Ga naar inhoud


Nederbelg

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nederbelg

  1. Ik heb een ander probleem met de CD App. De synchronisatie klopt niet. Ik kijk op een Ipad. Iemand anders hetzelfde probleem?
  2. In NL geen limiet, maar in België wel. Telenet basic internet heeft een limiet van 150 GB per maand. (€33 per maand) Wil je ongelimiteerd, dan betaal je €28 extra. Voor mij de enige reden om de schotel nog aan de muur te laten hangen. Ben Zeeteefje ook dankbaar voor de info, kon niet inschatten wat het data verbruik was als je TV zou kijken met een app. Heb NL-Ziet paar keer overwogen maar om het GB verbruik dus (nog) niet overgestapt. Zoals al vaker gezegd, vind ik de CD app onbetrouwbaar, traag en niet te vergelijken met sat ontvangst. Op dit moment dus combi met de schotel en soms de app van CD.
  3. Ja precies. Geen alternatief hier. Maar ben wel van plan de bijl te hanteren om de kosten binnen de perken te houden. Kom ik bij de volgende vraag (kon het antwoord nergens anders vinden): Stel ik stop met de extra grijze kaart, kan ik dan op 2 plaatsen kijken via de app en op 1 plaats kijken via satelliet? Totaal 3 kijkers tegelijk dus. Zie / lees veel over streams etc staan maar dit is me niet duidelijk. Op die manier kan ik van Rijk naar Riant (Riant icm extra kaart gaat niet) Voor de duidelijkheid, we nemen niks op. Dank
  4. Ik sluit me aan bij Sprietje. Het signaal is niet stabiel aan de zuid kust. Wij zitten in Estepona en er is zeker verschil in signaal overdag en 's avonds. Ook zomer / winter speelt mee. Vorige herfst schotel opnieuw uit laten richten en is de LNB vervangen. Toen was het OK. In de winter ook nog goed kunnen kijken. Laatste maanden is het weer niks. Veel blokken in beeld. Voordeel; de avonden zijn warmer dus als ik iets wil kijken doe ik dat met de app buiten op het terras. (al wordt ik daar ook niet echt gelukkig van) Maar ik onderschrijf dat het signaal zeer zwak is / verandert op de dag.
  5. Beetje late reactie maar toch. Mijn ervaring; Apple lightning naar HDMI adapter geeft inderdaad geen beeld, wel geluid Blijkbaar afgeschermd door CD. Streamen naar chromecast / apple tv werkt wel maar niet stabiel (en traag vind ik) Sinds er een CD app voor de Apple TV is gebruik ik die wel vaker bij uitval satelliet signaal of terugkijken. Is ook prettiger mee te werken dan streamen. Beeld is redelijk maar kijk toch liever via satelliet.
  6. O, ik vind die fastscan erg prettig. Nooit wat anders gebruikt. Die favorieten lijst is altijd zo’n gedoe. Als er een nieuwe lijst is geeft de ontvanger dat aan. 2x OK en klaar. Iedereen in huis weet hoe het werkt.
  7. En zo is het, klopt helemaal. Heb de zender nu handmatig toegevoegd. Paar klikken op de afstandsbediening en kijken maar. (andere tv lijst) Iedereen weer blij in huis. Bij mij valt deze CD actie onder het hoofdstukje "kansloos gepruts" Typisch.
  8. Heb sinds deze week geen beeld meer op Comedy Central met de mediaguard module. Alleen in Viaccess en Nagravision staat er op m'n beeldscherm. Met de "witte" wel beeld.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...