Ga naar inhoud


December10

Lid
  • Items

    352
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door December10

  1. Als het allemaal door gaat ga ik voor mijn werk in paar maanden naar brasil. Als er belangstelling is Kan ik wel een paar Lnbf ap30pll banda C monoponte 4.5 - 4.8 regelen en mee nemen. Bij mij werk deze lnb  wel goed op een 180 schotel. Als het niet doorgaat dan probeer ik ze wel op telaten sturen.

  2. alex1970 gefeliciteerd eindelijk een 180 schotel

    Bij mij werkt de Titanium ciw-pll best goed en daar naast heb ik ook nog een MNC 40-90cr werkt ook goed ,deze is tekoop. Daarnaast nog een chaperral oud maar is zeker niet minder in ontvangst. C band is een andere tak van sport elke keer denk je dat het nu goed staat af geregeld , en een week later kan het weer beter denk je. Daarom wel belangrijk dat je er makkelijk bij kan. 

  3. Plepkeshenkie dit is weer een mooie uitdaging. Het leukste is het plaatsen van zo schotel. en de eerste signalen ontvangen. Hoe staat het er mee ? En werkt het al ?

  4. Het los halen van de monitor gaf geen verbetering. Het is een computer die samen gesteld is om te game met een open zijkant van plexiglas.

    De storing is nu een stuk minder nu de computer op aarde aan gesloten zit. Ik denk dat ik nu maar even het op zijn beloop laat. Iedere keer maar aan bellen dat gaat ook problemen geven.

    Ook omdat ze gaan denken dat het niet hun probleem is. En ze hebben ook best wel veel gedaan om het op telossen.

  5. Drs ijzerbout Ik heb alles nog eens na gelezen, ik praat de hele tijd alleen maar over meters en niet over Frequentie. Ik denk dat je mij vergist met Simonlebon. Sprietje Ontvangst van de 3 meter band dus FM band doe ik met de Yaesu FRG9600. Big Fellow op dit moment is het niet meer aangesloten aan de aarde. Ik had dat wel geprobeerd toen de storing hevig was, dat hielp niks daarom weer weg gehaald. Maar je heb gelijk ik ga het weer aansluiten en kijken of de storing nog minder wordt. Nog een vraag de werk frequentie van een Computer is begrijp ik rond 400 en 470 Mhz. Dan verwacht je eigenlijk ook storing op de 70cm band maar dat is niet zo.

  6. Tonskidutch dit zijn de stopcontacten is me huis en bij de buren al zo oud dat het ouwe meuk is, ik weet nog dat ik op de heipalen ging zitten toen ze in de grond geslagen waren.

    Big fellow een duidelijk verhaal ik gebruik coax Aircell 7. Gisteravond ben ik bezig geweest met een verlengsnoer met randaarde  bij de buren. En nog een draad aan de behuizing van de computer en die ook aan aarde aangesloten via stopcontact. Dit maak duidelijk een stuk uit in de storing ik zeg niet dat het over is maar is duidelijk een stuk minder. De buurman gaat nu zelf een aardedraad bij trekken op dat ene stopcontact. Ik ga dat verhaal van Sprietje maar niet vertellen dat ook de andere stopcontacten moeten worden gedaan in die kamer.

    Laten we hopen dat de storing die ik nu nog heb me niet nog gaat irriteren en fijn dat de buren mee willen denken. Want de buren kennen mensen die er ook verstand van hebben, die vertelde dat het niet hun probleem is. Dat vond ik wel kort door de bocht.

    • Like 1
  7. Het is vanaf  de 6 meter band tot en met 2 meter band. De storing is een hogen ruis brom. Op de fm band ontvang je  alleen  de bekende muziek stations. Het vlieg verkeer is ook een drama

    We hebben het getest  computer aan en uit daar mee is wel duidelijk dat het van de computer is. Om nu meteen Telecom te bellen is ook wat, ik wil het ook nog gezellig houden.

  8. Cees.

    Ik bedoel het echte CE keurmerk. Ringkernen heb ik de buren al gegeven maar werk niet echt. Mijn vraag is meer als de computer behuizing niet helemaal van metaal is kan die dan een CE keurmerk hebben. Je kan dan niet van een Faraday kooi spreken.  Ik weet namelijk niet of de computer echt goed gekeurd is. Of dat die het maar zegt om er van af te zijn.

  9. Ik wil graag weten of ik hier wat van mag vinden. De laatste maanden heb ik last van de computer van de buren.  De storing is behoorlijk vanaf 6 meter tot en met 2 meter. Praten met de buren blijft moeilijk om dat ze beweren dat de computer een CE keurmerk heeft. Nu mijn vraag kan een computer met aan een kant een plexiglas zijkant CE goedkeuring hebben ?

  10. Hier bij tekoop een grote Polarmount . Er heeft altijd een schotel van180cm op gedraaid.  Draait van 76 oost tot denk 65 west. Dat komt ook door de Actuator die is er groot,kijk maar naar de deur knop.

    Er zit ook een bevestiging voor de schotel bij. Kan geen foto plaatsen in verband met teveel MB

    20200809_204017[1].jpg

    20200815_115609[1].jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...