Jump to content

Wimo01

Members
 • Content Count

  926
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Wimo01

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/19/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Belgie) + Spanje (costa dorada)
 • Interesses
  Ben op pensioen.<br />
  Heel veel reizen (spanje + portugal)Woon hier ook een beetje.<br />
  Vissen.<br />
  Wat rondsurfen op het net en een paar forums volgen waaronder dit.

Recent Profile Visitors

12,225 profile views
 1. ? dit gaat over belgisch voetbal he. Pro League NL behoort hier toch niet bij. En waar staat dat het alleen met Viacess zou gecodeerd zijn.
 2. Daarjuist Mail gekregen van TVV. Gaat over het Belgisch voetbal. http://info.tv-vlaanderen.be/u/gm.php?prm=drYv0hUW95_765104572_2480979_6924
 3. Ok Sprietje. Ik wacht dan tot ik die Triax rail hier heb (mss. begin volgende week) Toch nog een vraagje als dat mag. Schotel staat op 23.5 en moet die anders gericht worden of blijft dat zoals het is?
 4. Sprietje, Ben al een tijdje bezig maar komt niet goed met die Sab rail. Stel dat ik het met 3 losse LNB's op een Triax multiblock lnb 4 x multiholder kan doen. LNB is dan 2x Black Ultra Single HGLN 40mm LNB en degene die hierboven vermeld is ( 9 maart) Kun je me dan een berekening maken aub. Plaatsing - uitrichting ...... Schotel met Duo lnb staat uitgericht op Astra 23.5 met elevatie op 37.5° Indien een andere LNB nodig is verneem ik het wel. Alles kan naar mij opgestuurd worden.
 5. Ok, bedankt Sprietje. Zal in de voormiddag moeten gebeuren. Vanaf de middag is het volle zon hier. En beetje warm ook.
 6. Hier zijn we terug. Aangekomen in ES. Eindelijk. Maar wat blijkt nu, heb van thuis een nieuwe SAB multirail (Mfts4 ) mee die ook al een paar jaar in de doos zat op zolder i.p.v.de Triax rail die ik besteld had. Is dit ook te doen voor mijn installatie hier in ES.? (duo lnb + hotbird ) Of wacht ik maar liever tot de volgende keer als we terugkomen?
 7. Gotv....(oei was vloek) voel mij een beetje een 😥 Ja zat verkeerd, moet er op mijn buik gaan bijliggen om er aan te kunnen maar is toch gelukt. Dikke merci he..
 8. Ok ga ik straks nog eens proberen. Laat wel iets weten.
 9. Sinds een paar weken doet het IR oog het niet meer. Ik heb toen het IR uitgeschakeld omdat ik de kabel van de modem kon aansluiten (Usb Wifi stick van VU deed het niet meer). Na het afschakelen van kabel en het opnieuw inpluggen van het IR oog gebeurt er niets meer. Mss. de stommiteit gedaan (of vergeten) de box uit te schakelen? Ik weet het niet meer. Is er een mogelijkheid om dat IR oog nog terug werkende te krijgen? Of wordt het een nieuw? En is dit dan gewoon in te pluggen? Met dank voor hulp.
 10. Penthe, Ben ik zeker van plan (deze 3 iconen werken nu nog niet) maar mss. doen ze het weer. Maar ben nog bezig met apps opnieuw te install. en eens alles werkt zal ik de oude doen.
 11. Ok, heb een nieuwe. Is een Samsung Galaxy A20e met Android 10 En daarmee kunnen we verder.
 12. Was maar eenmalig, 😬 morgen maar een nieuwe kopen.
 13. Update, Vanmorgen nog niets maar rond 12 uur ging het plotseling wel. Was al van plan om morgen een nieuw toestel te kopen. Zullen nu nog even afwachten.
 14. Hoe je naar Google drive moet gaan dat weet ik, dat was niet de vraag. Wat ik vind is de 20 foto's die ik via Share/ Opslaan in Drive 1 voor 1 daar gezet heb. Wanneer ik op die 9 puntjes klik en dan op contacten personen zie ik ze nu eindelijk staan. En tot daarstraks stond daar niets. Voor de rest zie ik niks Maar zoals gezegd wacht ik nog een beetje af of die 3 iconen terug functioneren nu die App van Caixabank verwijderd is.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy