Ga naar inhoud


mate41

Lid
  • Items

    187
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    France
  • Interesses
    trading

Recente bezoekers van dit profiel

305 profielweergaven

mate41's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Ik ga die zero4k maar te koop zetten en mij nog eentje van TVV aanschaffen. Ben dat gedoe moe, het is en blijft een fiasco. Bedankt voor de moeite.
  2. Wat mij het meest frustreert is dat een gewoon ontvangertje van €100 van VTT geen probleem heeft en die Vu+ zero wel !
  3. Kan je ook de vrije zenders van VTT daarmee ophalen? (astra 19.2)
  4. Bedankt want ik kan onder geen middels de zenderlijt (basic) inladen in zijn totaliteit; blijkbaar alleen de HD zenders. Ik zal het dus in het we proberen. vr.gr.
  5. Na onderzoek blijkt dat, alleen omtrent de kanalen van tv-vlaandern (basic), alle niet-hd kanalen geen beeld weer geven. Ik sprak van de tuner A. Die staat op DVB-S NIM(S12166)(DVB-S2X).Er zijn geen andere voorhanden. En disecqc op 1.1. Transponders staan blijkbaar op AUTO. Command-order: comitted,toneburst.
  6. Mijn schotelantenne doet dienst sedert 1990 opgesteld door en antennist. De lnb's werden op mijn verzoek getest evenals de opstelling van de schotel door een antennist. De opstelling van de lnb's is gedaan met 2 separate lnb's, geen dubbele dus. Software op vu+ is VTI, en softcam ? werkt perfect. Natuurlijk kanaal selectie met disecqc schakelaars voor 4 lnb's. Voor duitsland heb ik geen interresse dus weet niet. Inderdaad heb ik de zenderlijst met fastscal ingelezen zoals gewoonlijk. Jammer dat mijn vroegere vu+ het begeven heeft, nooit problemen. Ik heb geen probleem met de HD kanalen op 19.2 zoals b.v. geographics. Het zijn deze die geen HD weergeven die het probleem zijn zoals onder andere CNN.
  7. Ja, ik heb 2 afzonderlijke lnb's op een grote schotel afgesteld door een specialist ter zake. Ik ontvan b.v. geen CNN maar wel CNBC(hd).
  8. Hello, ik ben hier nogmaals terug. Sedert mijn aanschaf van een vu+ zero 4k heb ik nooit alle zenders van tvv kunnen inladen. Blijkbaar zijn de zenders op astra 19.2 niet ingeladen. Ik heb van alles gprobeerd; tuner A multisat op 23.5 en 19.2 zonder resultaat. Kan mij iemand de juiste procedure van inladen opgeven ? bedankst bij voorbaat.
  9. Nog een handeling die ik niet kende. Nu staat TVV als eerste. In dat menu staan nog andere mogelijkheden, kan ik die gebruiken zonder probleem? Zoals b.v.b wissen van een favoriet , en wat zijn de gevolgen?
  10. Ja, Je hebt ook gezegd : Gebruik die voor canaldigitaal en verander de ident voor TVV. ident = 0100:00006C Dit wat de reader betreft. Dus heb ik nu tvvlaanderen, maar die start vanaf de één op n°794 na een fastscan.
  11. In feite werkt pratisch alles, uitgenomen : - ik denk dat de TVV zenderlijst een basic light is en dat moet de basic zijn zoals mijn kaartje. - de zenderlijst niet op volgorde staat, te beginnen met n°1 = één van tvv.
  12. Ik heb alle mogelijke combinaties gebruikt,zoals de vvt van mijn vrouw, zoals het vroeger was, ook volgens de dicecs, niets helpt. Ik kom altijd terug op canaldigitaal als eerste kanalen waar de NPO als eerste voorkomt, de rest is een wirwar van kanalen. VTT staat hier en daar in die wirwar. VU+ is een pain om het werkbaar te krijgen. Net zoals de vorige keer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...