Jump to content

RonBoy

Members
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan
 • Interesses
  xtrend

Recent Profile Visitors

885 profile views

RonBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/11)

1

Community Answers

 1. Dit weekeinde F1 Monaco ook te zien op TF1, alleen de race maar wel in HD.
 2. Helaas, de verbinding ligt eruit tijdens de kwalificatie.
 3. Zou ik normaal ook doen maar de stream van MBC bevalt me. HD beeld en geen reclame. Sfeerbeelden voor de start, gepruts aan wagens, arrogante blikken van sommige rijders, prima allemaal. Ik start de stream op de Mac en zo door naar de TV. Nu m'n Arabisch nog wat oppoetsen. Zou ik normaal ook doen maar de stream van MBC bevalt me. HD beeld en geen reclame. Sfeerbeelden voor de start, gepruts aan wagens, arrogante blikken van sommige rijders, prima allemaal. Ik start de stream op de Mac en zo door naar de TV. Nu m'n Arabisch nog wat oppoetsen.
 4. Tja, ben een Apple fan. In de appstore is de app niet te vinden.
 5. Volgende week, Italië. Te zien op RTL, de Duitse dan wel.
 6. De Paus schudt nog best veel handjes. Zal wel met wijwater zijn gewassen toch...
 7. @ceesv, wij doen ook internet via 4G en ook SFR maar dan 200 Giga/maand. Ook daar zie je in de avond verzadiging in de mast en zakt de snelheid soms naar 0 zoals nu in de Kerstvakantie.
 8. Super eenvoudig in Frankrijk. Je betaalt een audiovisuele bijdrage per jaar (Kijkgeld) van 138,- nu. Daarnaast geen extra kosten. Sinds ongeveer 2010 zijn alle TV toestellen verplicht uitgerust met een DVB-T2 ontvanger. Afhankelijk hoever de zender staat heb je een hark of binnenantenne nodig. Die van mij ligt op zolder. 30+ kanalen netjes gesorteerd en automatische updates. Ieder avond rond 21 uur starten een of meerdere films in het Frans en toegevoegd de originele taal, b.v. Engels, Duits, Spaans en soms zelfs Nederlands. Wil je TV achter de betaalmuur dan heb je een schotel van TNTSat en/of Fransat nodig, afhankelijk wat je wilt zien allemaal. Dan bieden de internet providers ook TV programma's aan w.o. Sport en Films. Iedere provider heeft weer z'n eigen pakket. Er is een landelijke glasvezel dekking voorzien in 2022 (maar dat is rekbaar in Frankrijk). Op adsl is het vaak geen kijken tussen 21 en 23 uur, dan is alles overbelast.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.