Ga naar inhoud

Codx

Leden
 • Aantal items

  3236
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over Codx

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Codx

  ET8500 OpenPli 7.2

  Openpli 7.2 veroorzaakt bijna overal problemen, dus mijn advies zou zijn deze niet te gebruiken tot die PRUTSERS het hebben opgelost. Maar je kunt 7.1 toch gewoon opnieuw installeren? (vast wel ergens te vinden) De rest is een kwestie van instellingen.
 2. In tegenstelling tot analoge tv wat 10 jaar terug al overbodig was, ben ik van mening dat Ziggo de analoge kabel radio nog 5 jaar aan mag blijven. Internet radio is geen waardig alternatief, FM bied niet hetzelfde aanbod ook niet bij het gebruik van een buiten antenne en DAB+ klinkt nog steeds beroerd en heeft slechte dekking. Dan blijft over luisteren via de digitale Ziggo box en dat is het enige alternatief, alleen niet handig als men de TV niet aan wil. Bovendien Ziggo heeft de apparatuur al om het werkend te houden en het is niet dat het ze extra geld kost. Ook de beoogde uitbreiding van Docsis 3.1 streams om de upload snelheden te verhogen is nog steeds mogelijk zonder die 20,5 Mhz (87.5-108 mhz) in gebruik te nemen. Het kan zijn dat ze er vanaf willen of simplificeren van de infrastructuur in de regio headends maar er is geen technische noodzaak om het uit te schakelen.
 3. nee dat is al 2 jaar zo maar wel via 1817:00006A
 4. Netgear GS110EMX die heeft 2x een 10 Gbit port en 8 normale 1 Gbit poorten, is managed en betaalbaar. Er is ook een onbeheerde versie maar die zou ik niet aanraden, prijs verschil is te klein. Misschien wil je meer 10 Gbit poorten maar dan wordt het vrij snel duur vrees ik en krijg je meer 19 inch achtige modellen.
 5. Dit staat er in een nieuwsbrief en dat staat er bij jou ook in dan: Zenderwijzigingen Mezzo is als zender na 14 januari niet meer te ontvangen met Rijk-abonnement. NPO Politiek is vanaf 7 januari weer via de satelliet te ontvangen op kanaal 102.
 6. Waarschijnlijk is er iets speciaals met dit kaartje aan de hand als die PBM C000000000000000 heeft, want dit is inderdaad een extra kaart met free to view pakket. Officieel horen daar geen zenders meer op open te gaan maar als die reguliere kanalen decodeert vooral niks aan doen. De kans is groot dat deze kaart gewoon blijft werken als het abo ooit wordt opgezegd, want dan zou die ook worden omgezet naar C00 Free to view E000000000000000 hoofd kaart Free to view C000000000000000 extra kaart
 7. Allereerst je hebt het niet over M7 kaarten gehad en dit is geen M7 kaart. Je schrijft CCcam 2.3.1 leest geen lokale kaarten maar dat is duidelijk niet waar he? En Oscam heeft geen voordelen voor de gemiddelde kijker, eigenlijk alleen maar nadelen want je moet er zowat voor gestudeerd hebben. Voor mij geen enkel probleem want ik heb jaren ervaring met allerlei softcams en ken de sterke en zwakke punten en begrijp alle functies. Maar je moet je toch realiseren dat iemand die alleen maar wil kijken liefst niks instelt en dan is CCcam exact wat ze nodig hebben.. Alleen een lijntje er in of gewoon de kaart er in proppen en meestal werkt het al. Soms is er een kleine instelling nodig maar dat is niks vergeleken met Oscam met hun 3 config bestanden vol met allerlei opties. Op server gebied kan Oscam veel meer maar CCcam is in de basis een veel betere en doordachte client. En elk probleem wat we met CCcam hadden is inmiddels een oplossing voor. ARM versies voor nieuwere boxen, uitgeschakelde cw checksums voor SKYDE, crash bug = weg. Realiseer je dat CCcam dus nog steeds prima mee kan.
 8. De hele reden dat het niet werkt is omdat zijn kaart duidelijk is verlopen, @Mimisiku Jij schrijft dat CCcam 2.3.1 problemen heeft met kaarten lezen, in zijn webinfo log zie ik toch duidelijk dat het zijn kaart gelezen wordt, er komen zelfs emm's op binnen alleen of hij heeft de kaart niet lang genoeg in CCcam gehad of er simpel weg een administratief probleem met dit kaartje aangezien de tiers maar tot 2 januari lopen en die normaal een half jaar vooruit gaan. (betekend dat zijn kaart al een half jaar geen updates heeft gehad) @Phoenixx , bel Ziggo of login op de Ziggo site en doe een heractivatie en stop de kaart in een Ziggo box (als je die hebt) of stop deze onder CCcam. Je mag ook oscam gebruiken maar het probleem daarmee is dat de instellingen dan wel echt goed moeten zijn. Ik kan prima overweg met oscam maar 98% van de gemiddelde sat4all bezoekers absoluut niet.
 9. Dus als ik het goed begrijp wordt Mezzo vanaf morgen niet meer via satelliet doorgegeven maar wel in hun IPTV app toegevoegd?
 10. Volgens mij veroorzaakt eutelsat deze problemen helemaal zelf. Misschien is het een soort testje voor hun. Ze hoeven dit toch niet op dezelfde in gebruik zijnde frequenties en polariteit uit te stralen?
 11. Ze moeten leren duidelijk te communiceren daar.
 12. Mezzo is als zender na 14 januari niet meer te ontvangen met Rijk-abonnement. Waarschijnlijk verdwijnt deze zender dan ook of hij verhuist naar het royaal (entertainment) pakket.
 13. Absoluut geen verstand waar je mee bezig bent dus. Wat gebruikte je eerst wat wel werkte? En waarom ga je daar niet naar terug?
 14. Wij zitten te wachten op een eerlijk antwoord omdat jij onzin loopt te verkondingen en dingen verteld waarvan jij heel goed weet dat het technisch niet mogelijk is. Als je daar dan mee wordt geconfronteerd reageer je ineens niet meer. Erg zwak Sprietje! En ook nu roep je maar wat, genoeg mensen die hun schotel hebben laten (her) uitrichten door installateurs waaronder Wave T55/T90. En het lijkt me logisch dat de meeste mensen die hier komen zelf hun Wave (proberen) uit (te) richten
 15. Wat een onzin sprietje! Een installateur die geen wave frontier wil uitrichten is het woord "installateur" niet waard. Ik kan me wel zo voorstellen dat een wave uitrichten wat langer duurt en dus wat meer kost dat een simpele 60 cm schoteltje maar dat is te verwachten. Er zijn genoeg mensen die een installateur bellen omdat hun schoteltje niet correct is uitgericht of is verwaaid, als we jou mogen geloven zullen ze dan ook niet langskomen, het is eerder een kwestie of je een betrouwbare installateur hebt ja of nee. En voor de Topic Starter, gewoon een gerenommeerd bedrijf bellen! En sprietje, we zitten nog steeds op antwoord te wachten over jou box en CI module met kaart in de TV wat op een magische manier met elkaar schijnt te communiceren.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid