Ga naar inhoud

satlutser

Leden
 • Aantal items

  62
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over satlutser

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

992 profielweergaven
 1. Bij mij werd het signaal van de AB zwakker, en dan moest ik ook beter/precies richten om te kunnen zappen. Je zou ook eens een IR extender kunnen proberen. Ook te koop bij meneer Ali voor een paar euro.
 2. Bij mij werd de AB slecht na een poosje. Ik heb twee AB's en de ene gaf een duidelijk zwakker signaal. Dit kun je testen met de camera van je telefoon. Die maakt het IR signaal zichtbaar. Ik heb toen bij de (grootste) chinees een nieuwe besteld voor 5 a 6 euro, 100% gelijk aan de orginele.
 3. Bij Openpli werkt Oscam (voor CD) bij installatie meteen zonder verder configureren.
 4. Tot voor kort stond op de Medion website bij alle 'portable' tv's dat ze niet geschikt waren voor CD en Joyne. Dat was voor mij de reden om daar (nog) geen tv te bestellen. Misschien dat ze nu door nieuwe firmware wel werken. Ik ben benieuwd of de dvb-t2 tuner wel werkt voor de NL zenders.
 5. Ook ik heb net CD opgezegd. Ik heb genoeg van de prijsverhogingen, het verschralen van het aanbod en de vervelende manier van communiceren van die club.
 6. Met de camera van je smartphone kun je het ir signaal van je afstandbediening controleren. Ik heb zowel een orginele als een chinese kopie afstandbediening. De chinese kostte een euro of 5 maar kan niet geprogrammeerd worden zoals de orginele. Werkt overigens net zo goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.