Ga naar inhoud

Codx

Leden
 • Aantal items

  4021
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  32

1 Volger

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ze krijgen extreem veel geld voor allerlei linkse hobby's en clubjes die zichzelf met hun sprookjes in stand houden. Het is bijna een sekte te noemen. De aarde overleeft het wel en zal nog miljarden jaren mee gaan. Of de mensheid zichzelf overleeft is een andere discussie. 50 jaar terug dacht men nog dat er een ijstijd kwam en die komt er ooit ook wel weer een keer. Het is naïef om te denken dat wij het kunnen tegenhouden, En tuurlijk heeft de mens wel enige invloed op de natuur. Maar het grootste probleem is vooral de natuur weg halen in onze eigen omgevingen, die uitstoot is verzonnen onzin. Links misbruikt het hele klimaat verhaal om allerlei gebeurtenissen aan elkaar te koppelen zonder ook maar enige vorm van bewijs. En dan rapporten maken die moeten voorspellen hoe het land er over 80-100 jaar aan toe is terwijl het ze amper een dag vooruit het weer kunnen voorspellen. Terugkomend op het energie verhaal, we moeten gaan inzetten op veiligere vormen van kern energie, dan kunnen al die windmolens op het land weer worden gesloopt. Gas is sowieso schone energie en er is helemaal geen tekort aan ja, als je ineens in west europa veel elektriciteitscentrales op het gas gaat zetten en ondertussen op diverse plaatsen de gas productie dichtdraait creëer je zelf een probleem. Besef links zal alles doen om je te dwingen hun agenda door te voeren. Beter zo rechts mogelijk stemmen, dan is het snel afgelopen met deze flauwekul.
 2. Daar ben ik het wel mee eens maar de overheid bepaald toch al voor 80% de prijs. Echte concurrentie komt er toch nooit dus kun je net zo goed de overhead weg halen.
 3. Dit hele gebeuren toont aan dat deze markt nooit geprivatiseerd had moeten worden. Die paar tientjes die je zogenaamd kon besparen als je overstapt op 1 of andere onbetrouwbare partij is het geheel niet waard. En het blijkt ook wel aangezien ze niks te verhapstukken hebben, en als dreigt dat ze geld gaan verliezen direct de handdoek in de ring gooien. Ik heb nooit de moeite genomen om over te stappen, noch een vast contract af te sluiten want ja, dan ga je ook gewoon gokken uiteindelijk. Wat mij betreft mogen we terug naar 1 nationale staats energie leverancier. Dan weet je in ieder geval zeker dat er een hele hoop overhead vervalt.
 4. Desnoods uit china halen. Moet toch iemand zijn die dit spul kan leveren. Ik heb dezelfde echostar 1.20 mtr schotel.
 5. Ja natuurlijk is het een gewone module maar dat is ook juist de bedoeling toch. Een orca module is bedoeld voor pairing of te wel koppeling met de kaart. Lang niet alle providers gebruiken orca.
 6. ik weet niet hoe jij aan deze wijsheid komt maar deze module werkt prima voor de gemiddelde viaccess kaart. Ik kan het weten want ik heb er zelf ook eentje die ik regelmatig gebruik om een kaartje te updaten.
 7. Hoe is de usb stick geformatteerd ? En heb je al geprobeerd de usb stick echt volledig te wissen dus ook de partitie en die door de ontvanger te laten formatteren. Was de content die je opnam onder normale omstandigheden over te zetten naar je computer?
 8. De EU moet zich hier helemaal niet mee bemoeien. Net zoals die zgn europese aanbestedingen zeker waar niemand in het westen beter van wordt. Die hele EU mag van mij vandaag uit elkaar vallen, hoe eerder hoe beter.! Dan kunnen landen hun eigen belang weer voorop stellen. En er is niks mis met samenwerking maar dat is wat anders dan landen de wil van brussel proberen op te leggen en miljoenen mensen arm proberen te maken.
 9. Dit hele scenario is totaal niet realistisch. Zoals je zelf weet betaald een provider een licentie aan een leverancier voor het coderingsysteem. Hoe zie jij dat voor je? Moet kudelski dan andere fabrikanten hun bedrijfsgeheimen overhandigen of moet Canal+ dan maar verschillende coderingssystemen toevoegen. Juist dit soort flauwekul maakt het duurder voor de kijker, niet eens het sharen. De klant zit helemaal niet te wachten op keuzes in modules van verschillende fabrikanten. Wat heb je daar aan als het product nog steeds even slecht is.
 10. Toch zie ik niet direct de link met die beleidsregel. Zolang Canal+ Luxembourg (CDS/TVV/Telesat) gratis ontvangers en modules verstrekt aan klanten die in de problemen komen door het uitzetten van seca mode voldoen ze geheel aan die regels. De ACM loopt jaren achter de feiten aan, ze hadden hier 5-10 jaar geleden mee moeten komen. Je kunt je afvragen waarom KPN een uitzondering moet zijn met hun gesloten Multicast IPTV systeem, als die regels er jaren geleden geweest waren had je waarschijnlijk alles in DVB-C via glas gehad net zoals in veel andere landen wat veel betere oplossing is.
 11. Ik zou die dealer email wel eens willen lezen eigenlijk. Interpretatie is nogal een ding.
 12. @elite7979879 Mijn advies zou zijn niet te veel op de zaken vooruit lopen. Ja CDS heeft aangekondigd in 2022 iets aan de codering te gaan doen maar wanneer is nog steeds niet helemaal duidelijk in welke vorm ook niet. Dikke kans dat je het hele omzet traject misschien wel 1-2 jaar gaat duren. Er is nog te weinig over te zeggen.
 13. Ja maar dat oude type is niet lang meer geldig helaas.
 14. @mimiiksu, Images boven openpli 4.0 werken prima voor zijn box en hebben verder geen invloed op zijn activatie. ik heb al jaren Openpli 6.1 en anderen van externe sources op meerdere dm800se geïnstalleerd, nooit problemen. De Oscam EMU heeft geen effect mbt het updaten. In oscam kun je trouwens onder READERS zien of er een berg unique emm's komen en vooral waar die naar toe gaan. Als ze worden geblokkeerd dan gaat het niet werken nee. En als ze niet komen is het ook niet goed maar dan kan er ook iets bij Canal Digitaal verkeerd zitten maar in dit geval is dat niet aan de orde. Zappen mag best zo nu en dan.. zeker als daarmee de emm stroom op gang komt. CCcam 2.2.1 gebruiken kan ook inderdaad, daar hoef je helemaal niks aan in te stellen. (wel ook hier die heractivatie nodig!) Het probleem is duidelijk dat deze kaart nog geen unique emm's heeft gezien.. omdat de pbm van de provider tier op E00000000 staat en de datum op 2021-11-01 die had ergens in december moeten zitten als er de juiste shared emm's binnen komen. Ik kan dus zo al zeggen dat 1 shared emm naar error gaat omdat die niet overeenkomt met het bestaande pakket. Vandaar dat die heractivatie nodig is om het provider tier op de kaart aan te passen. Uitgezonderd storingen bij canaldigitaal moet bij een heractivatie de unique emm's vrijwel direct (binnen 1-2 minuten) komen binnen rollen. Gebeurt dat niet zap dan eerst een keer, dan nog niet ga er maar vanuit dat het in je config zit. Wat ik in het hele verhaal mis dat er ook een user moet zijn die heet dvbapiau en die moet rechten hebben op de juiste reader groep en enabled (aan) zijn en uiteraard AU=1 bevatten. Nu komt zijn client als anonymous. zet anders dit in oscam.user en herstart oscam daarna! [account] user = dvbapiau au = 1 group = 1,2,3,4,5,6,7,8,9
 15. Ziggo gaat eindelijk de SD zenders uitschakelen en/of omzetten naar HD als er al geen HD versie van beschikbaar was. Qua ACM hoeven ze alleen die UHD zenders op de modules beschikbaar te maken. (codering aanpassen) Maar er hoeft geen losse kaart te komen. CI(+) modules dekken af dat je met eigen apparatuur kunt werken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.