Ga naar inhoud

Clemens-vuplus

Leden
 • Aantal items

  291
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Clemens-vuplus

 • Titel
  Sat4all Regular
 • Verjaardag 12 oktober

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

15216 profielweergaven
 1. Ik zoek een Linux (Raspberry Pi) compatibele DVB-C USB Tuner. Heb je er één liggen die je niet meer gebruikt, laat het me zeker weten! Verwacht niet de hoofdprijs, ik denk aan ca. 10€ + verzendkosten, maar doe gerust zelf een voorstel.
 2. Of het geluk dat je geen filter zitten hebt...ik heb Orange Love Duo (Orange internet via kabel van Telenet) en kan de analoge en vrij ontvangbare digitale kanalen gewoon ontvangen.
 3. Jup heb het adres van mijn mijn oorspronkelijk account nu kunnen bevestigen...
 4. Andere zap snelheid lijkt me toch heelsterk...aangezien die normaal beperkt wordt tot hoe snel de kaart reageert (meestal zo 0.1-0.3 sec). Een andere softcam kan een kaart niet sneller. maken... En ik vraag me ook af wat de server hier is...
 5. FIA / F1 heeft dit onderzocht, er bleek een technische storing, Max Verstappen is in ieder geval de officieuze driver of the day met ca. 74 % van de stemmen. Of ze het ook officieel maken weet ik niet, ik vermoed van wel.
 6. Neen... Maar in het Vu+ Support Forum werd bevestigd dat het werkt en de changelog is ook zeer duidelijk: Link naar Forum met voorbeeld waar een User bevestigd dat het werkt heb ik via PM gestuurd. Zelf heb ik een niet X FBC Tuner en kan het dus niet testen.
 7. Alle DVB-S2X FBC VU+ Tuners ondersteunen ondertussen Multistream, met de laatste updates van Vu+.
 8. @Mimisiku Voor de Oscam direct van de VTi Feed is het toevoegen van keys niet nodig (normaal ook niet voor de laaste versie 11517, aangezien er ook geen enkele melding gekomen is van gebruikers de laatste weken in het VTi Forum waarbij de HD04 plots niet meer werkt na het updaten van Oscam is dit niet het geval), voor zelf gecompileerde oscam waarbij je die dingen niet hardcoded wel. Wat betreft de HD04: er zijn nog steeds gebruikers die problemen melden met het "uit sync" geraken, ook mt de nieuwste versie van Oscam. Oplossing is dan Gbox starten, wachten tot het weer werkt en Oscam herstarten. Dit is een probleem dat dan sporadisch op kan treden...sommigen hebben er meer last van, sommigen minder, een fix wat betreft het probleem is nog niet aan Oscam toegevoegd. (Indien toch mag je me gerust op de changelogs wijzen) De HD01/02/03 kennen die probleem niet, en zou daarom proberen een van die kaarten te bemachtigen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid