Jump to content


einde nokia tijdperk???


Matchless

Recommended Posts

  • Moderator

op computerclub (WDR) is er gesproken over het veranderen van de standaard voor het uitzenden op het oude systeem(mpg) en zou vervangen worden door een nieuw MHP systeem.<BR>al volgend jaar zou "der leo" al beginnen met het uitzenden en distribueren van een nieuwe nokia met deze MHP standaard..<BR>deze standaard zou inter-actief moeten zijn.<BR>zullen ze wel zeker net als an**l+ symultaan gaan uitzenden..<BR>wie weet hier meer over te vertellen??

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link to comment
Share on other sites


Denk je dat een Provider daarover zou wakker liggen? Ik herinner mij dat Amstrad een aantal jaren terug een tuner op de markt bracht met ingebouwde Luxcrypt decoder in de maand Juli. Op 28 augustus, amper 1 maand later, werd de knop omgedraaid naar digitaal. Dit was de tweede flater dat Amstrad beging, nadat zij enkele maanden te voren de 2000 serie op de markt gebracht hadden met surround versterker ingebouwd en een F-connector met de grote vermelding "Digital Ready" op het frontpaneel. Sindsdien verdween Amstrad van de satellietmarkt.

Link to comment
Share on other sites

@Satman,<P>Amstrad is nog wel actief op de satmarkt.<BR>alleen in Nederland zijn ze vertrokken, je kunt wel nog steeds ontvangers aanschaffen via een groot Duits postorderbedrijf waar je ook kleding kunt kopen (neckervrouw);-)<BR> laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0laugh.gif" border="0

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.