Ga naar inhoud


Belgacom lanceert interactieve digitale televisie


alstare

Aanbevolen berichten

18/05 Belgacom lanceert interactieve digitale televisie

Belgacom maakt een topprioriteit van de ontplooiing van interactieve digitale televisie (iDTV). Vanaf november zal iDTV worden getest bij een duizendtal gezinnen.

 

Het aanbieden van televisie wordt straks dus mogelijk via de telefoonlijn, aldus Belgacom. Naast digitale televisie geeft iDTV de gebruiker ook via de telefoonlijn toegang tot diensten als video-op-aanvraag, lokale informatie, e-shopping en de mogelijkheid te surfen en te mailen via de televisie.

 

Vanaf november dit jaar zal iDTV worden getest bij een duizendtal gezinnen in de zones Gent, Brussel en Luik.

 

 

Het wordt dus niet via de schotel maar via de telefoon

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


het is toch eigenlijk godgeklaagd, hé: al die voorstellen en lanceringen van nieuwe diensten en producten zoals tv via de telefoon enzo. Naast het feit dat er na die aankondigingen toch niks van in huis komt (cfr Oxygen en vele andere doodgeboren kinderen), zijn ze veel te ambitieus. VideoOnDemand, interactie, stemmen via de settopbox. Daar zit dus echt geen hond op te wachten, hoor! En zeker niet als het dan duidelijk zal worden dat voor iedere interactie een tiental eurocenten zal moeten opgehoest worden (want gratis zal al dat moois zeker niet zijn).

 

Dat ze eerst al eens gewoon de tv-kanalen uit heel België op de hotbird of de Astra zetten. Dat zal al ambitieus genoeg zijn. Zoiets banaal (elk onderontwikkeld land zit op de schotel) is nog niet te realiseren. Laat staan dat ze met al die andere fratsen zouden afkomen. Laat je nix wijsmaken. eerst zien en dan geloven! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

dreambox 8000 2TB | 4x dvbS2 | image LT6 v5 | LG SL9000 LED47

visiosatG4 | 4x Spaun 411 4/1 | quadALPS | 13-19-23-28

TV Vlaanderen | Canal Digitaal | Sky UK | Telesat | CanalSat

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je kort na elkaar DAB, DVB-T en dan nog iDTV op de markt brengt, zorg je ervoor dat de mensen zullen denken: wat zal er nog allemaal volgen en besluiten om nog wat langer de kat uit de boom te kijken.

Terecht want ik denk dat ik ergens gelezen heb dat men nu al weet de de huidige DAB binnen enkele jaren verouderd zal zijn. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

In plaats van alsmaar nieuwe technieken te ontwikkelen zouden ze beter bijvoorbeeld eens werk maken van de dovenondertiteling en programma's voor minderheden. Nu zijn de programma's voor doven of schotelbezitters in het buitenland <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> niet eens beschikbaar, maar wel digitale tv ontwikkelen. Toch te gek voor woorden?

VU+ Duo2 + Wave Frontier T90 + Draaibaar 45 oost tot 15 west + hele zooi achterhaalde ontvangers 🙂

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...