Ga naar inhoud


carlo666

Lid
  • Items

    780
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Weert

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

carlo666's prestaties

Rijzende ster

Rijzende ster (5/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Je kan beter skippen met 3, 6 of 9
  2. Gesloten ontvangers hebben veel minder mogelijkheden (opnames, intern delen enz.) als open ontvangers i.c.m. de irdeto kaart, maar dat hoef ik hier toch niet verder uit te leggen?
  3. en veel meer beperkingen dan met het oude kaartje....
  4. Er is nog steeds geen probleem met mijn ziggo kaartjes en de vrije kanalen via de schotel. Zelf nog Vu+ Ultimo, Solo4k, Ultimo en Solo2 in gebruik. Canal Digitaal ben ik al lang mee gestopt, maar ook dit gaat nog, helaas straks met nog meer beperkingen, maar andere providers hebben ook veel beperkingen met hun boxen of modules.
  5. Interactief zijn ze ook. Het is eigenlijk een heel fijne ontvanger, die hier meestal in de doos staat, omdat ik via Vu's kijk.
  6. Een ander idee, een tweedehands Vu+ Solo2 erbij, voorkomt in- en uitbouwen.
  7. Misschien valt dit meer op dan mijn bericht in de rokende soldeerbout over het doorverbinden van de schakelaar, laatste bericht.
  8. Misschien een domme vraag. Als ik de schakelaar laat zitten, zijn het dan de 2 naast elkaar in het rode kader bij de Ultimo4k?
  9. Ik denk niet dat ze aan jouw spullen komen, wat is dat voor kromme redenering? Zo te lezen is niet iedereen het met je eens. Blijkbaar lees je MIJN Canaldigitaal te letterlijk.
  10. Het is niet aan jou om CDS te verplichten alles van ex abonnees bij te houden, is mijn mening dan. Als ik CDS was gooide ik alles van ex abonnees eruit.Niet dat ik een vriend van hun ben, zelf heb ik jaren geleden al besloten om op te zeggen. Als je geen andere opties hebt OK, maar die heb ik gelukkig wel.
  11. Al eens een force bestand op je USB erbij gezet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...