Jump to content

RonBoy

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RonBoy

 1. Dit weekeinde F1 Monaco ook te zien op TF1, alleen de race maar wel in HD.
 2. Helaas, de verbinding ligt eruit tijdens de kwalificatie.
 3. Zou ik normaal ook doen maar de stream van MBC bevalt me. HD beeld en geen reclame. Sfeerbeelden voor de start, gepruts aan wagens, arrogante blikken van sommige rijders, prima allemaal. Ik start de stream op de Mac en zo door naar de TV. Nu m'n Arabisch nog wat oppoetsen. Zou ik normaal ook doen maar de stream van MBC bevalt me. HD beeld en geen reclame. Sfeerbeelden voor de start, gepruts aan wagens, arrogante blikken van sommige rijders, prima allemaal. Ik start de stream op de Mac en zo door naar de TV. Nu m'n Arabisch nog wat oppoetsen.
 4. Tja, ben een Apple fan. In de appstore is de app niet te vinden.
 5. Volgende week, Italië. Te zien op RTL, de Duitse dan wel.
 6. De Paus schudt nog best veel handjes. Zal wel met wijwater zijn gewassen toch...
 7. @ceesv, wij doen ook internet via 4G en ook SFR maar dan 200 Giga/maand. Ook daar zie je in de avond verzadiging in de mast en zakt de snelheid soms naar 0 zoals nu in de Kerstvakantie.
 8. Super eenvoudig in Frankrijk. Je betaalt een audiovisuele bijdrage per jaar (Kijkgeld) van 138,- nu. Daarnaast geen extra kosten. Sinds ongeveer 2010 zijn alle TV toestellen verplicht uitgerust met een DVB-T2 ontvanger. Afhankelijk hoever de zender staat heb je een hark of binnenantenne nodig. Die van mij ligt op zolder. 30+ kanalen netjes gesorteerd en automatische updates. Ieder avond rond 21 uur starten een of meerdere films in het Frans en toegevoegd de originele taal, b.v. Engels, Duits, Spaans en soms zelfs Nederlands. Wil je TV achter de betaalmuur dan heb je een schotel van TNTSat
 9. Goed moment om te stoppen met live kijken. Er blijft nog wel wat over, Silverstone, Zolder en Zandvoort komen op een open kanaal en wat er dan over is kan je in een lange samenvatting zien op Channel 4 via Astra2. De samenvattingen duren ruim 2 uur inclusief interviews, voor- en nabeschouwing en korte reclameblokken. Het prima commentaar is van Ben Edwards. Zelf neem ik dit programma op om aan het eind van de avond op m'n gemak te bekijken. De mindere stukken skip je door en dan heb je in een uurtje alles wel gezien.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.