Spring naar bijdragen

stevie-v

Leden
 • Aantal bijdragen

  3440
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over stevie-v

 • Rang
  Sat4all regular
 • Verjaardag 09/05/1969

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Ergens op deze aardbol
 • Interesses
  Reizen, F1, Film en TV

Recente profielbezoeken

92360 profielweergaven
 1. snp.220x132.transparent-white-ziggo Heb ik vandaag added!!! Deze picons zijn voor Service Name voor de personen die daar prijs op stellen. SNP is bij service name SRP is bij service reference https://github.com/Stevie-v?tab=repositories
 2. Baby TV logo fix Star Plus logo verandering
 3. BBC Three and Four picon delete Viceland word Vice TV dus sd en hd logo change Cartoon Network sd zender toegevoegd door Ziggo dus logo toegevoegd Later vandaag als Revolt toegevoegd is bij Ziggo add ik de picon ook nog even.
 4. Afgelopen dagen weer druk geweest alle Ziggo picons up-to-date te houden dus kijk even op de github voor de laatste wijzigingen. https://github.com/Stevie-v?tab=repositories
 5. De Nvidia Shield is Top! Zelf gebruik ik op de Shield Kodi voor het afspelen van mijn films en series op de lokale harddisk omdat die de leukste bibliotheek heeft vind ik persoonlijk. En inderdaad Dream Player werkt echt perfect, ik kan niet één nadeel aangeven met betrekking tot de Shield.
 6. Discovery channel sd en hd logo verandering.
 7. Dat is verwerkt in het logo dus vind het goed zo.
 8. Helaas is dat logo van het tv gedeelte tenminste als ik het artikel mag geloven, ik hou het gewoon bij de logos die ik gemaakt heb, toch bedankt!
 9. Studio Brussel radio logo change
 10. Comedy central sd en hd logo change.
 11. Xite radio picons toegevoegd (eigen design). Originele logos kon kon ik niet vinden van die 40 radiozenders dus heb ik zelf een design gemaakt. Hopelijk bevallen ze want hier zullen jullie het mee moeten doen hahahaha... groetjes Stefan.
 12. Ziggo picons zijn weer bijgewerkt, Groot nieuws radio, één be, Rijnmond RTV, verder is het event kanaal delete dus de picon ook. Aan de Xite radio picons ga ik binnenkort beginnen! Mis je een picon of heeft een bepaalde radio of tv zender een nieuw logo laat het me dan even weten! groetjes Stefan
 13. HDMI-aansluiting: ja, 1x HDMI 2.0a (HDCP 2.2) beeldkwaliteit: 4K @60p - 10 bits
 14. Ik heb de box een week in huis en ik moet zeggen dat ik tevreden ben enkel en alleen is het CEC gedeelte niet echt goed. Als ik via de Next naar Ziggo kijk via mijn receiver en ik wil bijvoorbeeld de Netflix app van mijn tv starten dan gaat dat enkele seconden goed. Na enkele seconden sluit hij Netflix weer af en springt weer naar het HDMI slot van de Next box. https://community.ziggo.nl/mediabox-next-239/mediabox-next-hdmi-cec-en-gekoppelde-afstandsbediening-38788 Iedereen met het Compleet-Compleet pakket en Max-Max pakket kan hem nu aanvragen, al de andere pakketten bijvoorbeeld Compleet-Max worden in de wacht gezet. Max-Max heeft voorrang op Compleet-Compleet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid