Ga naar inhoud

Codx

Leden
 • Aantal items

  3675
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Codx

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dat denk ik niet en cassette bandjes gaat 'm zeker niet worden. LP's hebben het voordeel van een warm geluid te hebben. Maar wat hebben CD's als meerwaarde als je dezelfde 1:1 bitjes in the cloud of op je eigen server hebt staan. Het is zefls tegenwoordig mogelijk om direct van muziekstreamingsdiensten te rippen. Ik denk dus dat CD's uiteindelijk wel gaan verdwijnen maar de vinyl blijft.
 2. Die zenders hebben wij in Nederland wel in de vorm van Slam-TV. 538 TV en 100% NL TV. etc. Wat muziek betreft, ik heb vroeger toen ik een jaar of 8-12 was bij mijn oma nog wel platen gedraaid, die had een hele oude radio met platenspeler met voornamelijk oudere NL muziek.. Ik heb ooit een cd-tje gewonnen in 1990 maar toen had ik nog geen CD speler, toen ik die wel had heb ik nog 1 dance CD gekocht ergens rond 92-94 meen ik. Maar rond diezelfde tijd ben ik in aanraking gekomen met MP3, dat was op dat moment nog niet een officieel uit maar op school waren we massaal aan het rippe
 3. Voor TV Drenthe is geen mapping meer nodig, die had alleen de eerste paar dagen geen ECMpid voor caid 0100, inmiddels allang wel. Dus ja dit is echt een rechten probleem voor bepaalde kaarten.
 4. Laten we eerst maar is afwachten, op dit moment staat er nog geen UHD signaal op de ziggo kabel behalve hun LN UHD DVB test kanaal, en die heeft alleen CAID 1850 codering op dit moment
 5. Die kaart gaat niet zomaar met Oscam werken, daar zijn een hoop sleuteltjes voor nodig uit de originele ontvanger. En nee als de kaart in een softcam is geweest hoeft die normaal gezien niet terug vrij geschakeld te worden. Wat ik wel frappant vind, je hebt een volledige kaart gekregen? Meestal krijg je alleen de sim chip.
 6. Het heeft niks met mijn of jou computer te maken, IE wordt NIET vervangen door Edge! Wat Microsoft wel doet of gaat doen is de oudere versies van Edge vervangen door de nieuwere versie van Edge op basis van chromium maar dat is iets heel anders. IE blijft gewoon in Windows 10 aanwezig voor backwards-compatibiliteit. Als je bij uitvoeren iexplore.exe intikt komt IE gewoon te voorschijn, en uiteraard kun je 'm ook nog vinden je in start menu ergens. Het enige wat er gebeurd kan zijn is dat Edge nu jou standaard browser is maar dat kun je zo wijzigen.
 7. Je haalt van alles door elkaar. Wat heeft dit met een MS account te maken, als jij inlogt met een lokale account in windows blijft dat een lokale account. Edge kan inderdaad inloggen net als chrome van google met een evt. MS account maar dan zeg je toch gewoon een keer "logout." Maar dat heeft weer niks met inlog meldingen van dit forum te maken. En IE is geen Edge geworden, Internet Explorer is nog steeds aanwezig in je systeem, dus niks weerhoud jou ervan om die nog te gebruiken.
 8. C4000000000 is basic light voor de 2e kaart bij TVV. 820000000 is basic en 840000000 is basic light.
 9. Er zit wel logica in maar soms zijn er kleine afwijkingen, DD00000000 ken ik ook, dat is toppakket met Fox Sports er bij. En soms heb je ook verschillen doordat Erotiek wel of niet op de kaart actief staat. 2e en 3e kaarten hebben ook meestal afwijkende PBM's.
 10. Dat is toppaket dus daar krijg je film1/sport1 bij.
 11. E800000000000000 is alleen entertainment of royaal pakket, daar zit Film1 niet bij.
 12. Upgraden naar CCcam 2.3.2 zal weinig uitmaken. CCcam kan met elke irdeto kaart overweg mits correct ingesteld.
 13. Als het een software probleem was had iedereen blokken op RTL7. Vemoedelijk heb jij een signaal probleem. Het zou ook nog aan de tuner kunnen liggen dat die bepaalde frequenties slechte gevoeligheid heeft. Op welke frequentie zit RTL7 bij jou? En een versterker heeft alleen nut om verliezen op te heffen die naderhand in de kabels ontstaan. Trouwens je moet niet kijken naar de procent waardes maar naar de C/N waarde in dB.
 14. Ja inderdaad dit roep ik ook al jaren. De midden en kortegolf zijn manieren om geografisch gezien een grote groep mensen te bereiken. Digitalisatie is prima maar jezelf niet afhankelijk maken van het Internet wat op een kinderlijk eenvoudige manier plat te leggen is. Men zou wettelijk moeten vast leggen dat het verplicht wordt 1 AM zender in de lucht te houden per land voor nieuws voorziening ivm calamiteiten.
 15. Wat voor kaart met welke CAID had je, en wat voor kaart (welke caid) heb je gekregen? Als we dat weten kunnen we advies geven. En wat is de reden dat je een nieuwe kaart hebt ontvangen als ik vragen mag.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.