Ga naar inhoud


D-box

Lid
  • Items

    1756
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    7

Alles dat geplaatst werd door D-box

  1. Gewoon rotor 20 minuten stroomloos zetten en opnieuw beginnen. Duvel is zwaar, misschien komt @stevenvc19 met de auto.
  2. Maak het gezellig! Zet wat Affligem Blond koud (is niet zo zwaar 6,7%) want jullie moeten nog werken. Veel plezier en succes โ—
  3. Er zijn mensen die tรจ intelligent zijn. Toen op mijn werk de computer zijn intrede deed, waren het de slimste mensen die de meeste moeite hadden om er mee om te gaan. Ze dachten teveel na ipv de instructies blind op te volgen.
  4. Ach Bruno, jouw ontvanger ken ik niet; dus de instellingen van jouw ontvanger ook niet. Ik weet echter wel hoe je een rotor en schotel via USALS moet afstellen (er zijn diverse manieren, maar ik gebruik de manier die ik je heb vermeld). Volgens mij heeft het gebruik van LAN niets met de afstelling te maken; maar nogmaals, jouw ontvanger ken ik niet. Ik hoop dat je eruit komt. Groetjes D-box
  5. @BrunoVP Lees de gebruiksaanwijzing van je ontvanger nog eens na, misschien heb je iets over het hoofd gezien. Belangrijk: Geen paniek.
  6. Ik denk dat de rotor op tilt is geslagen als ik die foto bekijk, ik zou die rotor eerst voor 20 minuten van de stroom afhalen.
  7. Da's een goeie ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„๐Ÿ‘โ— Maar nu serieus Neem contact op met @stevenvc19
  8. Ik wens je in ieder geval veel succes. Maar toch zou ik in jouw geval het aanbod van @stevenvc19 aannemen. Ik denk dat je te intelligent bent, en daarom teveel nadenk. (Dit is een compliment).
  9. Ik gebruik geen LAN kabels, mijn ontvanger is niet aan internet verbonden, maar ik ken jouw ontvanger ook niet. Ik denk dat het qua afstelling van je rotor en schotel er niets mee te maken heeft.
  10. @BrunoVP Ik zou persoonlijk het aanbod van @stevenvc19aannemen
  11. reception report wat er gebeurde op Poker tv tijdens ronde 27: Ik kreeg ineens een zwart beeld maar het logo van Poker tv bleef in beeld! Na een seconde kon ik verder kijken, maar toen zonder geluid. Ik ging in mijn menu van mijn ontvanger om te kijken of ik een andere audio kon selecteren, maar ze hadden maar รฉรฉn audio kanaal. (die het dus niet meer deed). Groetjes D-box
  12. Man, wat was Max weer snel weg met de start!
  13. En Poker tv doet het weer prima, op Turkmenistan Sport is voetbal.
  14. @RicardoBelli Klopt precies dat ik een rotor heb Bedankt voor je antwoord. Groetjes en succes! D-box
  15. @RicardoBelli Met mijn 80cm schotel krijg ik S89 en Q90
  16. Via Turkmenistan Sport heb je Turkmeens commentaar (versta ik niet), Poker TV prikt SKY SPORTS door, maar gisteren kwam op een bepaald moment geen commentaar meer door.
  17. Ja hoor, best te pruimen, ik hoop dat Turkmenistan m ook uitzendt, die heeft een betere kwaliteit (HD).
  18. Off Topic Als je het SKY-pakket wilt ontvangen, kan dat officieel alleen via een Engels adres.
  19. ๐Ÿ˜ Als het maar gratis is toch?๐Ÿ‘๐Ÿ˜
ร—
ร—
  • Nieuwe aanmaken...