Jump to content

Wimo01

Members
 • Content Count

  897
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Wimo01

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 12/19/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Belgie) + Spanje (costa dorada)
 • Interesses
  Ben op pensioen.<br />
  Heel veel reizen (spanje + portugal)Woon hier ook een beetje.<br />
  Vissen.<br />
  Wat rondsurfen op het net en een paar forums volgen waaronder dit.

Recent Profile Visitors

12,021 profile views
 1. als niets meer helpt; Wil gerust eens langskomen hoor.🙃
 2. Bij lij ook geen probleem hoor. Staat al van 18:00 op Een
 3. @oble je moet wel alles lezen he. Daarnaast verdwijnen per 1 juni de zenders van Discovery uit ons zenderpakket. Dit betekent dat de zenders Discovery Channel, Discovery HD Showcase, Animal Planet, Eurosport 1 en 2, Investigation Discovery en TLC niet meer beschikbaar zijn.
 4. Ook dit is Corona, als het moet dan moet het maar. Alleen..... https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200324_04900301
 5. Heb het gevonden bij onze beste blauwe vriend.
 6. Sprietje, Ik heb hier nog een ongebruikte EMP-Centauri Diseqc2.0 S4/1PCN-W1 liggen. Die zal het ook wel doen denk ik. Die LNB vind ik hier op een webshop Deze dus, is wel de goede denk ik. Alle specificaties zijn toch hetzelfde. Alleen verzendkosten erbij ( 7.50€) vind ik wat veel. Ik zal nog wat moeten zoeken geloof ik. We zijn sinds het weekend terug in Belgie, dus de nieuwe installatie zal een tijdje moeten wachten.
 7. Hey Sprietje,bedankt. Voor mij is er maar 1 aansluiting nodig. Niets opnemen, nada noppes. Enkel maar kijken. Waarom die hotbird er bij, als we daar zijn kijk ik vanaf een uur of zeven s'morgens naar het nieuws daar en terwijl in de keuken bezig. Love Nature is mijn favoriete zender en nu met 4K tv .... De vrouw ziet s'avonds haar favoriete prog. Dus vlaamse zenders. Dus heb ik gewoon een Triax Multiblock nodig of...? + een DiSEqC 2.0 switch met 2 ingangen en 1 uitgang?
 8. Daar TVE vanaf maart op de Hotbird wordt uitgezonden moet ik mijn installatie aanpassen. Schotel is een 64cm triax. Staat op balkon anders had ik allang een grotere. Locatie = Sant Carles de la Rapita. Ik was vroeger al een keer veranderd naar deze installatie (dacht 2013) maar dan is deze zender op de 19.2 gekomen en kon ik overschakelen op de duo lnb van TVV. Het probleem was toen dat ik smalle lnb's (Alp) nodig had voor Astra 1 en 3. Daar moest de 2 Lnb-houders worden afgevijld (twee platte kanten aan de voorzijde) 1- Is er nu een mogelijkheid om die 3 Sat's terug te krijgen maar met een Inverto Black Ultra Single HGLN 40mm LNB? (zeker voor Astra 3) Indien niet; 2- Kan dit eventueel met een andere schotel ( +/- zelfde formaat) met een multifeed? Heb zoals wat gegoogeld maar ik weet het ook niet meer. Wavefield schotel - smalle arm 65 cm met multifeed - 3 of 4 LNB houders. Of is de Technisat Multitenne solo wat? Iemand een idee? De schotelmaat is wel belangrijk. Staat op balkon en straatkant.
 9. Ook nog mooi meegenomen; Gisteren bij terugkomst uit Spanje getankt in LUX. Diesel 1.06€
 10. Hier bij ons (ES) echt zaaaaaaaaaaaaaaalig. Juist zoals Sprietje zegt. 🤣
 11. Zijn hier terug, was een paar dagen uithuizig. Herstel met behoud van mijn mappen gedaan en dit doet niets met de snelheid zoals Penthe ook vermeld. Programma's moet ik terug installeren. Maar Firefox was volledig weg. Deze opnieuw geinstalleerd maar.....wat ik krijg is 72.0.2 Alleen is dat Niet de browser maar Aan de slag / Over Mozilla / Hulp en handleidingen. Ik werk al vele jaren met FF maar ik vind nergens hoe ik aan de browser kom. Daarom dacht ik een BU terug te zetten maar weet niet of dat gaat helpen. En nog een vraagje, plotseling zit ik met 2 accounts en hoe met ik nu die 2° verwijderen? Is er gekomen om die vraag om PW.uit te schakelen. Dacht dat was onder Acc. in plaats daarvan aanmelden met lokaal acc. Maar dit probleem is nog altijd na herstel.
 12. Nee, ik weet dat had moeten gebeuren. Vroeger werd dat automatisch gemaakt maar bon, het is nu zo. Daarom wil ik nu een backup terugzetten.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy