Ga naar inhoud

chukky2

Leden
 • Aantal items

  1332
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

3 Volgers

Over chukky2

 • Titel
  Sat4all Freak
 • Verjaardag 04/27/1972

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Belgie limburg
 • Interesses
  Sat en kabel tv

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Momenteel is er dezelfde programering op film1 premier als op actie ????
 2. Ik heb de zwart wit tv ook nog meegemaakt, maar ik begrijp je wel ...
 3. Het zal niet anders zijn. Waar heb je dan wel nog een open bak? Vele vinden het zelfs aangenaam dat je alles kan met sommige boxen bij ziggo en telenet , je zenders heb je , je kan films opvragen , je kan opnemen , je kan terugkijken en noem maar op . Maar hier op dit forum is een ander soort publiek ! Wij zijn het grootste deel hobbyisten die vanalles op sat enz.. willen ondekken en proberen. Denk maar niet dat je buur een beetje verder weet hoe je een linux box moet programeren 😜 Ja , die kans is er , maar is heel klein.
 4. Hoe kom je daar bij ? Als ik scan zitten vtm en soorten allemaal boven 6000 bit
 5. Je eigen provider van internet zou alle mogelljke vormen van iptv kunnen blokeren volgens mij. Maar ze doen dat momenteel niet . Denk als de providers dit gingen eisen dat zoiets wel mogelijk zou zijn en zouden we gelijk bovenste titel meld gewoon gelijk iedereen smartcard of box van provider aanschaffen.
 6. Ja, ik bedoel die codering van de losse kaart. Losse kaart stop , denk ik dat ook cardcharing zo goed als opgedoekt is .
 7. Je kan natuutlijk ook de vraag stellen hoelang blijven ze doorgaan met die losse kaart? Ik ben bang dat dit eens zal stoppen
 8. Wie wil tv vlaanderen kijken met officiele 2 de kaart . Alle vlaamse commerciële zenders. Zo kunnen we abo nog wat laag houden . 100 euro = 12 maanden . Graag omgeving limburg.
 9. Sinds gisteren plots gestopt bij M7 GROEP . vreemde situatie
 10. Zou idd blij zijn , nieuwe klanten betalen minstens 22,95 euro elke maand!
 11. Heb het antwoord gekregen: Dat komt omdat je met een extra kaart geen gebruik kunt maken van interatieve diensten, internetzenders zoals Limburg kun je dus niet bekijken met de 2e kaart Het kan wel als deze kaart als 2e hoofdkaart wordt geregistreerd -- Wies van Canal Digitaal.
 12. Blijft ziggo dan Irdeto nog steeds ondersteunen!? Dacht dat ze op termijn dat stopzetten door de ilegale praktijken met irdeto
 13. Pas gedaan hier . Canaldigitaal nieuw abonnement genomen . Met de laatste Mz102 wifi box met geïntegreerde orca kaart. Het eigennaardige is dat ik op het toestel met hoofdkaart wel interactiviteit heb ( kan rtl crime enz.... kijken en net gemist enz....) en op het toestel met extra kaart geeft hij wel een ip adres en zegt dus verbonden maar niet dus met de server van Canaldigitaal. Wij wonen in belgie en dus met belgische adres en bankrekening nummer. Jullie zullen nu wel zeggen , ah ja , belgische adres houders hebben hier geen recht op , maar waarom doet de box met de hoofdkaart het dan wel ? Dank voor mee te zoeken.
 14. Pas gedaan hier . Canaldigitaal nieuw abonnement genomen . 30 euro activatie kosten op de hoofdkaart. en op de extra kaart ook weer 30 euro activatie kosten . De extra kaart kost 9,95 euro basis HD pakket Erg kostelijk he
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid