Jump to content
Sign in to follow this  
highrider

wie het weet mag het zeggen (graag zelfs)

Recommended Posts

extreme draaibaar 90 cm

 

Gisteren geen beeld en geluid (moeders niet blij). Bij thuiskomst staat slot 1 op niet geinstalleerd terwijl hier penta 1.09 in hoort te zitten. Volgende morgen das vreemd penta 1.09 er weerop. Op televisie blijft geluid wegvallen en beeld slaat vast ( hier nog nooit last van gehad ) dus besloten penta 1.09 er opnieuw overheen te zetten. Gelukt , aansluiten helaas pindakaas beeld blijft vast slaan, geluid valt weg en kaarten worden slecht herkend. Het vreemde is dat het radio gedeelte het prima doet zonder vastlopen of storingen. WAAR GAAT HET MIS ??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

de penta 1.09 vervangen door tetra 1.0 of penta 1.20

 

dit is een bekent probleem van de xtreme

algevex (importeur) adviseerd om penta 1.20 te installeren

 

als alles goed gaat heb je geen freezes meer

 

grts zuurtje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oke 1.20 erin gezet en lijkt goed te gaan. geen vreezes meer. Voor dit deel dus bedankt want ik wist niet of 1.20 safe was. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> Maar lees nu de vraag nog eens want de 1.09 verdween uit de cas en kwam spontaan terug maar de 1.20 presteerde net hetzelfde. Beeld weg , cam niet geinstalleerd , no card found. Aan en uit penta 1.20 card share enz en weer beeld <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> Nu zou ik ook dit probleem graag oplossen want dit lijkt mij iets moeilijker dan de software wissel van 1.09 naar 1.20 .

 

Gerard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb hetzelfde spookverhaal met de originele Aston module.

Wat is hier de oplossing voor.

De ene keer wel geinitialiseerd en de andere keer niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Staat ie soms opgesteld met te weinig ventilatie?

Wordt ie lekker warm. Gebeurt nog eerder of ook door veel draaien met de motor. Voel eens boven op de kast.

Dat is het echte KAON probleem, als eerste krijg je dan UCAS/CAM problemen. Heeft niks met penta of andere crypts van doen.

 

Rudolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb het zelfde probleem op mijn Xtreme PVR telkens is de originele penta 1.09 verdwenen (er staat tenminste niet geinstalleerd)

Zet je de ontvanger een keer geheel uit en weer aan dan is penta 1.09 er weer, maar heb je steeds freezes.(elke 2 a 3 min)

Volgens de "geleerden" is het verdwijnen van penta 1.09 niet mogelijk en moet er gerommeld zijn met de software, maar als dat het geval is dan moet mijn leverancier dit gedaan hebben of de importeur, want ondanks dat alle schijn tegen mij is, heb ik aan deze ontvanger nog nooit een computer aangesloten.

wel zit er een fun kaart in en kijk in vrij regelmatig naar de cinema kanalen op de sirius.

Het schijn dat dit probleem ook voorkomt als je regelmatig naar de Thor kijkt, maar deze zit voor mij achter het huis en kan ik dus niet ontvangen.

 

dus wie het weet mag het zeggen.

 

suc6

 

Gerrit B

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gerrit,

 

Zoals boven te lezen zijn mijn freezes verleden tijd met penta 1.20 . Ik heb slechts eenmaal gehad dat de software "verdwenen "was. Hierna nooit meer gehad en draait ie tot volle tevredenheid uiterst stabiel. Ik heb het idee dat ie lekkerder loopt dan met de 1.09 maar dit kan ook verbeelding zijn. ( zappen, kwaliteit teletekst enz <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

groet gerard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy