Ga naar inhoud

December10

Leden
 • Aantal items

  312
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over December10

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

31745 profielweergaven
 1. De kop van jut die lnb moet ik hebben. Als die nu maar past.
 2. Vertel eens wat meer over de lnb kop van Denenmarken. 30% meer ontvangst dat wil ik wel hebben.
 3. Cookie monster. Een Offset Feedhorn werkt zeer goed op een Chapperal voor de C band. Ik gebruikt de Chapperal nog wel eens.
 4. Ik kan er niets over vinden. Maar wat is er zo bijzonder aan dat je deze lnb wil gaan kopen ? Is deze lnb beter in ontvangst ?
 5. De enige gegevens die ik heb is wat in de informatie balk staat bij de foto,s.
 6. De Eutelsat op 65 west is alleen in Nederland te ontvangen en die is alleen in extended c band. De satelliet Star one op 65 west is hier niet te ontvangen.
 7. 65 west is alleen extended. Op Lyngsat zie ik geen normale c band frequentie staan. Voor de zekerheid heb ik een blindscan uit gevoerd met 0 signalen.
 8. Het is wel beperkt wat je kan ontvangen. Op dit moment 2 satellieten 40 west en 65 west. om eerlijk te zijn beleef ik meer plezier met de normale c band lnb. Wat wel mooi is dat je weet dat je tot 65 west ontvangst heb.
 9. De lnbf ap 30 pll banda c monoponte 4,5 - 4,8 Brasilsat . Het verbaasde mijn ook hoe makkelijk de satelliet te ontvangen is. In Brasil hebben we een bedrijf daar door kan ik aan deze lnb komen. Om dat per post op te laten sturen zal ik niet zo gauw doen.
 10. Crazy sat dank je wel voor het testen van de Technomate. Ik had al zo idee dat het niet ontvangen van de transponders door de tuner komt.
 11. Heren bedankt voor het zoeken. De transponder 3888 L 8631 en 3772 R 19272 ontvang ik nu ook. De transponder 4106 L 3610 is de enigen die Lock. De eerste 2 transponders zijn ook goed te ontvangen maar de Technomate weet er geen raad mee. Crazy sat jij heb toch ook een Technomate kan jij ze wel locken ?
 12. Is er iemand die ontvangst heeft op 30 oost op c band ?
 13. Dat had ik niet gelezen. Vanavond alles nog wat beter afgesteld in de hoop op ontvangst van 78 oost. Als Bijoy tv op 76 goed te ontvangen is dan ontvang ik meestal 78 oost ook wel. Helaas moet ik wachten op de winter als het blad er af is.
 14. Hier geen beeld op dit moment. Al zijn de signalen vrij sterk. En ook nog last van de bomen het blad moet er af. Krijg je het ook voor mekaar met de 180 cm ? Super dat je beeld heb als er blad aan de bomen zit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid