Jump to content

Clemens-vuplus

Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Clemens-vuplus

 • Rank
  Sat4all Fan
 • Birthday October 12

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recent Profile Visitors

15,442 profile views
 1. Download hem van Github wget https://github.com/gorgone/s3_releases/archive/s3_310_Final.zip unzip s3_310_Final.zip
 2. Het wordt alleszins Mercedes of niets... nu het valt ook af te wachten wat er met Mercedes/Aston Martin/Toto Wollf gebeurt. Ens Mercedes voor HAM/VET kiest, is natuurlijk de vraag of BOT nog ergens een zitje krijgt. HAM en VET in dezelfde wagen zou wel gaaf zijn. Maar voor Mercedes is het niet echt een must...met HAM hebben ze een winnaar en met BOT een rijder die constant genoeg is om de constructeurstitel ook binnen te halen. Enkel vanuit marketing perspectief kan een Duitse coureur natuurlijk wel helpen.
 3. @Mimisiku dat is wel iets anders dan...dan is het Videoland dat je gegevens doorgeeft, en Netflix/Disney+ gebruiken gewoon adverteerders die gegevens van Videoland ontvangen. De Privacy Policy van Videoland ken ik niet (en ik ben geen jurist dus mijn interpretatie van policies kan verkeerd zijn) EDIT even gegeken...Videoland zegt duidelijker dat zij persoonsgegevens aan eigenlijk iedereen mogen verdergeven... Geen idee of zulke algemene statements toegstaan zijn...("geslecteerde partners" is eigenlijk iedereen)
 4. @Mimisiku dit staat niet in hun privacy policy (van Eurosport Player of Netflix) en daarmee overtreden ze gewoon de GDPR wet... Dus lijkt me heel sterk dat zij dit doen net als al die andere bedrijven. Ik heb na een maand proef bij Netflix nog nooit spam van hen gekregen (laat staan avan andere bedrijven dit het mailadres via Netflix zouden ontvangen hebben) (ik gebruik een alias voor elke dienst dus ik weet wie mij spam stuurt of wie mijn email doorgegeven heeft). Bv. Eurosport Player:
 5. Dus gewoon speculatie wat betreft de nieuwe zenders?
 6. Vraag toch gewoon om dit aan te maken... En bv. bij het vuplus support forum is er ook een gesloten VIP sectie...maar dat heeft totaal geen invloed op de rest van het forum. Ik verwacht dat het hier niet anders zal zijn. Dit is in de eerste plaats om mensen die veel bijdragen te bedanken.
 7. Wat bedoel je met 2de tuner? Een tweede apparaat? of een tweede tuner op hetzelfde apparaat?
 8. Na 6 maanden kan je telecom contracten op elk moment opzeggen (redelijke termijn zegt de wet, dus neem hoogstens 2-3 werkdagen) Ik vind ook dat als er geen deftig alternatief komt TVV tenminste over een prijsreductie zou kunnen nadenken. Ik zal voorlopig klant blijven, maar dit is enkel omdat een losse Seca3 smartcard zo handig is om overal in huis TV te hebben...
 9. Ik heb liever dat TVV hard onderhandeld dan dat er weer een zoveelste prijsverhoging komt. Wel moeten ze iets in de plaats geven als Discovery voor goed verdwijnt...ik denk bv. aan een betere kwaliteit voor bv. ElevenSports (en toevoegen van Eleven Sports 3 op de satelliet), het toevoegen van bv. de Waalse zenders aan het basispakket ipv Basic+, etc.
 10. Dit is trouwens de betere Technisat kaart waar de BDA drivers ook werken met DVB-S2, dus geen problemen ook niet met de laatste Win10 versies. (de andere Technisat SkyStar S2 zeker niet aanschaffen als die ergens aangeboden zou worden die is rommel) Ik zal morgen eens kijken of ik de originele doos van mij HD2 nog vind...dan kan ik kijken of er een compact slot voor bij zit, desnoods kijk ik eens of je tenminste deze er kan afvijzen. Enige nadeel aan deze kaart is dat in mijn geval er een luide coinwhine te horen is als je op een DVB-S2 kanaal bent (bij DVB-S niet) (luide hoogfrequente pieptoon). Ben je echter ouder is de kans groot dat je het niet hoort, en ik weet ook niet of dit bij elk exemplaar van deze kaart het geval is. Zelf kan ik hem momenteel niet gebruiken, heb vorig jaar 2 gebruikte DD Cine V6.5 op de kop kunnen tikken voor...5€ per stuk (+5€ verzending)😀 mijn beste 2dehands koop ooit.
 11. ? Doe gewoon een scan met oude wissen op ja, en vervang achteraf de zender in je favorietenlijst.
 12. Uiteraard zit op ORF geen Nagra, daar zit enkel NDS, Cryptoworks, Viaccess en Irdeto op. Stop eens met die onzinnige ORF discussie er zit geen ORF bij HD+ en dat zal ook niet veranderen. Hier alle ORF CAIDs (ja ik heb een ORF kaart daarom is er beeld): https://www.dropbox.com/s/sfyo0c8ppi4cb02/ORF.png?dl=0
 13. ? Het is toch heel simpel dat is gewoon een overzicht van wat er actueel allemaal komt, zowel van zenders die tot het HD+ pakket horen en zenders die niet tot HD+ horen. Meer dan een overzicht van de EPG is het niet. HD+ zijn 24+2 private Duitse HD/UHD zenders...als je een beetje op de HD+ website kijkt wordt dit ook heel snel duidelijk. En wil je bv. ORF dan kijk of je iemand uit Oostenrijk kent, dan is het normaal redelijk eenvoudig...(heb zelf ook via een kennis een ORF kaart gekregen)
 14. Staat in mijn post dat is een EPG overzicht! Meer niet!
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy