Jump to content

December10

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

About December10

 • Rank
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

32,340 profile views
 1. Alex1970 Kan je tot 65 west draaien of 40 west verder ontvang je niks. Met een Triax 110 kwam 40 west bij mij niet binnen met de normale C band.
 2. Van deze kant heb ik last van het dak van de buren. Als ik het wil ontvangen dan moet ik de schotel op het dak plaatsen. Dat gaan we maar niet doen.
 3. Plepkeshenkie ontvang je al wat op 80 oost ?
 4. Prime focus zal denk ik minder storing ontvangen omdat de schotel meer om hoog kijk dan een Offset schotel. Dus we moeten weer aan een Prime focus schotel.
 5. Victoria22 Ik heb je een PB gestuurd.
 6. Duitsland. Op 58 west ontvang je daar wel iets met de normale C band lnb ? Want 65west is ook redelijk goed te ontvangen.
 7. Ik heb nog een tegelvoet staan 50x50 tegels.
 8. Duitsland. Je mag de LNB wel lenen van me. Maar je moet wel komen halen in de Bollenstreek.
 9. Deze LNB kost niet veel dacht 24 euro. Als je er meer besteld worden ze goedkoper. Alleen dan nog naar Nederland verzenden.
 10. Duitsland. Kijk maar even op schotelpark en klikt maar op mijn draadje.
 11. Duitsland. De satelliet is hier goed te ontvangen. De lnb die ik hier gebruik komt Brasil. Waar heb je de lnb besteld ? Ik denk dat het met 1.20mtr wel moet kunnen. Het is jammer dat er verder niet meer te ontvangen is richting west.
 12. Deze satelliet is vrij makkelijk te ontvangen in Nederland.
 13. Het los halen van de monitor gaf geen verbetering. Het is een computer die samen gesteld is om te game met een open zijkant van plexiglas. De storing is nu een stuk minder nu de computer op aarde aan gesloten zit. Ik denk dat ik nu maar even het op zijn beloop laat. Iedere keer maar aan bellen dat gaat ook problemen geven. Ook omdat ze gaan denken dat het niet hun probleem is. En ze hebben ook best wel veel gedaan om het op telossen.
 14. Drs ijzerbout Ik heb alles nog eens na gelezen, ik praat de hele tijd alleen maar over meters en niet over Frequentie. Ik denk dat je mij vergist met Simonlebon. Sprietje Ontvangst van de 3 meter band dus FM band doe ik met de Yaesu FRG9600. Big Fellow op dit moment is het niet meer aangesloten aan de aarde. Ik had dat wel geprobeerd toen de storing hevig was, dat hielp niks daarom weer weg gehaald. Maar je heb gelijk ik ga het weer aansluiten en kijken of de storing nog minder wordt. Nog een vraag de werk frequentie van een Computer is begrijp ik rond 400 en 470 Mhz. Dan verwacht je eigenlijk
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.