Spring naar bijdragen

Codx

Leden
 • Aantal bijdragen

  3191
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

5 Volgers

Over Codx

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  In the middle of everywhere

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Als de module niet initialiseert is deze mogelijk stuk of de ontvanger kan niet communiceren met de module. Dat heeft niks met de kaart of de zender te maken en of deze actief is.
 2. Kunnen jullie nu zo slecht lezen ? in verband met de migratie van Viasat's klanten naar Telenor Satellite.
 3. In de tekst stond dat ze alles op 1 West gaan uitzenden. De kans is heel groot dat ze kiezen voor kaartloze hardware en of dat dan op koop of huurbasis wordt.
 4. Waarom niet gewoon in de tuner instellingen invullen 1 mhz stappen, dan kun je daarna rustig alles laten zoeken.
 5. Oscam had of heeft een bug waarbij die verlopen irdeto kaarten niet zomaar meer ge update worden. Even onder CCcam en het werkt of natuurlijk in de officiele Ziggo box.
 6. Codx

  Dreambox 920

  Je moet een softcam installeren, bijv. CCcam 2.3.2 is het makkelijkst. Hoe je dat moet doen is afhankelijk van welke software er op staat.
 7. Hoe weet je dat het kabel kaarten zijn als je niet weet of de CW's ook daadwerkelijk voor satelliet gebruikt kunnen worden? Je moet niet zomaar wat roepen of schrijven.
 8. ja zijn nog een paar werkende 09C4 kaarten blijkbaar, maar dat zal vast niet van eeuwige duur zijn.
 9. Je toont exact aan wat ik bedoel CeesV, heb je gezien wat daar voor nodig is? En dat was 10-15 jaar geleden. Voor de hobbyist is dat onhaalbaar, als het zo makkelijk was zou iedereen operationele keys uit de kaart halen. Sommige oude kaarten zijn nog wel te bewerken met cmd's of te klonen. Een ontvanger daar in tegen geeft veel meer mogelijkheden, vaak zijn poorten maar deels software matig beveiligd maar bevat de firmware kwetsbaarheden waardoor men alsnog toegang kan krijgen tot het besturingssysteem en opdrachten kan geven aan de CPU of een geheugendump kan doen. Ook zijn voor diverse SoC (system on a chip) hacks bekend (security explorations) en dan is het werk al deels voor je gedaan. Maak je geen illusies, als je niet over een flinke dosis skills, tijd, apparatuur en een goed gevulde portemonnee beschikt maak je eigenlijk geen schijn van kans.
 10. Is het niet eerder zo dat de kaarten hergebruikt kunnen worden en de CI+ modules gekocht zijn? Bovendien de kaart bestuderen is tegenwoordig bijna niet meer te doen. Dat is allemaal heel erg goed beveiligd. Een ontvanger heeft vaak veel meer aanknopingspunten.
 11. Een tivusat kaart is onbeperkt geldig en alle kanalen werken, dus ook de HD kanalen.
 12. Een hoop V13 en V14 kaarten hadden allang software pairing. Nu wordt hardware pairing of te wel over-encryption een feit en dan heb je de sleutels uit de CPU nodig en dat wordt toch een stuk lastiger. SkyUK is inderdaad maar deels gepaired. Als je een nieuwe box hebt staat je kaart wel ingesteld om op alle zenders software pairing te doen maar voor kaarten die dit niet hebben zijn een aantal voornamelijk SD zenders nog open. Voor de HD zenders gebruiken ze hardware pairing, voor de SD premiums een ander truckje. Iets wat schijnbaar zelfs in een skybox uit 2006 nog aanwezig was.
 13. @sprietje, waarschijnlijk zat zijn signaal al echt op het randje. Dan kan bijna alles storing veroorzaken, zelfs als je door de kamer loopt kun je al blokken krijgen als de ontvangst van digitenne heeeel slecht is.
 14. Is het echt nodig om een 2e server te hebben? Het is leuk dat een aantal mensen meteen met de portemonnee staat de zwaaien maar een paar uur downtime in het midden van de nacht is niet het einde van de wereld. En inderdaad net zoals de parasol zegt, stel dat de hardware stuk gaat kun je net zo goed voor een paar tientjes tijdelijk een vps inzetten. Ik ken de load van deze boardsoftware niet maar ik kan me niet voorstellen dat er zware hardware eisen zijn.
 15. Ik denk niet dat het aan de reader zelf ligt maar het kan een oscam bug zijn of hij communiceert niet helemaal goed met die triple reader. Maar zoals je zegt, emm's worden weggeschreven en not found betekend dat de kaart dit daadwerkelijk als antwoord terug geeft. Wil je is even een compleet andere oscam versie proberen? (gewoon ergens een binary voor jou architectuur downloaden en geen compile) En probeer ook even een ander protocol voor de reader omdat je zo'n triple ding hebt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid