Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1714
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Alles dat geplaatst werd door D-box

  1. @theparasol Er zijn verschillende manieren inderdaad. Ik hou het op mijn manier: eerst de parameters invoeren van een FTA zender op de 4,8E. Dan zijn er 2 belangrijke dingen: 1. Je moet met zn 2en zijn. 2. Je moet verstand hebben van je menu van je ontvanger. 3. Je stelt een Fta zender in op je nulpunt (dus schotel met rotor en al draaien). Daarna bouten een beetje vastdraaien 4. Opslaan in je ontvanger. 5. Pak de meest oostelijke satelliet via je ontvanger ( zoek op de parameters die je hebt gehaald van King of Sat) Opslaan. 6. Je gaat via USALS naar die sat. 7. Een beetje trekken en duwen aan je schotel totdat je de beste Q en S hebt. 8. Terug naar de Sirius, zo goed mogelijk afstellen. 9. Je gaat naar West, je herhaalt de stappen vanaf 5. Maar dan doe je dat voor west. Niks aan. @BrunoVP: er is geen flikker aan!
  2. @stevenvc19 wat ben jij een geweldige goeie kerel! Complimenten, Chapeau!❗👍
  3. Hoi Svetik, Leuk weer wat van je te horen!👍 Het afstellen stelt niks voor, als je maar vooraf de parameters invoert. Veel groeten en het allerbeste. D-box
  4. Als je de 52E hebt kan je ook vrijdag t/m Zondag GRATIS naar de Formule 1 kijken! @BrunoVP
  5. De foto's zijn een beetje wazig, dus hier de verduidelijking: 1. GOD CHANNEL 4,8E/11996H/27500/DVBS 2. Al manar 14W/10973H/2963/DVBS 3. M6 9.0E/12034/27500/DVBS2 4. Turkmenistan Owazy 52.0E/12302V/27500/DVBS2 Nou man, de GOD CHANNEL moet je koesteren, dat is je nulpunt! Berekeningen moet je naast je neer leggen, gewoon een beetje duwen en trekken aan je schotel (als je dat doet, bouten niet al te vast draaien, is de afstelling voltooid, bouten goed vastdraaien). @BrunoVP: Er is geen flikker aan!
  6. OK @BrunoVP Gooi deze parameters in je ontvanger (op de juiste satelliet)
  7. @BrunoVP Niks geen berekeningen! Volg de stappen die Ik je maandag 20:47 gegeven heb, dan lukt het gegarandeerd ❗ Al dat technische gelul, daar zou ik ook gek van worden. Belangrijk: zoek op King of Sat naar frequenties. Ik ga zo naar mijn NanoXX en geef je parameters door van oost en west. Tot later.
  8. Je bent niet dom. Vraag maar aan een leek hoe een satelliet aan een draaibare schotel afgestemd moet worden. Dat weet geen hond. Volg mijn aanwijzingen gewoon op. (Ook die Ik je heb verteld in je vorige draadje) Er is geen flikker aan.
  9. Dat is inderdaad de grootste fout! Man, ik lijk nu wel op een papagaai omdat ik dit steeds schrijf: DE ROTOR MET SCHOTEL EN AL draaien naar de Sirius. Daar moet je mee beginnen, anders lukt het nooit.
  10. @BrunoVP Gewoon een mooie vriendin uitnodigen, je kan ook haar aan de schotel laten draaien zodat jij binnen zit en de signaal en quality in de gaten houdt, laat haar dan een kort rokje aantrekken,dan ben je zeker van goed zicht 😃😄 Maar nu weer serieus: @BrunoVP, er is echt geen flikker aan! Ga naar King of Sat, noteer de frequenties van de meest oostelijke satelliet die je ontvangt, je doet hetzelfde met de meest westelijke satelliet die je ontvangt, gooi ze in je ontvanger en dat is alles. Na uitrichting heb je de Clark Belt!
  11. Man, er is geen flikker aan! Je voert de parameters in van GOD CHANNEL die @ceesven ik je gegeven heb, je draait de schotel MET rotor naar de 4,8E, zodra je signaal hebt, de bouten een beetje vastzetten, daarna draai je VIA JE ONTVANGER naar de meest oostelijke satelliet die je kunt ontvangen (parameters ingeven van een sterke zender), zo goed mogelijk afstellen,daarna terug naar de Sirius, weer zo goed mogelijk afstellen, dan pak je West, pak de meest westelijke satelliet die je kunt ontvangen, zo goed mogelijk afstellen. Dan terug naar de Sirius, zo goed mogelijk afstellen. Alle bouten goed vastdraaien en klaar is Bruno. En wat betreft satelliet meters: ik heb er nog nooit één in mijn handen gehad! Succes man, er is echt geen flikker aan.
  12. Ach Svetik, maak je daar niet druk om. En omtrent waardering: ik durf te wedden dat iedereen je waardeert! Ik vond je destijds (tijdens je moderatorschap) de beste en vriendelijkste moderator, die ook nog eens de meeste kennis had. Dus @Svetik, wij weten hoe je bent: correct, vriendelijk, streng als het nodig is, verstand van zaken. Veel groeten D-box
  13. Hoi @Dickevriend, ik woon niet ver van Almere maar ik gebruik gewoon USALS met een Stab Italia rotor; ik denk niet dat jij dat bedoeld.
  14. Ik kwam vroeger vaak in de Ardennen; je zit daar tussen heuvels en bergen; kabels graven is daar bijna ondoenlijk. Het mobiele signaal deed het soms niet. Als je daar rondloopt zie je op bijna elk huis één of meer schotels. En wat te denken over Engeland? Daar is ook weinig bekabeld. Ik denk dat satelliet distributie nog lang niet is afgeschreven.
  15. Nee. Je moet de rotor op nul zetten, dan rotor met schotel handmatig op de pijp draaien. Er zijn members die het anders doen, maar ik prefereer deze methode.
  16. Die foto met de parameters van ceesv. Die gegevens bedoel ik, nu zijn de parameters compleet (mijn ontvanger geeft geen FEC aan omdat ik AUTO FEC heb.
  17. @BrunoVP Nu heb je alle parameters, dus nu is het wachten op een member die jouw ontvanger kent.
  18. Off topic @ceesv Wat geweldig dat jouw ontvanger de FEC weergeeft! Ik heb auto FEC, dus bij mij wordt de FEC niet weergegeven.
  19. Daar kan ik je helaas niet mee helpen; jouw ontvanger ken ik niet. Misschien andere leden?
  20. 😃 Ik heb het een beetje grappig geschreven, maar dit is series; op de 11996/H zit echt GOD CHANNEL, en ik zou deze manier je aanraden, later de fijn afstemming en inclinatie van de schotel en de USALS
  21. @BrunoVP Volgens de foto doe je aan "zender zoeken" op de 23,5E; dat is niet goed. Wat ik in jouw geval zou doen (om het je makkelijk te maken): 1. Selecteer 4,8E 2. Voer de parameters 11996 Horizontaal, Symbolrate 27500, DVBS in. 3. Laat de rotor op nul staan. 4. Nodig een vriendin uit. 5. Bak wat beuling en zet wat van jullie heerlijke bieren koud. 6. Zij gaat voor de TV zitten. 7. Jij gaat naar de schotel. 8. Je gaat draaien aan de schotel MET rotor en al. 9. Je vriendin geeft een schreeuw wanneer ze GOD CHANNEL ontvangt. 10. Stel zo goed mogelijk af. 11. Ga lekker beuling eten met zn 2en en trek twee Rochefort 10 open om het te vieren. 12. Die USALS doe je de volgende dag fris en monter.
  22. 3 mei 18:30 eerste vrije training 22:30 sprint 4 mei 18:00 sprintrace 22:00 kwalificatie 5 mei 22:00 race Miami FL
×
×
  • Nieuwe aanmaken...