Ga naar inhoud

RonBoy

Leden
 • Aantal items

  137
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over RonBoy

 • Titel
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  xtrend

Recente bezoekers van dit profiel

760 profielweergaven
 1. @ceesv, wij doen ook internet via 4G en ook SFR maar dan 200 Giga/maand. Ook daar zie je in de avond verzadiging in de mast en zakt de snelheid soms naar 0 zoals nu in de Kerstvakantie.
 2. Super eenvoudig in Frankrijk. Je betaalt een audiovisuele bijdrage per jaar (Kijkgeld) van 138,- nu. Daarnaast geen extra kosten. Sinds ongeveer 2010 zijn alle TV toestellen verplicht uitgerust met een DVB-T2 ontvanger. Afhankelijk hoever de zender staat heb je een hark of binnenantenne nodig. Die van mij ligt op zolder. 30+ kanalen netjes gesorteerd en automatische updates. Ieder avond rond 21 uur starten een of meerdere films in het Frans en toegevoegd de originele taal, b.v. Engels, Duits, Spaans en soms zelfs Nederlands. Wil je TV achter de betaalmuur dan heb je een schotel van TNTSat
 3. Goed moment om te stoppen met live kijken. Er blijft nog wel wat over, Silverstone, Zolder en Zandvoort komen op een open kanaal en wat er dan over is kan je in een lange samenvatting zien op Channel 4 via Astra2. De samenvattingen duren ruim 2 uur inclusief interviews, voor- en nabeschouwing en korte reclameblokken. Het prima commentaar is van Ben Edwards. Zelf neem ik dit programma op om aan het eind van de avond op m'n gemak te bekijken. De mindere stukken skip je door en dan heb je in een uurtje alles wel gezien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.