Ga naar inhoud

Wimo01

Leden
 • Aantal items

  874
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Wimo01

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 12/19/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Belgie) + Spanje (costa dorada)
 • Interesses
  Ben op pensioen.<br />
  Heel veel reizen (spanje + portugal)Woon hier ook een beetje.<br />
  Vissen.<br />
  Wat rondsurfen op het net en een paar forums volgen waaronder dit.

Recente bezoekers van dit profiel

11769 profielweergaven
 1. Om er maar een paar te noemen; TVV info / Sky news / bbc world news/Cnbc / Cnn Heb nogmaals Oscam herstart. Ook de stb herstart. (maar waar zie je of de oscam wel degelijk herstart is?) denk dat daar iets fout is want krijg geen melding of is er die niet. Zie wel alle zenders staan onder TVV. Ook onderin de infobalk (met voldoende signaal en Kwaliteit) Maar op 23.5 zie ik niets en ook de zenders op 19.2 via TVV niets.
 2. Even update, Gezien het slechte weer vanaf vandaag aan de install. begonnen. Alles staat op de grond want meubel moet nog geleverd worden. Nieuwe TV uitgepakt + de zero+ 4k met open pli7.0 Kan uiteindelijk wel zenders inscannen maar heb geen beeld of klank op alle TVV zenders. Enkel wat FTA zenders werken wel. Open pli is inmiddels 7.2 en oscam geinstalleerd.(nummer is mij ontgaan) Als ik verbinding wil maken lukt dit enkel maar met smartphone. Maar hier krijg ik alleen maar Webif. Ik zie wel het IP van de box en de dns. waarvan bij het ip adres de melding geeft; deze site is niet bereikbaar. enkel bij DNS geeft hij Webif. Iemand een idee? Kan ik nu als dit niet moest lukken hier alsnog VTI opzetten of moet ik dan eerst naar fabrieksinstelling gaan? Of.....
 3. Hmmm. Dat staat daar toch. Je zegt daar ''Bedankt voor de uitleg'' Maar dan moet je die uitleg ook lezen he.🤔 Of ben ik verkeerd.
 4. Daarstraks getankt in vinaroz (spanje) Diesel b7 1.139€😎
 5. Geachte heer

  Ik ben in het bezit van een VU SOLO2 ontvanger die oorspronkelijk draaide op openpli 4.

  Toen ik in het bezit kwam van deze ontvanger heb ik een openpli 6  update gedaan  met het resultaat dit mijn Tv Vlaanderenkaart niet meer werkt.Bestaat er hiervoor een update.Ik ben nog maar een leek  

  1. Wimo01

   Wimo01

   Waarom dit bericht?

   Ik heb helemaal geen VU solo2 en zou je niet kunnen helpen hoor.

   Maar normaal stel je een vraag in het forum van VU

   Daar zijn wel specialisten die je verder kunnen helpen.

   Wimo01

  2. POESJE

   POESJE

   Dank u wel voor de reactie,ik probeer dit ook eens.

    

   Poesje

 6. Wimo01

  Joyne + CI+ module

  Joyne bel. https://www.joyne.nl/zenders-be.html
 7. Wat heb jij met Spanje zeg, is een warm land he.😎 En goed lezen he. Sim zit in mijn smartphone. Niks modem. Dat had ik voor de deze. En heb wel een 4 K staan maar nog in de doos. Heb alleen nog geen meubel op die te plaatsen maar die.. maar dat heb ik al vermeld.🤔 Zal dat mss morgen eens uitpakken. Maar als het te warm is dan...😏
 8. He zeg. Heb hier mobiel internet met 4G.kaart zit in smartphone en heb via tethering verbinding.
 9. Pc vind de VU wifi stick niet. Kan dus geen verbinding maken. Dan toch maar flashen of wachten tot die andere TV er staat.
 10. Op menu drukken geeft geen enkel resultaat. Alles blijft zwart. Bij opnieuw flashen kan ik dan versie 7.2 nemen want ik zie daarjuist bij Open PLI dat 7.0 er niet tussen staat. En het is 7.0 dat er op staat(een beetje miskeken)sorry.
 11. Heb deze een tijdje geleden overgenomen van een lid hier. Was door een foute bestelling geleverd als DVB S2X ipv. C/T2 Zijn fout maar ja. Hij had er Open PLI laten opzetten door de leverancier. Voor de rest was alles nog ingepakt. Leverancier wilde die uiteraard niet meer terugnemen. Ben nu een paar dagen geleden hier in ES aangekomen en wilde nu eens de eerste installatie doen. Maar verder dan het beginscherm VU+ en daarna het scherm van open PLI 7.1 kom ik niet. Dan blijft alles zwart. Op het TV scherm komt er dan het logo van LG. Sat. kabel, HDMI aangesloten en ook eens de kaart geplaatst maar niets. Tv is van 2011.Full HD. (ik heb ook een nieuwe 49´´ 4K maar kan ik pas installeren als ik een gepast meubel heb.) Iemand een idee wat hier fout kan gaan?
 12. Koop je een VU+ ZERO 4K Deze heeft 1x DVB Common-Interface slot - geschikt voor Canal Digitaal / TV Vlaanderen / Joyne ontvangst 1x smartcardlezer (Xcrypt) En die kaart die je nu hebt NOOIT weg doen. Hoef je alleen je kaart van de ene in de andere doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid