Jump to content

chukky2

Members
 • Content Count

  1,366
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About chukky2

 • Rank
  Sat4all Freak
 • Birthday 04/27/1972

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Belgie limburg
 • Interesses
  Sat en kabel tv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Idd, maar nooit extra betalen voor die zenders . Men heeft al de maandelijkse kabel kost van rond de 20 euro en dan nog de huur van de box
 2. Kijk eens , telenet heeft er het geld niet voor en tv vlaanderen doet het gewoon . Hoeveel waren er hier al op het forum die zeiden het einde van tv vlaanderen is nabij 😜
 3. Totaal geen waarheid van , hoe kom je erbij? Play heeft maar een beperkte groep kijkers , de reclame op die SBS zenders vallen dan zo goed als weg , die willen daar dan niet imeer in vesteren. Waar staat dat van dit fake bericht?
 4. Klopt , je mag M7 ook bedanken dat ze nog de mogelijkheid geven om een andere decoder te nemen . Bij veel providers is dat helemaal niet meer. Denk dat zij de enige zijn in Belgie
 5. Een beetje kort door de bocht he vriend. Dit is hier een bord met 70 procent die van tv kijken een hobby gemaakt hebben . De doorsnee kijker moet gewoon kunnen aansluiten en kijken maar . Dat gaat zomaar niet met linuxtoestellen.
 6. Kan slotje op . Is verkocht Sorry voor laats persoon . Zie je vraag vandaag pas
 7. Ja , idd . Blijft in systeem van vorige eigenaar , daarom overname formulier
 8. Ligt Heel zeker bij jou instalatie. Of aan de paal, kastje . Niet algemene vriend . Daar is ons volk goed in 😉.
 9. Idd, alleen vrt in HD. Moest alles in HD gegeven worden verkopen ze geen abonnementen meer
 10. Ik reageerde op het eerste omdat iemand zei in Vlaanderen zit hij achter de betaal muur . Maar dat klopt niet helemaal . Want RTBF 2 is een open net , juist gelijk de VRT. Klopt wel dat play sport betalend is voor de formule 1 in Vlaanderen maar je kan dus nog altijd via RTBF 2 kijken als je natuurlijk in Vlaanderen woont ! Idd via DVB T2 kan ook . Niets betalen . Is daar ook op open
 11. Je bent mis . Op de Waalse RTBF is formule 1 altijd gezien geweest! Gewoon te krijgen in Vlaanderen en nog zelfs met een antenne -:)
 12. De structuur kan zo oudbollig zijn als wil. Als er nu een analoog signaal is , is het geen probleem voor een digitaal signaal. Ofwel begrijp ik niet wat je bedoeld?
 13. chukky2

  te koop Antenne tv

  Iemand interesse voor antenne tv van tv vlaanderen ? Normaal voor een jaar 120 euro , Je mag het hebben voor 60 euro ! Decoder met ci module en antenne . Ik zeg het abonnement op na 12 maanden en de ci cam , decoder en antenne mag je houden !
 14. De live tv app. Bij een abonnement kan je streamen naar De tv . Iemand die bevestigen kan dat het met deze app ook gaat?
 15. Losse tv vlaanderen kaart . Abonnement stop gezet . Enkel ophalen ! 35 euro
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy