Jump to content

Codx

Members
 • Content Count

  3,274
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Codx

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zijn kaart geeft een timeout, dat heeft niks met CCcam of een limiet te maken want dan krijg je een andere melding.
 2. Ik zou op een bekende veiling site zoeken op een HD02 kaart, die werken zonder gedoe onder elke softcam, dan is er ook geen ci+ module of cak7 oscam nodig.
 3. Heb je de kaart wel in /dev/sci0 zitten? Anders moet je dan aanpassen natuurlijk en wederom CCcam herstarten.
 4. CCcam heeft wel een herstart nodig.
 5. Codx

  IPTV IPTV KPN

  ja en nee, een aantal streams is ongecodeerd en kun je wel openen in VLC op een pc bijvoorbeeld heb ik gemerkt. Maar een hoop ook niet. NPO 1 HD rtp://224.0.251.126:8252
 6. Die transponder specificaties zijn waarschijnlijk gekozen door SES, persoonlijk had ik er 8PSK van gemaakt bij FEC 2/3 dan hadden ze 5 Mbit meer gehad bij vrijwel dezelfde C/N waarde. (6.5 dB) Hadden ze FEC 3/4 gekozen zou je 7.9 dB C/N nodig hebben en 13 Mbit extra hebben, is ook prima te doen. Die NBC lijkt me een typ fout..
 7. Op dit moment zijn er bergen vliegtuigen bezig om luchtfoto's te maken of te scannen maar dit zie je heel vaak, is niks bijzonders. OO-GPS PH-SVZ D- IDOS PH-SLC PH-KIO PH-SVX I-GAUS HB-TEN OE-FMM D-IBGC PH-PNX OO-ESA OO-VSB En wellicht nog meer.,..
 8. Dat heeft met de distributie te maken. Je hebt unicast verkeer waarbij iedere kijker een eigen stream vanaf een centrale server krijgt of je hebt multicast waarbij een aantal streams voor alle klanten in dat netwerk beschikbaar zijn. Vandaar het levensgrote verschil tussen grijze IPTV via internet (unicast) en legitieme IPTV van bijv. een KPN (multicast) waarbij dat IPTV verkeer hun provider netwerk nooit verlaat. Maar ook KPN heeft unicast verkeer wanneer mensen terug of vertraagd kijken (replay tv) . En dat hebben ze ooit enorm onderschat vandaar dat HD glas zenders nog steeds niet op voorkeuze 1 hebben staan, zou iedereen dat gaan opnemen/terugkijken kost ze dat enorm veel bandbreedte op hun PoP's. Overigens het Netflix, YouTube and Disney+ verhaal is eigenlijk gewoon flauwekul. Hier in W-Europa is er meer dan genoeg bandbreedte om alles werkend te houden maar in sommige landen in Oost Europa is de infrastructuur blijkbaar minder. Beetje onzin dat de politiek zich dan gaat bemoeien met dit soort zaken. Providers moeten zorgen voor genoeg capaciteit. Persoonlijk ben ik overigens een grote fan van DVB-S2, DVB-C, DVB-T2 oftewel de robuuste broadcast standaarden, daarbij maakt het niet uit of er 1 iemand of 1 miljard mensen kijken of luisteren.
 9. Codx

  IPTV Probleem met MAG 256

  Al staan er bijwijze van spreken 100 verlopen portals in, het is niet aan jou om die manier te reageren!!!
 10. Codx

  IPTV Probleem met MAG 256

  Helemaal niks met illegaal of blokkeren te maken mimisiku,. Je roept maar wat terwijl je er nauwelijks verstand van hebt. En hij kan gewoon de portal instellingen oproepen maar dat zit in het system menu ergens, nu durf ik niet meer te zeggen onder welke noemer.
 11. Ik vermoed dat het een ouderwets seca(2) kaartje betreft ofzo. Op nieuwe kaarten staat "nagravision"
 12. Die commissie is gewoon PURE geldverspilling net zoals alle commissies hier in NL, laat ze lekker oprotten die graaiers. Gewoon FM nog 10 jaar aanlaten, tegen die tijd kijken hoe het er voor staat. En als ze eerder iets willen doen zet dan de lokalo's uit, luistert geen hond naar en heeft de FM band ook weer wat lucht en die kunnen prima naar een DAB+ mux zoals we 2 jaar terug al even hebben kunnen ervaren. Maar toen moest men weer moeilijk doen.... Het belachelijke is dat Agentschap Telecom die FM band zelf helemaal vol duwt en nog steeds want er worden telkens maar extra steunzendertjes bij gezet dat letterlijk alles elkaar stoort boeit ze geen reet, zolang ze maar geld kunnen vangen. Maar wel jaren lang piraten zenders beschuldigen van het veroorzaken van storingen. Dan ben je toch wel heel erg schijnheilig, en het geeft ook aan wat voor amateuristische pleurisbende het eigenlijk is.
 13. Vanaf 31 maart maakt Film Europe HD geen onderdeel meer uit van het Canal Digitaal aanbod, ik denk niet dat veel mensen deze zender zullen missen.
 14. Codx

  Fox Sports

  Ik denk dat jou zenderlijst niet helemaal meer klopt. Fox Sports 3 is er al tijden niet meer.
 15. Is dit nu echt zo spannend allemaal, FYI er zitten elke dag hordes met piraten op de middengolf tussen 1611-1650 Khz en op de korte golf is ook eea te vinden en dat is al jaren zo, geen haan die er naar kraait en waarom zou men ook, laat ze lekker. Ik heb ze liever daar dan die zgn legale 1-100 watt LPAM zenders over de gehele middengolf, dat is pas vervuiling.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy