Ga naar inhoud


78suited

Lid
  • Items

    92
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door 78suited

  1. Op 22-8-2023 om 13:23, RaveMaus zei:

    ok, als ik het dan zelf weet zal ik mijn bevindingen hier zeker delen.

     

    Vanwege het mooie weer kijken we momenteel erg weinig tv, dus ga ik er me mee bezighouden als het weer terug slechter wordt en de dagen korten.

     

    to be continued...

     

    Ik ben benieuwd naar je ervaringen @RaveMaus. Ik heb zelf de Solo4K en ben benieuwd of je daadwerkelijk timers kunt instellen en op kunt nemen.

     

  2. 13 minuten geleden, Tonskidutch zei:

    zo is dat - want zo belangrijk is het ook weer niet ;)

    ik heb zelf geen picons ingesteld teveel tijdverlies om het allemaal bij te houden

     

    Klopt, maar de autist in mij is toch nog even aan het freubelen geweest met Photoshop en de bestaande piconset die ik van @stevie-v gebruik met als resultaat 2 nieuwe picons voor RTL 😅

     

    Wanneer ik tijd vrij heb ga ik ook maar eens kijken of ik zelf de rest kan bijwerken...

     

     

    rtl4.png

    rtl8.png

  3. 45 minuten geleden, Sathans zei:

    78 suited,

    is geen probleem en heb deze werkend met dezelfde config VTI in voormalig fupc gebied in combinatie met sat- ontvangst.

     

    Dus gewoon plug and play of moet ik nog aan bepaalde dingen denken bij het instellen?

     

    Volgens mij staat er nu wel een softcam op geïnstalleerd (OSCam) maar die zou ik gewoon kunnen verwijderen neem ik aan.

  4. Als ik via Ziggo een extra CI+ module zou bestellen voor € 2,= per maand, kan ik die dan gewoon in een VU+ Solo4K stoppen en zonder problemen mijn zenders bekijken die ik ook via de Ziggo mediabox heb afgenomen van Ziggo? In de huidige Ziggo mediabox zit een NagraVision kaart, wat er in de CI+ module zit weet ik niet, die is nog niet besteld.

     

    Iemand hier ervaring mee? Zijn er dan nog specifieke instellingen die ik moet doen om het goed werkend te krijgen? Op de Solo4K staat nu een VTI image (laatste versie 15.0).

  5. @stevie-v is het via Github ook mogelijk om in één keer alle reflection black 220x132 picons te downloaden? Ik heb ze al een tijdje niet meer aangepast en vanwege het vervallen van een aantal zenders en wat naamswijzigingen, is het best een klus om ze los te zoeken en per picon te downloaden.

  6. Ik check regelmatig in het menu van mijn Solo4K of er een VTi update is (zit nu op image release 14.0.6). Omdat ik al een tijdje verstookt bleef van nieuwe versies dacht ik eens te kijken op de diverse VTi kanalen en zag dat er inmiddels al een tijdje op versie 15.0 zitten. Omdat ik een beetje bang ben heel mijn huidige image te verpesten vroeg ik me af of het absoluut noodzakelijk is een geheel nieuwe installatie te doen? Kan ik niet gewoon simpel updaten zoals ik voorheen ook altijd zonder problemen heb kunnen doen?

     

    Wie kan me helpen?

  7. Die picons kan ik niet zien op de webif

     

    Vreemd, voor zover ik weet heb ik daar niets bijzonders voor ingesteld, en zeker geen TPL bestanden ergens geplaatst. Sterker nog, als ik ga zoeken op alle folders van mijn Solo 4K kom ik nergens een bestand met de TPL extensie tegen. Het zijn precies dezelfde picons die ik gebruik op de box in ieder geval, en ik gebruik VTi als image.

  8. TPL bestanden worden getoond in Oscam als je dat hebt ingesteld. Het zijn de picon bestanden die je op je box ziet

     

    Ik heb daar niets voor ingesteld, maar die worden blijkbaar automatisch getoond denk ik? Ik kijk niet vaak via Open Webif, maar zojuist even een blik geworpen en daar staan de door mij gebruikte picons netjes afgebeeld, top!

     

    http://i1243.photobucket.com/albums/gg541/78suited/Knipsel_zpsjnx7mwhp.jpg

     

    Knipsel_zpsjnx7mwhp.jpg

  9. Ik kon geen logo vinden wat goed was dus heb ik het nagemaakt met Gimp.

     

    Wat snel, bedankt. Die van jou ziet er beter uit dan het origineel!  :eek:

     

    Jammer dat een lokale omroep zo weinig aandacht besteedt aan een beetje logo. Volgens mij is dit één van de slechtste die ik ooit ben tegengekomen.... Bedankt voor de moeite in ieder geval, ben ik blij mee, en weer compleet!

  10. Stevie, mocht je toevallig tijd over hebben. Ik mis nog de reflection black 220x132 van LekWaalTV. Het logo is niet om aan te zien, dus mag wat mij betreft een custom made zijn (alleen tekst is ook prima).

     

    Alvast bedankt voor de genomen moeite!

    • Like 1
  11. De logo's zijn iets verandert van de Ziggo sport zenders, 8 in totaal.

    Morgen of later vandaag plaats ik de nieuw picons van deze sportzenders.

    Aangezien ik 20 verschillende designs op de github heb staan wat achtergrond betreft van de picons, is dit even wat werk 8x20.

    Hou het dus even in de gaten op zijn laatst zijn ze morgen bijgewerkt.

    Nog steeds erg blij met de 220x132 reflection black, maar misschien dat ik toch eens de nieuwe ga uitproberen. Zien er op de computer prima uit in ieder geval!

  12. Dit is trouwens de laatste build daarna stop ik ermee aangezien voor vele een bedankje teveel is en ik er dus de tijd niet meer in ga steken.

     

    Neeeeeee, ik ben er superblij mee en heb dit nooit onder stoelen of banken geschoven! Keep up the good work Stevie, jouw picons zijn echt een toegevoegde waarde en ik kan echt niet zonder!

  13. Hier ook een tevreden Solo4K gebruiker. Recent overgestapt van een FHD Panasonic Plasma naar een LG 4K OLED, en het beeld is werkelijk waar fantastisch!

     

    Uiteraard ligt dat ook voor een deel aan de televisie, maar ik kan je met zekerheid zeggen dat als je een goede bron hebt qua signaal, je blij zal zijn met het beeldresultaat.

  14. Bedankt Stevie, ik ga ze ook weer allemaal aanpassen en toevoegen voor UPC regio Rotterdam. Eventuele verzoekjes ook hier weer te plaatsen?

     

    Ik mis nu nog:

     

    Atos TV
    LINQ TV
    Merwe TV
    Ridderkerk TV

     

    En ben eigenlijk ook wel benieuwd welke zender bij dit logo hoort?

     

     

    post-95874-0-52536700-1467659110.png

×
×
  • Nieuwe aanmaken...