Ga naar inhoud

December10

Leden
 • Aantal items

  352
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  3

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

32488 profielweergaven

December10's prestaties

 1. Als het allemaal door gaat ga ik voor mijn werk in paar maanden naar brasil. Als er belangstelling is Kan ik wel een paar Lnbf ap30pll banda C monoponte 4.5 - 4.8 regelen en mee nemen. Bij mij werk deze lnb wel goed op een 180 schotel. Als het niet doorgaat dan probeer ik ze wel op telaten sturen.
 2. alex1970 gefeliciteerd eindelijk een 180 schotel Bij mij werkt de Titanium ciw-pll best goed en daar naast heb ik ook nog een MNC 40-90cr werkt ook goed ,deze is tekoop. Daarnaast nog een chaperral oud maar is zeker niet minder in ontvangst. C band is een andere tak van sport elke keer denk je dat het nu goed staat af geregeld , en een week later kan het weer beter denk je. Daarom wel belangrijk dat je er makkelijk bij kan.
 3. December10

  C-band

  Plepkeshenkie dit is weer een mooie uitdaging. Het leukste is het plaatsen van zo schotel. en de eerste signalen ontvangen. Hoe staat het er mee ? En werkt het al ?
 4. Alex1970 Kan je tot 65 west draaien of 40 west verder ontvang je niks. Met een Triax 110 kwam 40 west bij mij niet binnen met de normale C band.
 5. Van deze kant heb ik last van het dak van de buren. Als ik het wil ontvangen dan moet ik de schotel op het dak plaatsen. Dat gaan we maar niet doen.
 6. Plepkeshenkie ontvang je al wat op 80 oost ?
 7. Prime focus zal denk ik minder storing ontvangen omdat de schotel meer om hoog kijk dan een Offset schotel. Dus we moeten weer aan een Prime focus schotel.
 8. December10

  Tegelvoet.

  Victoria22 Ik heb je een PB gestuurd.
 9. Duitsland. Op 58 west ontvang je daar wel iets met de normale C band lnb ? Want 65west is ook redelijk goed te ontvangen.
 10. December10

  Tegelvoet.

  Ik heb nog een tegelvoet staan 50x50 tegels.
 11. Duitsland. Je mag de LNB wel lenen van me. Maar je moet wel komen halen in de Bollenstreek.
 12. Deze LNB kost niet veel dacht 24 euro. Als je er meer besteld worden ze goedkoper. Alleen dan nog naar Nederland verzenden.
 13. Duitsland. Kijk maar even op schotelpark en klikt maar op mijn draadje.
 14. Duitsland. De satelliet is hier goed te ontvangen. De lnb die ik hier gebruik komt Brasil. Waar heb je de lnb besteld ? Ik denk dat het met 1.20mtr wel moet kunnen. Het is jammer dat er verder niet meer te ontvangen is richting west.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.