Jump to content

Codx

Members
 • Content Count

  3,944
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Codx

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar je hebt wel beeld op zo'n moment, alleen geen geluid. Zou ook nog een HDMI handshake probleem kunnen zijn. Misschien is ff de box direct aan de TV hangen ? Maar nogmaals blijft gokken, je moet dingen gaan uitproberen en uitsluiten.
 2. Ja dat zal best maar mijn advies is om alles even tijdelijk met de losse afstandsbedieningen te doen om een probleem met die harmony uit te sluiten. Er kunnen een paar dingen spelen op volgorde van waarschijnlijkheid. - Je harmony is niet goed geprogrammeerd en veroorzaakt raar gedrag. - Jij doet zelf iets verkeerd. - De VU+ box is niet goed ingesteld of defect. - Er zit een probleem in de bekabeling maar dit is onaannemelijk gezien de topfield wel werkt zei je.
 3. Ik denk dat het eerste wat je moet doen, is die harmony afstandsbediening weg leggen en de afstandsbediening van de VU+ gebruiken. Dan kijken of je nog steeds dezelfde rare problemen hebt en dan evt. laten zien door plaatjes wat er speelt. Ik vermoed dat er rare dingen gebeuren door die harmony die wellicht niet helemaal goed is ingesteld voor de VU+
 4. Aha dus dat hebben ze met de oude Joyne modules gedaan, inderdaad je kunt ze helemaal naar wens flashen. Overigens CAK8 bestaat volgens mij (nog) helemaal niet, ga maar op het internet zoeken, alle referenties verwijzen naar 1 winkel die schijft CAK8 en iedereen lult het hier na.
 5. Misschien moet iemand ze vertellen dat Irdeto caid 0622 al sinds 2012? niet meer gebruikt wordt.
 6. Kan je is even kijken bij CA products, wat die daar aan geeft of is die info hetzelfde als de eerdere plaatjes?
 7. Gezien er staat project naam 01C001, dat lijkt de management ID voor Nagra. En er staat NUID (Nagra Unique ID) ben ik toch geneigd om te denken dat het een nagravision module is, maar waarom noemen ze dit dan de opvolger van de CAM701 wat een viaccess module is.
 8. Helaas heb ik de details nu juist niet, misschien googlen? En anders probeer VTi of OpenATV eens.
 9. Probeer is een andere image, want daar schijnt het wel te kunnen werken, hoewel er van horen zeggen een workaround bestaat om het ook op pli werkend te krijgen maar dan moet je bestanden vervangen. Maar ik kan het zelf niet uittesten helaas want ik heb geen CI+ modules.
 10. Maar dat is gewoon een logische vooruitgang van de techniek. Die CAM701 kan ook versleuteld praten met de host als ze dat afdwingen. Het is hetzelfde met windows 11 straks, die wil ook een beveiligingschip hebben en je kunt straks alleen nog opstarten middels secure-boot.
 11. Wij kunnen natuurlijk niet in de toekomst kijken maar ik ga er vanuit van wel, die cam 803 is gewoon de opvolger met virtuele kaart.
 12. Nou mist er alleen nog een plaatje.
 13. Dat is niet helemaal waar, er is wel een arm versie maar die heet armeb.eabi (vermoedelijk big endian) maar je moet kijken of die werkt. Staat me iets bij dat het dit voor een router is.
 14. Inderdaad dat wilde ik net zeggen. Hoewel er ook reguliere kijkers zijn die ooit een andere ontvanger hebben moeten kopen omdat CDS van mpeg2 naar H.264 ging, van DVB-S naar DVB-S2 of van Irdeto naar Seca/Nagra. Maar vaak was er dan een actie, ik heb ooit 3 ontvangers te leen gekregen. Dus in de werkelijkheid valt het allemaal wel mee. Hoewel via de schotel kijken in het algemeen wel wat duurder is dat via andere opties.
 15. @D-box je klaagt dat je het duizenden euro heeft gekost, volgens mij is dat echt zwaar overdreven. Zoveel wissels van coderingen hebben ze niet gehad hoor en vaak kreeg je een gratis oplossing. En bovendien je zegt zelf.. ik kijk al jaren gratis.. want ze zijn vergeten mijn kaart uit te zetten, kortom waar klaag je dan over?
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.