Ga naar inhoud


leor888

Lid
  • Items

    180
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door leor888

  1. Ja doe ik. Anders had ik m ook niet kunnen archiveren denk ik. Maar inmiddels probleem opgelost. ik heb via dcc-e2 de oscam conf, user en server teruggezet naar de file versies van voor vandaag. box geherstart en nu doet alles het weer. Ik neem aan dat de kaart plotseling niet meer gelezen kon worden en ik keek eerst naar de oscam versies enz, andere versie gestart enz. Dus dank voor alle hulp die me weer inzicht gaven in de oscam webif. Bedankt
  2. Gedaan. Nu leest de solo2 de kaart en de geldigheid tot in april. Maar zenders helaas nog steeds zwart.
  3. Nu heb ik de optie gevonden en ik krijg de melding dat de kaart geheractiveerd is maar ook dat werkt niet.
  4. poort 83 hier zie ik status ERROR (no entitlements) Betekent dit dat de kaart inactief is?
  5. En nu vind ik niet meer hoe ik Oscam webif moet starten. Ik weet dat ik heel lang geleden dit wel heb gebruikt maar dat is jaren geleden. Ik zit in ddd_e2, kan ik hier wat mee?
  6. opnieuw opstarten van oscam helpt niet. heractiveren op CD vind ik niet terugzoals dat voorheen werkte. Nu schrijven ze dat je een uur op NPO1 moet laten staan. Maar dat helpt niet.
  7. tips hoe ik dat kan herstellen in vti?
  8. Ik heb nu alleen beeld en geluid op de FTA zenders op 23.5 en 19.2 maar alles zwart op gecodeerde zenders. Wel info over de zender en wel teletekst maar geen beeld en geluid. VU plus solo2, vanochtend nog geen probleem maar ergens gedurende de dag opgetreden. Iemand die hetzelfde ervaart?
  9. Hier in Zweden lag rond die tijd ook NPO1,2,3 er uit en RTL4 en andere zenders waren er nog. Dus ik vermoed een begenruitje in Hilversum
  10. Afgelopen uren had ik een aantal keren dat zowel de radio als de TV kanalen wegvielen hier in Zweden, terwijl het hier op midzomeravond voor het eerst in jaren geheel regenvrij en heerlijk warm is (28+) Ik vroeg me f of er dan in Nederland problemen waren met de upload dat ik toch uitval kreeg? Op radio viel geluid weg en kwam na verloop van tijd weer haperend terug. op NPO1 kwam er een melding met iets van transponder geen ontvangst (of zo, ik had de bril niet op )
  11. los van niet je smiley op de ipad: dit is klinkklare onzin, het gaat om de service 'mijn canaal digitaal, dat heeft toch niets van doen met welke kleur kaart je hebt???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...