Jump to content

FGH77

Members
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About FGH77

 • Rank
  Sat4all Regular

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Planeet Aarde

Recent Profile Visitors

233 profile views
 1. Ik heb een inverto duoblock quad 4,3 Astra 1 en 3 voor 80cm schotel.
 2. Ik heb wel bv beeld op ZDF HD. DIe zit op de Astra 1 (19,2). Alle andere zenders die ik normaal kijk, zitten op de Astra 3 (23,5).
 3. Het gaat om een appelboom. Ik had hier vorig jaar zomer ook last van, maar ik dacht dat ik alle takken die in de weg zaten, er af had gesnoeid. Kennelijk niet of het moet de grote boom bij de buren wezen. Daarom wil ik graag via DMsatfinder kijken of ik een signaal kan vinden. Ik kan alleen nergens vinden waar ik kan zien dat de VU contact heeft met het internet als hij is aangesloten aan mijn modem. En ik moet ook een wachtwoord van de decoder invoeren, maar weet niet welk wachtwoord dat is.
 4. De ontvanger is daar aangesloten en er werd toen wel beeld ontvangen op de zenders.
 5. Ik heb de Vu nu opnieuw opgestart en ik zie alleen maar het logo van vuplus-support.org SNR is 0% en AGC is 82%
 6. ik heb de app DMsatfinder gedownload op de telefoon en de vu aan mijn modem aangesloten. Waar kan ik zien dat de vu verbinding heeft met het internet en welk wachtwoord moet ik invullen in de app?
 7. @TonskidutchIk kan niets vreemds ontdekken aan de kabels en de schotel ziet er ook nog steeds goed uit (geen deukjes, etc.).
 8. Ik ben naar de antenneboer geweest en daar doet de ontvanger het wel. Ik moet dus kijken of ik de schotel opnieuw moet uitrichten of wachten totdat het fruit van de boom af is en dan wat takken gaan snoeien.
 9. Heb helaas geen andere ontvanger, zal wel zoeken worden!
 10. Ik heb gisteren nog wel beeld gehad op RTL 4. Sinds vandaag helemaal geen beeld. De Solo 2 helemaal uitzetten levert ook geen resultaat op.
 11. Astra 1 en 3. Hoe kan er iets mis zijn als ik niets heb veranderd?
 12. Ik heb niets aan de tuners veranderd qua instellingen. SNR is 0% en ACR is 86%
 13. Ik krijg sinds kort helemaal geen beeld meer op de tv; alleen maar het logo van vuplus-support.org. Als de vu plus solo 2 op standby staat, krijg ik ook een verkeerde tijd te zien. Kunnen deze problemen de oorzaak zijn van het niet kunnen ontvangen van het signaal. Er staat namelijk wel een fruitboom in de buurt waarvan de takken in de baan hangen van waar het signaal wordt opgevangen.
 14. Het is mij uiteindelijk gelukt. De handmatige scan zorgde ervoor dat alle nederlandse HD zenders niet meer op hun plaats stonden. Toen heb ik een automatische scan gedaan om vervolgens een Fast Scan te doen en de ontvanger opnieuw op te laten starten. Toen ik dat had gedaan, stonden alle Nederlandse HD zenders weer op hun plek en waren ook BBC First en BBC Entertainment terug te vinden op kanaal 18 en 19.
 15. Ja, een hele nieuwe duo lnb aangeschaft. Dit is allemaal al in een topic besproken toen ik problemen had met het installeren van de nieuwe schotel met de oude duo lnb. Dat bleek niet te lukken en vandaar de nieuwe duo lnb. Daarna ging alles goed qua installatie.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy