Jump to content

Codx

Members
 • Content Count

  3,793
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Codx

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja maar daar zit het probleem toch juist. Ze gaan films uitzenden die dus ook al bij Film1 te zien waren of ze komen nog bij Film1. Als ik jou verhaal lees lijkt het de bedoeling om een 2e film zender merk te introduceren terwijl daar helemaal geen behoefte aan is. Film1 is juist veel slechter geworden toen SPI International dit overnam. Ik denk dus dat ze binnen een jaar de film1 zenders gaan rebranden naar Filmbox. Maar zeg nu zelf, zou jij nog een abonnement op Film1 nemen als Filmbox dezelfde content gratis uitzend? Dus dit levert ze toch niks op.
 2. ik wou al zeggen, die active to datum is alleen de nagra management datum en die gaat altijd 2 maanden vooruit.. Zegt verder niks over de eigenlijke tier. Maar besef dat de kaart dus om de 2 maanden emm's nodig heeft om te kunnen werken zelfs al staat de tier een jaar vooruit.
 3. Ik vermoed van wel.. Als je alle Ziggo sport kanalen hebt zou ik inderdaad even de emm's blokkeren tot November.
 4. Codx

  van kastje wisselen

  Kun je dit soort vragen niet beter direct met je aanbieder bespreken, die kan jou exact vertellen op welke box het goed werkt.
 5. Dat is dus wat ik bedoelde met het sentiment. De kans dat een Oost Europeaan gaat weten waar wij in Nederland behoefte aan hebben is best klein. De cultuur en kijk op dingen is gewoon anders.
 6. Je zou toch niet meer reageren? @CeesV, kun je dit instabiele figuur z'n pilletje geven voor dat hij psychotisch wordt? Als je al zo over de rooie geraakt van een vraag.
 7. Dat vind ik helemaal prima, ik vraag me alleen af wat je dan op een forum doet gezien dat toch een medium is bedoeld voor interactie. Iets waar jij duidelijk niet op zit te wachten. Feit is, Canal Digitaal publiceert dingen en daar zitten fouten in en daar reageer ik op. Ik heb nooit gezegd dat jij er persoonlijk verantwoordelijk voor bent.. En je trekt het zelf juist enorm uit z'n verband door je meteen aangevallen te voelen terwijl daar helemaal geen reden voor was. Van mij mag je gerust deze wijzigingen brengen maar doe niet zo kinderachtig als mensen een reactie plaatsen.
 8. En ik stel alleen maar vast dat er weinig klopt van die zenderlijst en ze rare keuzes maken. Dat jij er tijd in steekt om wijzigingen te melden moet je zelf weten, blijkbaar vind je dat we jou daarvoor moeten aanbidden ofzo. Maar als je niet tegen ook maar het kleinste beetje commentaar kunt wat niet eens op jou gericht is. Dan ben je toch een heel zielig mannetje.
 9. Raar verhaal, als je ESPN2 HD in Rijk stopt, ja wie gaat er dan nog ESPN Compleet abo nemen?
 10. Maar laat dat nu psies zijn wat het niet doet, waarom zou je dan nog een abo op Film1 nemen? Deze zender zal binnen een jaar wel weer weg zijn of ze moeten met serieus andere programmering gaan komen, wellicht dat ze film1 gaan hernoemen. Ik vermoed dat SPI International het sentiment niet helemaal begrijpt.
 11. ESPN2 HD gaat niet open met een rijk kaart, ESPN1 HD wel.
 12. Zijn die wijzigingen voor satelliet of IPTV want TV538 en NPO1 Extra zijn alleen IP zenders, bovendien ESPN2 HD was nooit met rijk pakket te zien.
 13. Dat zal best, heeft met rechten te maken maar ik vraag me serieus af wat deze zender gaat toevoegen gezien de programma's dezelfde zijn die al op film1 langs komen. Ze hadden de bandbreedte beter kunnen gebruiken om alle film1 kanalen in HD uit te zenden.
 14. Waarschijnlijk hebben ze een andere kaart gekregen.
 15. Vroeger was er geen CAID 0606 bij Ziggo. Dus wellicht zijn deze kaarten nooit overgenomen door Ziggo.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.