Jump to content

Wimo01

Members
 • Content Count

  1,040
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Wimo01

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 12/19/1947

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Mechelen (Belgie) + Spanje (costa dorada)
 • Interesses
  Ben op pensioen.<br />
  Heel veel reizen (spanje + portugal)Woon hier ook een beetje.<br />
  Vissen.<br />
  Wat rondsurfen op het net en een paar forums volgen waaronder dit.

Recent Profile Visitors

13,116 profile views
 1. Die enter toets doet het nog prima hoor.
 2. Heren en Dames Na 501 keren op enter te hebben gedrukt (gisteren 400 keer en nu 101) Het is GELUKT. Weet ook niet waarom dit zolang geduurd heeft. Nieuwe zenderlijst inmiddels gedaan.
 3. Eindelijk terug in Spanje geraakt, was al 11 maand geleden. Wil mijn zenderlijst updaten maar dan moet ik eerst via Webif alles verwijderen ( via fastscan heb ik anders dubbele lijsten). Zo heb ik dat thuis in BE. en hier in ES.ook al gedaan. Vrijdag wil in Webif gaan maar vroeg gebruikersnaam en psswrd. Heb dan authentificatie uitgeschakeld en geraakte ik dan in Webif. Maar was al na middernacht en wilde dit dan zaterdag verder doen maar geraak niet meer in Webif. Krijg steeds De wachttijd voor de verbinding is verstreken Heb hier verbinding via mobiel internet.(
 4. John McAfee dood in Catalaanse cel. https://english.elpais.com/usa/2021-06-23/john-mcafee-founder-of-mcafee-antivirus-company-found-dead-in-barcelona-prison.html
 5. Waarom? De radiozenders zijn al van deze middag terug online. Is toch al vermeld, of lezen jullie dat niet­čÖü
 6. Dat het bij Joyne werkt is normaal he. Hier terug ook. Problemen (bijna) opgelost. Er waren inderdaad problemen met doorsturen van deze zenders. Dus voor Joyne ook hoor.
 7. Hier bij mij ook zonder klank. Al de ganse morgen. Werkt wel via internet of tv op Een. Is niet de eerste maal dat dit gebeurt. Heeft niets met TVV te maken. (denk ik toch) Radio 1 / MNM / Studio Brussel en Klara liggen er allemaal uit.
 8. Had gisteren antwoord gekregen ( had maandagavond de vraag gesteld) Is inderdaad een nieuw nummer maar omdat ik een domicili├źring heb moest ik daar helemaal niets voor doen. Was reeds ok in de bank. Hoe het dan moet voor de klanten die geen domicili├źring hebben weet ik ook niet. Communicatie had natuurlijk beter gekund maar ja.
 9. Vermoedelijk is dit dubbel. Vorige dinsdag ook gepost.
 10. Zie daarjuist op de site van TVV dat de bankgegevens gewijzigd zijn. Belangrijk: Wij hebben onze bankgegevens gewijzigd. Het nieuwe IBAN-nummer is BE3057013******* - CITIBEBX. Gewoon 1 regel dat is alles. Daar zal toch wel nog een mail verstuurd worden hoop ik.
├Ś
├Ś
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.