Jump to content

Rivellino

Members
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

About Rivellino

 • Rank
  Sat4all Regular
 • Birthday July 6

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Frankrijk (Auvergne)
 • Interesses
  fietsen

Recent Profile Visitors

2,748 profile views
 1. Vraagje: Waar stel ik de opstartTV/Radiozender in? Op de VUPLUS Support site staat het volgende: Wo kann ich einen Startkanal einstellen? In der FAV.-Lste auf den Sender gehen und die Menü-Taste drücken Dat moet toch lukken.
 2. Rivellino

  Moppen deel 4

  Wat mij betreft excuses geaccepteerd. Wat een gave 'rotzooi' het je op je hobbykamer.
 3. Vanavond wordt de ontvangst van NPO1 ernstig verstoord. De ontvangstkwaliteit in de informatiebalk staat op 93% Ik heb een abonnement bij Canal Digitaal. Zijn er meer mensen met ontvangstproblemen met NPO1
 4. Ik heb een vergelijkbare opstelling (ook in Frankrijk), en kan prima met mijn windows10 PC naar de Solo2. Mijn Solo2 is met een netwerkkabel verbonden met mijn router (Neufbox6 van SFR). Mijn PC staat elders in mijn huis en is met een netwerkkabel verbonden met mijn Netgear PLW1000 Powerline adapter. Bij deze bekabelde verbinding hoef je geen wachtwoord te gebruiken voor de powerline adapter. In mijn router heb ik een vast IP adres gekozen (101, buiten de DHCP reeks) om altijd met hetzelfde IP adres te kunnen werken (bijv. met Dreamset en DCC). Vraag van mijn kant: heb je wel internet-toegang op je Solo2 (bijv om updates binnen te halen)?
 5. Ik wil een kanttekening plaatsen bij het wijzigen van FLAC Files. Na wijziging zijn deze files niet meer 'lossless'. Een andere aanpak is om het geluidsnivo aan te passen in de mediaplayer, dus op het moment van afspelen, Deze techniek heet ReplayGain (a technique invented to achieve the same perceived playback loudness of audio files. It defines an algorithm to measure the perceived loudness of audio data). Dan het je wel een mediaplayer nodig die Replaygain ondersteund (bijvoorbeeld op het Windowsplatform Foobar2000 of Winamp). Google weet hier nog veel meer van.
 6. Met Audacity kun je alles opnemen wat over je PC speakers afgespeeld wordt. Ik gebruik het voor het digitaliseren (naar MP3) van mijn LP's.
 7. Op Franse webshop zie ik nieuwe v5 cards staan voor 34,40 euro. Normale prijs was 15 euro.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy