanger.

     

    Andere merken zullen zeker ook niet slecht zijn maar daar kan ik niet veel over zeggen.

     

    Denk wel dat meeste VU kopers het merk zouden aanraden.

     

    VTI vind ik persoonlijk beter passen bij mij dan openpli maar dat is misschien eerder gewoonte

  6. Op 16-1-2021 om 17:55, Timm1983 zei:

    En hoe komt het nog al die 1.000en besmettingen iedere dag, onbegrijpelijk, wie nu nog besmet raakt houdt zich niet aan de regels, jammer!

    Beste Timm1983 ik zou toch nog niet durven zeggen dat je enkel besmet kan geraken door je niet aan de regels te houden, kinderen onder 12j gaan hier nog altijd gewoon naar school, dan mag je je als ouder nog zo aan de regels houden, of als leerkracht.... 

    Niet iedereen kan (elke dag) thuiswerken en hoe meer contacten je hebt doordat het niet anders kan (zelfs bij volgen van alle regels) heb je nog altijd kans. In kan niet weten wat mijn collega's buiten het werk uitsteken, de mensen die ook in de winkel werken/boodschappen doen....

    PS. Ikzelf heb nog het geluk om nog niet besmet te zijn geraakt (of toch alleszins niet dat ik weet)

  7. Op 26-8-2020 om 07:39, Tonskidutch zei:

    ik zou het eens proberen als ik jou @pieter532 was met die voorkeurstuners

    maar ik zie er weinig heil in daar ik in het verleden nooit problemen heb gezien met de automatische tunerkeuze

    gewoon eens testen dus

    Ik heb de voorkeurstuner wel in gesteld wegens gebruik van draaibare schotel en een vaste schotel samen. 

    Ik had gemerkt indien ik dit niet deed ik soms problemen had met het veranderen van satteliet positie.

     

    • Like 1
  8. Ik zelf heb de vu+uno4k se. Met vti15 op.

    Met een HD van 1TB.

     

    Met softcam (oscam)kan ik naar één kijken en VTM opnemen. 

     

    Mijn kaart zit in deze ontvanger en de slaapkamer ontvanger en gamekamer ontvanger gebruiken deze kaart ook dmv connectie als cliënt op de kaart in de uno4kse

     

     

  9. Op 18-11-2020 om 17:24, Con zei:

     

    Sorry kan die quote gelijk niet wegdoen.

     

    On topic : hier thuis al besloten dat we de feestdagen in eigen gezin gaan vieren en mijn moeder als alleenstaande gaan we proberen erbij te betrekken met een Whatsapp gesprek (misschien de dag nadien een zo corona proof mogelijk bezoekje van een uurtje)

    Idem voor oudejaar en nieuwjaarsdag.

     

    Beter eens een jaartje overslaan dan eind januari met de gebakken peren zitten)

  10. vu uno 4k se heb ik zelf onlangs gekocht (ter vervanging van het oude vu+duo beestje dat toch een jaar of vier zijn dienst gedaan heeft in de living en nu nog een tweede leven krijgt in de slaapkamer) en heel tevreden over (vti erop), ik heb een maxdigital xp1000 voor in de "gamekamer van de zoon" en daar staat openpli op en dat werkt eigenlijk ook wel ok.

     

    dus een enigma 2 ontvanger met vti (dan is he vu model) of met openpli zou voor mij altijd een must zijn bij aankoop van een nieuwe ontvanger

  11. Het is inderdaad voor iedereen een persoonlijke keuze om een vaccin te nemen of niet, maar als er te veel mensen het vaccin niet willen dan zitten we volgende zomer nog altijd te jammeren en te klagen dat we niet meer op café kunnen of reizen ook niet zal lukken en zitten we in lockdown nummer vijf of zoiets.

     

    Zullen er mensen zijn die er verkeerd op reageren? Zeker weten.

    Is het gezond het vaccin? Kan ik als niet wetenschapper niet beoordelen wat ik wel weet is dat er heel veel mensen sterven en ernstig ziek worden van dit virus en laten we dan de psychologische effecten van dit virus ook niet vergeten, en eenzaamheid en dergelijke effecten.

     

    Ik laat me vaccineren vanaf het kan maar dat is een persoonlijke keuze. 

  12. Ik heb jaren vuduo gehad en nu sinds kort de Uno 4k se en die is aangesloten op dezelfde tv als de duo en moet zeggen dat ik niet echt heel veel verbetering zie qua beeld op dezelfde kanalen.

     

    Wat wel enorm scheelt is snelheid van de box van opstart naar zappen etc....

  13. Ik heb net eens via vuplayerhd app de aflevering van de slimste mens gestreamed van de Uno 4k se naar mijn pocophone F1 en heb geen hapering opgemerkt.

     

    Nadien ben ik even naar iets anders beginnen kijken en daar was er reclame en dan meende ik heel even een kleine hickup te zien maar was zo snel voorbij dat ik het bijna niet gemerkt had 

  14. Op 27-10-2020 om 11:25, Donkeyman zei:

    Ik heb hier al 10 jaar een Remeha Calenta hangen. Bevalt erg goed, door o.a. modulatie bijzonder zuinig, douchen zonder volle straal gaat ook prima.

    Hier ook al tot grote tevredenheid een Remeha Calenta hangen sedert 2012.

    Buiten de tweejaarlijkse onderhoudskost slechts 1-maal een defect gehad.

  15. Op 18-10-2020 om 18:27, DINGOO zei:

    Waarom is Android af te raden, ik heb een 96x mini smart tv android box. Ik kijk regelmatig via dit apparaat naar Tv Vlaanderen via de app. Werkt perfect !!!

    Het alternatief met de schotel heb ik ook, maar als het zwaar bewolkt is of zware regenbuien en dus zonder beeld ben, dan ben ik blij dat ik kan kijken via mijn android tv box, indien niet ...geen tv !!

    Het enige verschil (en het is miniem, écht miniem) is de beeldscherpte die is soms iets minder via de android box en onvangst van het beeld is ook +- 5 seconden later dan via de schotel maar wie kan zich daar aan storen.

    Ik ga nu eens de nieuwe Chromecast met afstandbediening eens uit proberen lijkt me nog wat eenvoudiger en intuitiever in bediening dan een tv box.

    Groeten

    https://www.youtube.com/watch?v=6DTnjC6F3uw

    Hier ook de tvvl op de x96 mini. En werkt goed.

     

    Sommige kanalen werken ook alleen op de app of spelen bij mij toch niet via schotel(elevens bvb)

     

    Enige nadeel bij die box is dat je met je afstandsbediening dikwijls over moet schakelen tussen muis en normale aanduiding.

     

    Maar yelo en tvvl spelen goed af

×
×
  • Nieuwe aanmaken...