Ga naar inhoud

satlutser

Leden
 • Aantal items

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over satlutser

 • Titel
  Sat4all Lid

Recente bezoekers van dit profiel

458 profielweergaven
 1. De auto hoeft in Duitsland niet overgeschreven te worden. Je krijgt van de verkoper de autopapieren mee (brief + schein) en die moet je in NL bij de RDW keuring inleveren. Maak wel altijd een koopovereenkomst met de verkoper op.
 2. Altijd hetzelfde liedje met Canal Digitaal. Meestal eens per jaar zo'n soort brief of mail met zogenaamd goed nieuws, en dan ergens onderaan in het schrijven wordt nog even vermeld dat het maandbedrag omhoog gaat. Ik ben ooit eens begonnen met een abo van 7,95 en nu wordt het alweer 19,95. Voor mij is het nu genoeg, ik ga opzeggen, en kijk dan alleen nog maar FTA zenders van Astra1, Astra2 en DVB-t.
 3. @Zunigkyk Hier in de Reeshof een signaal van 34 tot 37 dB. Probleemloze ontvangst met een bierblikjesantenne.
 4. Ook bij mij regelmatig blokvorming, vooral onderste helft van het scherm. Signaal 15.5 dB.
 5. satlutser

  2de tv

  TS vraagt om een oplossing zonder 2e decoder. Ik heb op mijn 2e tv beeld dmv een hdmi over utp setje met ir retour. (Natuurlijk alleen zinvol in een éénpersoons huishouden.)
 6. CD heeft de desbetreffende uitzendkracht waarschijnlijk ontslagen, want de EPG is weer op orde.😀
 7. Sinds enkele dagen heb ik geen EPG gegevens meer van enkele zenders op Astra3, transponder 12129v. Oa. NGC HD en Eurosport1 HD. Weet iemand waar dat aan ligt?
 8. Ik ervaar dit ook weleens met mijn Solo2. Probeer eens een andere hdmi kabel.
 9. Is verkocht, mag een slotje op.
 10. satlutser

  te koop Zgemma H9T

  De Zgemma H9T 4K UHD HEVC is een Enigma 2 Linux Smart Box, Geleverd met DVB-C/T2 terrestische tuner. De ontvanger ondersteunt HEVC H.265 voor een optimale beeldkwaliteit. Geschikt voor ontvangst van NPO1,2,3 en lokale omroep in nieuwe HD kwaliteit, met alle voordelen van Enigma2 (Openpli geinstalleerd). Helaas kan ik hem niet gebruiken als fallback tuner, daarom te koop. Een week geleden gekocht, nieuwstaat incl. doos en toebehoren. Prijs 60 euro. Afhalen omgeving Tilburg, opsturen mogelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid