Ga naar inhoud


FGH77

Lid
  • Items

    218
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Aanvullende info

  • Geslacht
    Mannelijk
  • Locatie:
    Planeet Aarde

Recente bezoekers van dit profiel

539 profielweergaven

FGH77's prestaties

Vaak hier

Vaak hier (4/8)

  • Conversatie starter

Recente badges

  1. Er zit een 500GB HDD in die voor 90% vol zit. Ik heb nog wel een HDD in de PC zitten waar voldoende vrije ruimte op staat.
  2. Je bedoelt dat je dan zowel de HDD van de Solo2 als de nieuwe HDD aan de PC koppelt via een S-ATA naar USB kabel?
  3. Ik zal dan moeten kijken of ik iemand in de buurt kan vinden die zo`n copystation heeft. Ik vind het een beetje zonde van het geld als ik hem aanschaf en maar 1x gebruik. Of ik kan kijken of er goedkopere zijn te vinden op het internet.
  4. Wow, dat zijn inderdaad aardig wat dingen om rekening mee te moeten houden. Als er een snellere manier is om de opnames te kopiëren dan via de webinterface, en vice versa op de nieuwe HDD, ben ik daar natuurlijk voor.
  5. Een nieuwe HDD kopen is misschien niet eens zo`n slecht idee. Die zijn volgens mij ook niet zo duur meer tegenwoordig? Kun je die nieuwe HDD dan ook zo aansluiten dat ik direct een backup kan maken? Nu gebruik ik die openweb interface waar je je opnames kunt downloaden op de PC. Ik zat aan nog iets te denken over het vastlopen: kan de HDD daar invloed op hebben? De laatste keer was ik niet iets aan het afkijken of opnemen en toen liep de ontvanger vast. Een andere keer was het wel dat er een opname werd gestart en de ontvanger liep vast. Niet erg consequent naar mijn mening.
  6. Ik weet niet hoe dit werkt; je gebruikt dan een HDD op je PC als opnamemap?
  7. Dat zou wel de beste oplossing zijn om iets te kunnen uitsluiten of niet, ware het niet dat er hier elke dag bepaalde programma`s worden opgenomen en die worden dan `s avonds of later terug gekeken. Het vooruitzicht om dan weer via internet deze programma`s terug te kijken binnen een bepaalde tijdsduur staat niet erg aangeschreven.
  8. Voor zover er iets gecontroleerd kan worden aan de buiteninstallatie, is dat alle aansluitingen waar een kabel aan zit afgeplakt zijn met tape. Alle niet aangesloten poorten zijn afgedekt met een plastic houder. Als alleen de HDD de boosdoender zou zijn en ik deze zou kunnen vervangen, moet ik dan weer opnieuw de Vti Image er op zetten en kan ik dan daarna de opnames hier weer terug op kopiëren?
  9. Nee, er was geen opname gepland. De schijf staat behoorlijk vol, dus een grote backup is dan wel nodig.
  10. Dat zou balen zijn! Hij is nog maar 8 jaar oud. Het kan niet zo zijn door het vervangen van onderdelen dit probleem opgelost kan worden? Moet ik dan nu alle opnames als een speer overzetten op mijn PC?
  11. Helaas is het probleem niet verholpen met de update. Het beeld viel net weer weg, terwijl je op de Solo2 kunt zien op welk kanaal je zit. De ontvanger zit dan helemaal vast en opnieuw op starten is de enige optie om weer beeld te krijgen.
  12. Dank voor je reacties, oplossingen en geduld. Ik heb inderdaad goed beeld en tot nu toe heb ik nog geen problemen. Problemen met resoluties en lettertypen zal ik wel in een apart topic plaatsen. Waar kan ik .ipk bestanden vinden en kan ik die eerst bekijken qua uiterlijk? Zijn ze ook weer makkelijk te verwijderen/veranderen?
  13. Ik zal daar later nog wel eens naar kijken. Ik weet nu even niet waar ik precies naar moet kijken. Het beeld op de TV is gewoon goed, alleen de boven-en onderbalk met zenderinfo, tijd, etc. niet. Als ik die andere webinterface wil proberen, hoe kan ik die dan bekijken/installeren?
  14. Volgens mij niet. Het oude menu van de Solo2 was wel goed in beeld te zien.
  15. Er is ook een PC monitor aangesloten, maar op een andere HDMI poort. Dat beeld ziet er net zo uit als voor de update. De TV is niet 4K; het is een JVC LT-32X70SU. De HDMI instelling die je kunt zien op de TV is 1080i.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...