Spring naar bijdragen

carlo666

Leden
 • Aantal bijdragen

  717
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over carlo666

 • Rang
  Sat4all regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Weert

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik, ook Vu+ aanhanger, zou toch eens Zgemma bekijken. Heb zelf een H92H voor boven.
 2. Ik weet niet of het je helpt, maar hier zit op HDMI 1 van de Samsung TV de Sony soundbar (HDMI out). De VU+ Ultimo4k zit op HDMI 1 (IN) van de soundbar. De optische uitgang van de TV zit ook op de soundbar aangesloten. Dus als ik TV wil kijken zet ik de soundbar op HDMI 1, wil ik Netflix kijken, dan zet ik de soundbar op TV. De Samsung TV start altijd op HDMI 1 en vindt dus de soundbar. Staat de Ultimo4k uit dan meldt de TV dat er geen signaal op HDMI 1 is.
 3. Het switchen van de zenders in de CD-app op Samsung UHD TV gaat hier ook erg langzaam. Heeft m.i. niets met de internetsnelheid te maken, meer met de app zelf.
 4. Lijkt me niet dat je een betrouwbaar oordeel kan geven over iets dat je niet eens hebt.
 5. de - op de (blauwe) tiptoetsen, voorkant, links naast het display.
 6. Denk ook aan het terugzetten van het splash screen als je OpenPLi gaat proberen, anders blijft ie VTi aangeven bij opstart.
 7. Backup maken, flashen en kijken of de problemen er nog steeds zijn, of niet. Zijn de problemen er nog, dan zal het wellicht de hardware zijn.
 8. Op m'n Vu+ Solo4k draait PurE2 feilloos, ondanks dat er geen ondersteuning voor Vu+ is. Sommige dingen vind ik zelfs beter geregeld dan bij OpenPLi. Andere dingen zijn bij OpenPLi weer gemakkelijker, dus het blijft ieders voorkeur.
 9. Het is me laatst ook een keer gebeurd op een Solo4k. Hier gaf de software update in eerste instantie aan dat er 12 updates waren. Na updaten geen beeld. Na terugzetten van backup en nogmaals updaten was het wel goed, er waren toen ook meer dan 12 updates.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid