Jump to content

pms

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

About pms

 • Rank
  Sat4all Lid
 • Birthday 04/06/1962

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Nunspeet

Recent Profile Visitors

2,326 profile views
 1. Ik had per 31 december 2019 opgezegd. Wel had ik nog tot juli 2020 een werkend kaartje. Maar dat zal dan toch wel per ongeluk zijn geweest. Want anders hadden ze vast wel gebeld of toch niet wou verlengen.
 2. Lijkt me dat je een jaar het RIJK pakket gratis bovenop je normale RIANT pakket krijgt. dus dat je wel blijft betalen voor het RIANT pakket?
 3. Ik weet dus niet meer wat hun laatste aanbod/prijs was (per 1 januari 2020) Ik zag dat ik in december nog 14,95 betaald heb. Omdat ik ging verhuizen naar een woning met glas en kabelaansluiting kon ik ook tot het laatste moment volhouden dat ik wou stoppen want ik was niet meer afhankelijk van ze. overigens: ik heb toen nog 6 maanden kunnen kijken zonder te betalen, zie dit draadje:
 4. Ik had een abonnement sinds 2004. Bij elke prijsverhoging heb ik geprotesteerd, (telefonisch) en dat resulteerde dan altijd in een lager maandbedrag. Wel met de eis dat ik dan weer een jaar lid bleef. Ook bij de introductie van HD (bij die aktie dat je een schotel en ontvanger kocht) kreeg ik na bellen korting op het maandbedrag. In december 2019 heb ik opgezegd, ik betaalde toen 14,95 voor het Rijk-pakket maar de prijs ging per 1 januari omhoog Ook toen kreeg ik weer korting aangeboden maar was ik er wel klaar mee.
 5. Helaas, de pret is over! Van het weekend had ik nog beeld Inclusief Fox sport, maar gisteravond gaf de ontvanger "Access Denied" aan. ☹️ Net nog even een keer gekeken, maar het is over en uit met de pret op de gecodeerde kanalen. Jammer want ik merkte dat Sateliet TV kijken een stuk leuker is als het gratis is! Ik heb dus meer dan een half jaar gratis kunnen kijken, hoewel ik het de eerste 3 maanden niet wist omdat de schotel niet in gebruik was.
 6. Zo heb ik het vorig jaar ook gedaan omdat we in Duitsland geen internet hadden bij ons vakantiehuisje: Veel te slecht signaal op de begane grond. Eén telefoon met hotspot op de top van een 4 meter lange hengel (was toevallig aanwezig bij het huis) en toen was er op onze andere telefoons goed internet op het terras.
 7. Het was in 2016. Het personeel van het Cafe wist niet waar die "giant dish" voor gebruikt werd, behalve "Sport". Knap hoor! Het is op dat eiland trouwens een feest als je van prime focus schotels houdt. Ook in de achtertuin van ons huisje stond een exemplaar, wel stuk kleiner.
 8. Paar jaar geleden was ik op de Canarische Eilanden (Corralego-Fuerteventura) en daar zag ik op een café een grote schotel van naar schatting 2,5 meter staan: Streetview: https://www.google.nl/maps/@28.7329988,-13.8694633,3a,75y,139.7h,84.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sk5ZfTa_3j9kjKJhs_IzXOA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en Er waren veel Engelse vakantiegangers en ook veel Engelse Voetbalwedstrijden te bekijken De andere schotels (bij andere cafés) waar ook voetbal te zien was waren veel kleiner. Heb me altijd afgevraagd voor welke sateliet die zou zijn.🤔
 9. Je weet toch wel dat je die filmpjes ook zonder Facebook account kunt kijken? Ik heb ook geen account maar dat is geen probleem: https://www.facebook.com/DutchHistoryInColor/
 10. Zijn dat niet artefacts (veroorzaakt door te lage bitrate bij het uitzenden)
 11. pms

  Tel mee (deel 2)

  Leuk! 6290 Toepasselijk:
 12. @Sprietje Bedankt voor de afbeelding van die "houten" antenne! Ik denk dat het trouwens meer dan 5 elementen waren als ik die afbeelding vergelijk met wat ik me herinner. Jammer dat ik het mijn vader niet meer kan vragen/nooit gevraagd heb: of hij hem zelf in elkaar had gezet.
 13. Leuk! Ik herinner me dat wij op de zolder van ons huis een REM antenne hadden. Minstens 5 elementen. Dat was in 1970, toen vertelde mijn vader dat hij niet meer gebruikt werd maar wat het doel was. Er is me nog één detail wat me bijgebleven is: De boom van de antenne was van hout en daar stond een naam op. Heb me altijd afgevraagd of dit een zelfbouwpakket was of dat die zo te koop waren? Misschien weet @Drs. IJzerbout meer? Op het kaartje van @Sprietje (bedankt!) zie ik dat een 5 elementsantenne buitenantenne op het dak overdreven zou zijn geweest. Maar misschien wilden mijn ouders goede ontvangst en niet laten merken dat ze ook naar TV-Noordzee keken?
 14. Ik heb het HDMI signaal van mijn interactieve tv (en soms ook mijn Satontvanger) gesplitst en dan gaat één HDMI kabel naar de TV en de andere naar een DVB-C-Modulator. Daardoor kan ik ook in andere kamer via de "oude coax" in HD naar het DVB-C beeld kijken. (en altijd alles wat ik kijk opnemen/pauzeren/spoelen via een Humax-5200C) Maar let op: Niet alle HDMI splitters zijn voor dit doel geschikt: Als je belangstelling hebt zoek ik de site op waar hierover info te vinden is.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy