Ga naar inhoud


Debuurvrouw

Lid
  • Items

    355
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Debuurvrouw

  1. 4 minuten geleden, Debuurvrouw zei:

    Hoeveel bronnen wil je hebben?En voor je gaat "blaten" in de US worden van meer als 91 landen alle doden of verminkingen bijgehouden.

     

    https://www.openvaers.com/covid-data
    ClinicalTrials.gov
    https://www.clinicaltrials.gov/
    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)
    https://wonder.cdc.gov/VAERS.html
    PDF-document met alle (tot nu toe) in VAERS geregistreerde en beschreven gevallen, na toediening van mRNA-vacin, met als uitkomst: overledenen, levensbereigend gewond, of levenslang invalide
    http://waarheid.tv/images/2021/0601/20210208-VAERS.pdf

    image.png.43113e9bd318c968e2ef8a0612bf15a7.png

  2. Op 15-4-2021 om 18:03, minplus zei:

    Kom een keer ipv. met inzieke bronnen met degelijke bronnen, Debuurvrouw. Nu ben je alleen met dom geroddel over de schutting bezig.

    Nuchter kijken naar alles is totaal iets anders.

     

    https://www.knack.be/nieuws/factcheck/factcheck-nee-er-is-geen-bewijs-dat-vaccins-mensen-vermoorden-en-verminken/article-longread-1701193.html

    Hoeveel bronnen wil je hebben?En voor je gaat "blaten" in de US worden van meer als 91 landen alle doden of verminkingen bijgehouden.

     

    https://www.openvaers.com/covid-data
    ClinicalTrials.gov
    https://www.clinicaltrials.gov/
    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)
    https://wonder.cdc.gov/VAERS.html
    PDF-document met alle (tot nu toe) in VAERS geregistreerde en beschreven gevallen, na toediening van mRNA-vacin, met als uitkomst: overledenen, levensbereigend gewond, of levenslang invalide
    http://waarheid.tv/images/2021/0601/20210208-VAERS.pdf

  3. 4 minuten geleden, Sverige zei:

    Onbegrijpelijk dat ze in Belgie zo ver willen versoepelen... terwijl het nu juist behoorlijk slecht gaat.

    Ik ben erg bang dat zich dat zal vertalen in een sterke toename van de besmettingen...

    Je mag nu alleen maar hopen dat de bevolking verstandig is, en niet van de mogelijkheid gebruik zal maken om naar terrassen e.d. te gaan... dat zou heel onverstandig zijn volgens mij.

    Er moet inderdaad aan de noodrem getrokken worden... vaccineren zal daar niet echt veel aan kunnen verhelpen. alle beetjes helpen uiteraard... maar goed, gewoon thuis blijven is het enige wat echt helpt.

    Waarom lees ik alleen wat er in de MSM "gepresenteerd" wordt?

    Waarom worden andere 100en immunologen - virologen - medici niet uitgenodigd aan de tafels van de omroepen die een heel ander geluid brengen?

    In de hele geschiedenis van vaccineren is nooit bewezen dat het veilig en vertrouwd is ook met een vaccin is er een kans op.

    Alle vaccins momenteel zijn onder bepaalde voorwaarden goedgekeurd als je het nieuws volgt in de US b.v dan hoor je Toni Fauci ook zeggen de vaccins zorgen er NIET voor dat je niet meer besmettelijk bent en evt de infectie kunt krijgen.

    Wereldwijd zijn er al meer ernstige bijwerkingen gemeld als dat er ooit Corona zieken zijn geweest maar toch door blijven prikken.

    PDF-document met alle (tot nu toe) in VAERS geregistreerde en beschreven gevallen, na toediening van mRNA-vacin, met als uitkomst: overledenen, levensbereigend gewond, of levenslang invalide
    http://waarheid.tv/images/2021/0601/20210208-VAERS.pdf

    ClinicalTrials.gov
    https://www.clinicaltrials.gov/

    Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)
    https://wonder.cdc.gov/VAERS.html

    Verder zegt hij ook dat men ervan uit moet gaan dat er niets kan veranderen afstand bewaren blijft kapje (het liefste nu 2 volgens hem - blijven testen en volgend jaar weer opnieuw de spuit.

    Ieder jaar sterven er aan ouderdom en allerlei ziekten 150.000 mensen in NL tot nu toe zijn deze cijfers nog steeds gelijk aan overige jaren ondanks Corona.

    Iedere Corona melding is een aanname er wordt geen sectie gedaan er wordt niet gekeken of de persoon al jaren onderliggende symptomen had en eigenlijk al op was gegeven de gemiddelde leeftijd van alle doden is boven de 70 jaar.

    Maar als je dus gewoon nuchter kijkt naar alles dan ben je ineens een "wappie" of een complot denker.

      

  4. Op 27-3-2021 om 12:29, Codx zei:

     

    Niermand zegt hier dat jij iets verkoopt maar als je bewijs hebt dat men SkyUK open heeft via CS dan is de interesse wel gewekt.  Ik vraag me af of het niet toch om IPTV ging toevallig?  

    Het klopt inderdaad wel sommige SKY pakketten zijn "open" al is volgens mij Sky UK op dit moment nog geen HD pakket de Duitse SKY is wel volledig.En het gaat om CCcam e.o Oscam dus geen IPTV al bieden ze dat ook gewoon aan.

    En het zijn niet de "chinezen" maar gewoon personen die het via de diverse verkoopsites aanbieden in China waarschijnlijk zijn de regels wat makkelijker te omzeilen als aanbieden via MP en dergelijke.

    Ik heb de schotel nog wel aan de muur hangen maar puur uit nostalgie het "live" kijken doe ik al jaren niet meer.

  5. Op 21-4-2018 om 13:32 zei Procar001:

    Via satelliet toch wel legaal?

     

    Jazeker via sat wel ja maar je schreef dat je nu geen schotel bezat dus zodoende het antwoord via iptv niet legaal te verkrijgen hier.

  6. Op 15-4-2018 om 21:58 zei Procar001:

    Ik denk dat ik hiermee genoeg weet, ik wil heel graag de ITV's ontvangen, da's het belangrijkste..

     

    Ja en dan valt het legale dus al af....

  7. 23 uur geleden zei Codx:

     

    Ze zijn  niet op zoek naar alternatieven.  Dat verhuizen is omdat ze een transponder willen afstoten en zo een paar miljoen willen besparen en men heeft de laatste jaren geen zenders toegevoegd alleen zenders die hun betaalden door de distributie door M7 te laten verzorgen.  Zodra men dat niet meer wil zijn de zenders ook meteen weg.  Ik krijg dus niet het idee dat er nog geïnvesteerd wordt.

    Ik denk dat de investering zit in het aanbod IPTV..

    satelliet zal ook afvallen denk ik mocht er meer aanbod mogelijk wezen / komen op Dvb-T2

     

    Het beste is eigenlijk gewoon om even de key te wisselen en kijken wat er dan nog overblijft aan gebruikers voor de satellietontvangst van Canaldigitaal:D

  8. Deze problemen hoor ik steeds vaker hier in de omgeving zo ineens geen signaal meer op de A3 vaak begint het met NL1 -2 -3 en nooit met helder weer.

    Oplossing was hier tot nu toe 100% vervanging van vaak oude coax in nieuwe 4G proof double of soms zelfs triple shielded coax en goede connectoren.

     

  9. Goedendag,

     

    Ik heb een probleem met mijn internet thuis ik heb een 200Mbit verbinding.

     

    Nu is het probleem als er iemand op de playstation online aan het spelen is dan is de snelheid op de wifi 0 en kan er geen verbinding draadloos meer gebruikt worden.

    Nu heb ik in de Fritzbox 7490 de ethernetpoort naar de playstation al op 100Mbit gezet ik dacht dat ik dan nog "100Mbit ruimte overhield" inplaats van 1Gigabit maar dit maakt niets uit.

    Ik kwam er achter nadat ik wakker was dat 100Mbit / 8 de MB's was 

    Is er misschien iets in te stellen dat de max snelheid van de playstation terug gezet kan worden?Zodat er weer van de wifi gebruik gemaakt kan gaan worden?

  10. Ja klopt hebben ze geëist maar de kopstukken zijn na verhoor gewoon weer vertrokken naar Turkey..

    Ze hebben alleen de "kleine" resellers hun straffen kunnen laten uitvoeren..

     

    Ook hier zullen ze de "kleintjes" weer kunnen aanpakken ben ik bang..

    Ik noem het maar de "georganiseerde misdaad" zal nooit zijn kopstukken laten pakken maar eerst de pionnen.. 

  11. Ik snap alleen niet dat je als ondernemer zulke praktijken gaat doen vanuit je bedrijf?

    Ze hebben naar de klanten verteld dat ze netjes betaalden voor de rechten ja duhh btw droegen ze af maar niets aan Ziggo of CD.

    Dit zullen de laatste stuiptrekken wel zijn geweest voor IPTV aangeboden ging worden Ziggo en CD beginnen uitgefaseerd te raken..de kosten zijn vele malen hoger als dat ze IPTV gaan aanbieden....

    Ik denk net als de 1e keer toen ze in 2013 mensen in A'doorn en Enschede hebben opgerold het gewoon door blijft draaien want de vorige keer hebben de klanten er ook helemaal niets van gemerkt dat er ik weet niet hoeveel kaarten offline zijn gehaald toen.

    En dat ze schrijven ze gaan de klanten aanpakken hoe?De klanten hoefden alleen maar een mailadres achter te laten waar de herinnering naar toe werd gestuurd voor een evt. verlenging van het abonnement.

    We blijven het "nieuws"in ieder geval gewoon volgen....

     

    En dan ook nog er zijn geen "verdachten" aangehouden...nee ze doen een inval nemen alles in beslag en er was toevallig niemand aanwezig dan?

  12. Goedendag,

     

    Ik zie nu al enige tijd de image voor de HD530C bij Pli tussen de downloads staan.

    Is er iemand die enig idee heeft wanneer deze ontvanger(s) van de "boot" komen en leverbaar zijn?

    En welke specificaties deze heeft?

     

    Alvast bedankt,

     

    deBuurvrouw

  13. 51 minuten geleden zei Tonskidutch:

    de door jou gecombineerde lijst met streams er in opgenomen van een kabelreceiver is misschien niet correct aangemaakt

    die moet je dan eens specifiek laten zien

     

    Ik snap je antwoord niet mijn excuses..

    Maar het is gewoon een standaardlijst 4 satellieten met ziggo van Hanssettings...of alleen de satellieten zonder Ziggo die scan ik dan zelf waardoor het mapje Ziggo wordt aangemaakt.

     

    Op de ontvangers draai ik OpenPli 6.1 inmiddels op de HD1200 OpenPli 4.0 dacht misschien een bug in de software maar nope dat was het ook niet.

     

    Maar welke optie ik ook probeer de lijst vanaf de HD51 is niet over te verplaatsen naar de HD1200.

     

    @bellejt ja ook na een herstart noppes nada..

     

    Ik heb het nu tijdelijk opgelost door exact de zelfde lijst uit applicaties te downloaden op de HD1200 maar hierdoor mis ik wel de Ziggo kanalen.

  14. 5 minuten geleden zei Tonskidutch:

    je hebt toch positief resultaat zo te zien als ik onder die error popup door lees wat er gebeurt is bij ophalen en zenden

    dat er fouten in die lijst staan daar kan het programma niks aan doen

    Klopt Tonskidutch dat dacht ik ook maar als ik de lijst open en ik haal de dingen weg die ik niet gebruik en sla hem dan op...

    Daarna wil ik hem schrijven naar de Mutant1200 daar komt de lijst aan ondanks de melding helaas staan er dan in alle bouqetten N/A zenders vermeld..

    En nee ik kan niet scannen de Mutant1200 is een satellietontvanger waar ik normaal ook DVB-C op stream.

     

    Een gedownloade file van Hanssettings en die bewerken om later even vanuit de box te scannen kan ik ook niet naar de HD51 schrijven..

    Nu is de lijst gedownload uit applicaties met daarnaast een Ziggo scan

  15. Op 6-12-2017 om 14:46 zei Tonskidutch:

    jullie moeten jullie windows OS met de agressieve firewall voor specifieke uitgaande verbindingen toestemming geven en ook een uitzondering maken voor de settingseditor van jullie keuze

     

    Ik heb de firewall uitgezet (tijdelijk) maakt geen verschil?image.png.60333c7251898580321da327d28593ab.png

    image.png.ddaac9b8b9fabe836d9fa990b83496b8.png

    De één is lezen uit de HD51 en de 2e is schrijven naar de Mutant1200

  16. Ik zou persoonlijk niet meer gaan voor de 410 ik vind de software minder vriendelijk.

    Mocht je een "grijze" aanbieder hebben voor IPTV die niet met het Stalker Portal werkt dan is het nog best wel een klus om dit werkend te krijgen voor een leek.

     

    Een veel gebruiksvriendelijker oplossing is dan een Formuler Z Prime.

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...