Ga naar inhoud

December10

Leden
 • Aantal items

  324
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over December10

 • Titel
  Sat4all Fan

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

31839 profielweergaven
 1. Als je wat zoekt ik heb nog 5 Actuators liggen .
 2. Het is blijkbaar niet van tevoren aan gevraagd denk ik. 42 oost tot 8 west is geen probleem.
 3. Adel de motor die er bij zit draai niet ver genoeg. Naar oost en west.
 4. Van de week de schotel op zijn plaats gezet en weer laten draaien. Alles werkt weer goed Alleen komt 66 oost maar met 1 transponder binnen. Dat is wel eens beter geweest. 78.5 oost gaat nog niet , de boom zit nog teveel blad aan denk ik.
 5. Het is wel hobby maar uit eindelijk moet het wel gaan werken. Maar je heb gelijk vandaag staat de lnb zo en denk je nu staat die goed. Met een stift alles gemarkeerd een week later snap je niet dat je zo de lnb heb staan.
 6. Deltastar verbaasde mijn altijd in de ontvangst . Een groot nadeel vond ik hoe ver de schotel draaide. Gibertini is een mooie grootte schotel en niet te zwaar maar in ontvangst viel die mij wel een beetje tegen. Op c band was de schotel prima op ku weet ik niet of die beter was dan een Deltastar. Als ik Adel68 was ging ik een gesprek aan met de verhuurder waar het staat geschreven dat je deze schotel niet mag plaatsen. Volgens mij mag je tot 2 meter vrij plaatsen.
 7. Plepkeshenkie Met 2 meter Lijkt mij dat het net iets makkelijk is om te ontvangen. Ben benieuw hoe de ontvangst is.
 8. Berlintersat op 51.5 oost is nu te ontvangen met 1 transponder . 3645 R 4915 komt bijna met 40 % binnen. Het is een Transponder die moeilijk te locken is.
 9. Cahors 120 is een prima schotel. heb zelf een Deltastar gehad de versterking is te vergelijken met een Gibertini 150cm . De Gibertini 150cm staat nu nog in huis. Deltastar is best wel een grote schotel ik dacht rond de 140cm.
 10. Een deltastar Geef de meeste versterking. dat was de vraag om Nilesat te ontvangen.
 11. Even een vraag die Gibertini 150cm kan je die niet iets lager bij grond plaatsen dat niemand meer de schotel ziet staan? Ik kan me niet voor stellen dat de verhuurder daar een probleem van maak. De schotel staat in de tuin wat is daar nou mis mee ?
 12. Ik zal gaan voor de Deltastar 120cm.
 13. De kop van jut die lnb moet ik hebben. Als die nu maar past.
 14. Vertel eens wat meer over de lnb kop van Denenmarken. 30% meer ontvangst dat wil ik wel hebben.
 15. Cookie monster. Een Offset Feedhorn werkt zeer goed op een Chapperal voor de C band. Ik gebruikt de Chapperal nog wel eens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid