Jump to content

satlutser

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About satlutser

 • Rank
  Sat4all Lid

Recent Profile Visitors

649 profile views
 1. Tot voor kort stond op de Medion website bij alle 'portable' tv's dat ze niet geschikt waren voor CD en Joyne. Dat was voor mij de reden om daar (nog) geen tv te bestellen. Misschien dat ze nu door nieuwe firmware wel werken. Ik ben benieuwd of de dvb-t2 tuner wel werkt voor de NL zenders.
 2. Ook ik heb net CD opgezegd. Ik heb genoeg van de prijsverhogingen, het verschralen van het aanbod en de vervelende manier van communiceren van die club.
 3. Met de camera van je smartphone kun je het ir signaal van je afstandbediening controleren. Ik heb zowel een orginele als een chinese kopie afstandbediening. De chinese kostte een euro of 5 maar kan niet geprogrammeerd worden zoals de orginele. Werkt overigens net zo goed.
 4. De auto hoeft in Duitsland niet overgeschreven te worden. Je krijgt van de verkoper de autopapieren mee (brief + schein) en die moet je in NL bij de RDW keuring inleveren. Maak wel altijd een koopovereenkomst met de verkoper op.
 5. Altijd hetzelfde liedje met Canal Digitaal. Meestal eens per jaar zo'n soort brief of mail met zogenaamd goed nieuws, en dan ergens onderaan in het schrijven wordt nog even vermeld dat het maandbedrag omhoog gaat. Ik ben ooit eens begonnen met een abo van 7,95 en nu wordt het alweer 19,95. Voor mij is het nu genoeg, ik ga opzeggen, en kijk dan alleen nog maar FTA zenders van Astra1, Astra2 en DVB-t.
 6. @Zunigkyk Hier in de Reeshof een signaal van 34 tot 37 dB. Probleemloze ontvangst met een bierblikjesantenne.
 7. Ook bij mij regelmatig blokvorming, vooral onderste helft van het scherm. Signaal 15.5 dB.
 8. satlutser

  2de tv

  TS vraagt om een oplossing zonder 2e decoder. Ik heb op mijn 2e tv beeld dmv een hdmi over utp setje met ir retour. (Natuurlijk alleen zinvol in een éénpersoons huishouden.)
 9. CD heeft de desbetreffende uitzendkracht waarschijnlijk ontslagen, want de EPG is weer op orde.😀
 10. Sinds enkele dagen heb ik geen EPG gegevens meer van enkele zenders op Astra3, transponder 12129v. Oa. NGC HD en Eurosport1 HD. Weet iemand waar dat aan ligt?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy