Spring naar bijdragen

Clemens-vuplus

Leden
 • Aantal bijdragen

  290
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Clemens-vuplus

 • Rang
  Sat4all Regular
 • Verjaardag 12 oktober

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente profielbezoeken

15151 profielweergaven
 1. Of het geluk dat je geen filter zitten hebt...ik heb Orange Love Duo (Orange internet via kabel van Telenet) en kan de analoge en vrij ontvangbare digitale kanalen gewoon ontvangen.
 2. Jup heb het adres van mijn mijn oorspronkelijk account nu kunnen bevestigen...
 3. Andere zap snelheid lijkt me toch heelsterk...aangezien die normaal beperkt wordt tot hoe snel de kaart reageert (meestal zo 0.1-0.3 sec). Een andere softcam kan een kaart niet sneller. maken... En ik vraag me ook af wat de server hier is...
 4. FIA / F1 heeft dit onderzocht, er bleek een technische storing, Max Verstappen is in ieder geval de officieuze driver of the day met ca. 74 % van de stemmen. Of ze het ook officieel maken weet ik niet, ik vermoed van wel.
 5. Neen... Maar in het Vu+ Support Forum werd bevestigd dat het werkt en de changelog is ook zeer duidelijk: Link naar Forum met voorbeeld waar een User bevestigd dat het werkt heb ik via PM gestuurd. Zelf heb ik een niet X FBC Tuner en kan het dus niet testen.
 6. Alle DVB-S2X FBC VU+ Tuners ondersteunen ondertussen Multistream, met de laatste updates van Vu+.
 7. @Mimisiku Voor de Oscam direct van de VTi Feed is het toevoegen van keys niet nodig (normaal ook niet voor de laaste versie 11517, aangezien er ook geen enkele melding gekomen is van gebruikers de laatste weken in het VTi Forum waarbij de HD04 plots niet meer werkt na het updaten van Oscam is dit niet het geval), voor zelf gecompileerde oscam waarbij je die dingen niet hardcoded wel. Wat betreft de HD04: er zijn nog steeds gebruikers die problemen melden met het "uit sync" geraken, ook mt de nieuwste versie van Oscam. Oplossing is dan Gbox starten, wachten tot het weer werkt en Oscam herstarten. Dit is een probleem dat dan sporadisch op kan treden...sommigen hebben er meer last van, sommigen minder, een fix wat betreft het probleem is nog niet aan Oscam toegevoegd. (Indien toch mag je me gerust op de changelogs wijzen) De HD01/02/03 kennen die probleem niet, en zou daarom proberen een van die kaarten te bemachtigen.
 8. Hier geen probleem met kodi, al gebruik ik de DVBViewer voor het streamen, werkt nog beter dan kodi imho
 9. Als je een high gain LNB gebruikt en het signaal daardoor te sterk is...dan vervang je die toch gewoon voor een LNB die minder sterk signaal genereert of je plaatst er een demper tussen...High gain LNBs zijn enkel aan te raden als je een hele lange kabel er aanhangen hebt, bij bijna alle gewone satellietopstellingen in woningen is de demping te laag voor een high gain lnb en krijg je miserie als het signaal uit de scope van de tuner van de ontvanger is. En SD kanalen zijn wat ze zijn...daar kan zelf de allerbeste ontvanger niet toveren.
 10. 1 is voldoende: je kan beide kabels aansluiten (want twee ingangen), en daarmee dan 8 Frequenties openen op 2 satellietbanden (geen idee hoe dit in het Nederlands normaal genoemd wordt). Een satelliet band is de combinatie uit satelliet, horizontale/verticalle polarisatie en lowband of highband (frequenties tot 11.7 Ghz en vanaf 11.7 Ghz) (Dus per satelliet zijn er 4 banden, bij 23.5°E zijn het er geinlijk maar twee want de lowband wordt niet gebruikt). Met klassieke Dual Tuners (niet FBC) kun je 2 frequenties openen op 2 satellietbanden.
 11. Actueel staat hij trouwens op Astra 28.2 uitgericht wat betreft 1 van de twee koppen, dat vertellen de gevonden zenders...al te ver zit hij er dus niet naast, beetje naar links draaien zou moeten helpen als ik met niet vergis wat betreft links/rechts... (van bovenaf gezien tegenwijzerzin als ik met niet vergis)
 12. Van de Uno 4k SE bestaan geen clones, hoogstens de cardreader is kapot, wat ook zeer zelden gebeurt. Maar zoals gezegd ook ik heb zelf ook bij mijn Uno 4k SE wat heen en weer moeten doen met de kaart tot hij eindelijk gelezen werd in Oscam...
 13. Baudrate, tenminste in de VTi Image, is fixed. Geen idee over andere images, maar bij VTi kan je in de oscam.server schrijven wat je wil wat mhz en cardmhz aangaat, die zijn gewoon fix, andere images ben ik niet zeker over. Speel gerust met die baudrates, maar daar gaat de oplossing niet te vinden zijn...
 14. Wat voor een onzin adviezen hier de hele tijd, je mag eender welke Config in der oscam.server met de juiste device steken, als hij de ATR niet leest zit de kaart op een of andere manier niet juist. Kaart eruit, kaart erin, kijken of het beter wordt. Eventueel wat doorschijnende plakband (tesa of zo) op de achterkant van de kaart kleven (aan de andere zijdewaar de chip zit), zodat de chip beter tegen de lezer geduwd wordt, en ook zeker zijn dat de chip naar onder wijst en de kaart zo ver mogelijk in het de slot zit. En neem gewoon een standaard config (oscam butler of whatever), eventueel al met wat ratelimitecm en klaar, al die nonsens config met 2 readers (hoewel de Uno 4k SE er maar 1 heeft), CCcam reader en wat nog allemaal gaat er niet voor zorgen dat Oscam de kaart plots kan lezen. Ook ik heb trouwens al zitten sukkelen (lees een paar uur zitten vloeken) met gelijkaardige problemen met ATR 00 00, en plots werkte de kaart dan. @ceesv er bestaan ondertussen binaries voor CCcam in een ARM ontvanger...maar waarom zou CCcam meer uit de reader krijgen dan Oscam?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid