Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1923
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Alles dat geplaatst werd door D-box

  1. Ben het volledig met je eens. Maar dat gepruts om steeds meer zenders van de satelliet af te halen en via internet door te geven, is wel de kus des doods. Toen weer andere modules, toen de FEC aanpassing en ik kan wel een poosje doorgaan met alle negatieve zaken van CDS.; dat doe ik niet omdat iedere klant van CDS dat zelf heeft ervaren.. Illegale activiteiten zal ik nooit promoten, er zijn genoeg legale manieren om toch NL zenders te kunnen ontvangen. Alleen is het wel een geklooi met VPN .
  2. CDS is gewoon hartstikke gek geworden. Ik ben blij dat ik er weg ben. Wat een treurnis.
  3. Ik zal er ook nooit een kopen. Ik vind ze gevaarlijk: je hoort ze niet aankomen. Zelfde met die Fatbikes, je hoort ze niet.
  4. Echt leuk Svetik, maar aan de vegetatie te zien betwijfel ik of die foto genomen is in de UAE.
  5. Dieren zijn slim. Toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde (zo'n 50 jaar geleden) hadden we een kat 🐈 die in de gaten had dat als de postbode kwam wij naar de brievenbus gingen. (We hoorden het geklepper); De brievenbussen waren in die tijd nog laag geplaatst in de voordeur. Onze kat 🐈 ging gewoon rammelen met haar pootje met de klep van de brievenbus omdat ze wist dat dan de deur werd opengedaan. Katten zijn intelligent en lief.
  6. Hier een foto van de kat 🐈 van de overbuurman, hij klimt op mijn rollator om te zien of ik meer eten voor m heb.
  7. Als ik in de tuin zit komt er altijd een gehavende merel naar me toe, dan ga ik naar binnen en haal wat te eten voor haar. Ze heeft een kale nek en haar veren zitten in de war; elke keer als ik haar weer zie ben ik verbaasd dat ze nog leeft. Er komt ook een kauwtje naar me toe als ik op mijn bankje in de tuin zit; als ik gemarineerde kippepoten zit te kluiven, als ik haar één toegooi begint ze een vreselijk lawaai te maken om te zeggen:"die is van mij", daarna vliegt ze weg met de kippepoot in haar snavel; ze eten dus van alles! Dan nog de kat 🐈 van de overbuurman, helaas 3 jaar geleden overleden. Hij sprong een keer op mijn aanrecht om mijn belegde boterham met rosbief op te eten (gelukkig had ik er nog geen zout en peper opgedaan), Sindsdien kwam hij altijd naast mij liggen als ik op mijn tuinbankje zat. Ik ben nooit kwaad op hem geweest dat hij mijn rosbief stal, ik moest wel lachen om zijn brutaliteit.
  8. Ja, er is een Hollandse zanger die heeft er zelfs een liedje van gemaakt: "Ze smaakte zoet, zout, zuur"😻😸
  9. Spinnen laat ik altijd zitten, ze vangen muggen en vliegen.
  10. CDS betaalt gewoon te veel voor die txps van die satelliet. Joyne was niet gek, die gingen naar de 9 Oost; betere footprint, betere beem, alleen had Joyne geen genoeg geld.
  11. D-box

    te koop 5 stuks Quad LNB

    Ik heb @edbe een PM gestuurd, wacht op antwoord.
  12. D-box

    te koop 5 stuks Quad LNB

    Tsja omdat de lnb's regen en sneeuw bestendig zijn wel.
  13. D-box

    te koop 5 stuks Quad LNB

    Interessant, kosten ze €50 per stuk of dat voor alle 5? Zijn ze nieuw?
  14. D-box

    te koop 5 stuks Quad LNB

    Wat misschien belangrijk is om te vermelden is of je dat oranje kapje naar beneden kunt trekken (tegen regen en sneeuw). Zelf heb ik geen interesse.
  15. @Rollerboy Ik kan op de site van mijn bank alles instellen; b.v. dag limiet, contactloos betalen, dubbele verificatie etcetera. Spit eens op de site van jouw bank.
  16. Klopt, maar je kan wèl kijken of je TV tuner goed werkt als je een betere Quality en Signaalsterkte krijgt. In ieder geval wens ik je veel succes.
  17. @Zitzak Zomaar een idee: Heb je misschien nog een CDS bak waarmee je de fastscan mee kan inlezen, dan kan je nagaan of je TV tuner het goed doet (als je een andere Quality en Signaalsterkte krijgt). EDIT Eduard07 denkt ook mee.
  18. Zit nu te kijken via Turkmenistan tv, ziet er naar uit dat Max op de 6de plaats is geëindigd. EDIT Ach, Svetik was me voor.
  19. Haha Svetik Maar nu serieus: @Sprietje, kom s in de lijn.
  20. Nja, je zit in een camper dus je coax kabel is niet al te lang; gebruik een coax kabel die op zn minst dubbel is afgeschermd; @Sprietjekan je de juiste kabel adviseren.
  21. Bij mij gaat het er niet om of het een interessante zender is; bij mij gaat het om de "HEB" ik kan er naar kijken omdat ik m heb. Als ik een zender ontvang op de korte golf die met een laag vermogen uitzendt vanaf de andere kant van de wereld trek ik een fles wijn open. IRC s bestaan niet meer in Nederland, dus ga ik naar de Bank om Euros in te wisselen naar Dollars Dan doe ik 1$ bij in de envelop om een QSL-KAART te kunnen ontvangen. Tsja, ieder zn hobby.
  22. Snap ik niet; Ik kijk YouTube gewoon via mijn KPN abonnement op mijn TV en als ik in de tuin zit gewoon via WIFI. Niks geen data-kosten.
  23. Hoi Rechtse Rakker, Leuk om weer wat van je te horen. Goeie tips van je. Ik zal me erin verdiepen. Persoonlijk stoor ik me niet aan die reclames; tijdens reclames kan ik van alles doen: ff schijten/pissen, stukje worst/kaas afsnijden e.d. De reclames worden hier goed benut. Veel groeten, D-box
×
×
  • Nieuwe aanmaken...