Ga naar inhoud


satlutser

Lid
  • Items

    77
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Recente bezoekers van dit profiel

1754 profielweergaven

satlutser's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Gebruik je een CA module? Als dat zo is, dan loop je tegen de beperkingen van die module aan en kloppen je bevindingen.
  2. Lees je vraag nog eens na. In Openpli worden timerconflicten keurig gemeld.
  3. Het is een metalen bakje, dus misschien gewoon met een paar magneten?
  4. Eerst op pauze drukken, daarna pijltje rechts.
  5. Ik moet @tommiedepommiegelijk geven met zijn Mint advies. Als je de PC opstart met een Linux Mint USB kun je het systeem al uitproberen zonder te hoeven installeren. Ik heb voor mijn moeder (op leeftijd) een NUC gekocht en voorzien van Mint en zij stapte zonder noemenswaardige problemen over van Windows. Kodi draait volgens mij ook op Mint en Windows toepassingen kunnen gedraaid worden in een virtuele Windows omgeving. Voor veel programma's zijn Linux alternatieven die ook nog eens gratis te installeren zijn. Ps. Ik heb hier thuis alleen nog maar computers die draaien op Mint.
  6. Volgens de website van Allente moet je een box of een CI module aanschaffen. https://www.allente.se/boxar/boxar-och-hardvara/?category=DTH
  7. satlutser

    LCD4linux

    Op NL grootste verkoopsite staan er nog enkele tweedehands (oa. een SPF800P). Het is trouwens ook mogelijk om een tablet als display te gebruiken.
  8. Dan ben je een dief van je eigen portemonnee. Wat je hier koopt is vaak hetzelfde chinese product met een mooie marge voor de verkoper. 😁
  9. Bij de grootste chinees zoeken op 'Case ipad a1460 360'
  10. De info die je geeft blijft summier. Welke softcam, hoeveel tuners heb je, welke kaart(en) gebruik je, dubbele of enkele lnbs. Start eens een handmatige opname en kijk dan in je zenderlijst welke zenders nog beschikbaar zijn en welke grijs worden.
  11. Gaat het over kabel of satelliet? Hoeveel tuners heb je? Gebruik je een softcam of een CA module?
  12. OpenPli detecteert automatisch of timers conflicteren. Staat "Schakel timer conflict detectie" in het Timerinvoerscherm op groen/ja?
  13. Dat werkt alleen op de box van CD zelf.
  14. Als ik kijk naar de teletekst van NPO2 via dvb-t2 staat daar de klok wel goed. Lijkt me dus eerder een probleem bij CD. Ik meen me te kunnen herinneren dat er bij de introductie van de NPO zenders in HD kwaliteit bij CD geen teletekst werd meegestuurd. Na klachten werd dit later door CD alsnog gedaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...