Spring naar bijdragen

Wimo01

Leden
 • Aantal bijdragen

  853
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Wimo01

 • Rang
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/19/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Belgie) + Spanje (costa dorada)
 • Interesses
  Ben op pensioen.<br />
  Heel veel reizen (spanje + portugal)Woon hier ook een beetje.<br />
  Vissen.<br />
  Wat rondsurfen op het net en een paar forums volgen waaronder dit.

Recente profielbezoeken

11577 profielweergaven
 1. Voor mij is het ook sinds de jaren stillekes begonnen. Op mijn werk was het eerst met zo een lint, noemde dat niet ponsen enfin. Daarna was het via een Terminal en dan de comp. Mijn eerst comp. thuis was een IBM PS/1 was ook ergens rond de jaren 90 dacht ik. Waar is de tijd. Heb nog altijd de 2 soorten disketten liggen. Als aandenken he..
 2. Uiteindelijk is het me toch gelukt. Er stonden zoveel zaken in dat het moeilijk was die bouquets te vinden. heb ze toch allemaal verwijderd op een 100 tal zenders na, die heb ik lijn per lijn moeten verwijderen. Terug opgestart en alles was leeg. Nieuwe fastscan en heb nu 1 boeket voor TVV Tv en 1 voor radio(want daar was dat hetzelfde (2000 stuks) bedankt voor de hulp Mimisiku Wimo01
 3. Ja Mimisiku, als ik dit scherm nu ook eens kon krijgen had ik deze allang kunnen deleten en een nieuwe fastscan van TVV. Maar dat scherm krijgen is de boodschap he.
 4. op punt 1 zie ik NIETS van boeket hoor. Voor de fastscan kies je voor TVV en na 30 sec. heb je 460 zenders en dat is het. En die komen er gewoon achteraan bij. Niks boeket. En ik zal straks eens proberen via netwerk. Wil nu de vrouw niet storen.
 5. Dan nogmaals mijn vraag; hoe ga je op boeket staan als je geen ziet? Ik zie alleen maar zenders.
 6. Heb nog een fastscan gedaan maar de zenders staan nu vanaf nr.1296 ipv.1 daarvoor staat volgens mij CD en zenders van Ziggo.en dan nog eens 5 of 6 keer TVV
 7. zo had ik het ook begrepen maar... zenderlijst openen (pijltjes knop) 4900 zenders Menu en dan krijg ik het scherm Zenderlijst menu maar geen boeket.
 8. Help, kan iemand mij verder helpen aub. Heb blijkbaar iets verkeerd gedaan maar wat... Hoe boeketten wissen, stap voor stap. aub.
 9. Ok, zal ik seffens eens doen, laat dan wel iets weten. Thx
 10. Ik heb al bemerkt dat er enorm veel zenders in mijn VU staan waaronder veel dubbel. Kan ik alle zenders die erin staan verwijderen en dan een nieuwe fastscan doen?
 11. gemert3 ik heb je een PB gestuurd. Wimo01
 12. Sinds gisteren zie ik de zender nu ook op TVV Live Tv. Eindelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid