Ga naar inhoud

Matchless

Moderators
 • Aantal items

  7488
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  4

Alles dat geplaatst werd door Matchless

 1. Krijg je ervan als je hem niet wast 🤣😂
 2. Ik vraag me alleen af welk moederbord er inzit. Is dat nog steeds een 8 bits bordje? Hotend is idd niet zo heel veel. Ik heb er een mosquito inzitten.
 3. Die goeie man moeten ze een echte reis naar bijv. ISS geven want 3/4 van nasa is door startrek geinspireerd. Dit is maar een rijkelui speeltje wat je niet echt ruimtevaart kan noemen.
 4. Nee hoor, je kan ook een stl vinden waarmee je je orginele onderdelen kan hergebruiken om de boel om te bouwen. Het wordt wel een ander verhaal als je bijvoorbeeld ABS wilt printen. Dan heb je idd een andere hotend en bed nodig. Maar dan moet je de printer ook in een enclosure zetten en goede ventilatie hebben. abs dampen zijn giftig.
 5. Je kan je printer nog meer upgraden als je ook andere soorten filamant wilt printen. Zo kan je de extruder rechtstreeks op de hotend bouwen zodat je een direct drive hebt. Hierdoor reageert de extruder sneller op terugtrekken. Ook heb je geen lange PTFE lijn waardoor je minder speling hebt. belangrijk voor het printen van bijv FLEX filament. Ikzelf had orgineel een cr20 wat een iets luxere uitvoering is van de ender3. Maar die is nu zo erg veranderd dat er geen naam meer aan te plakken is
 6. Ik heb van wat spul de typenrs: Alinco portofoon dj-193 Daiwa swr+powermeter cn-101l 1,8-150mhz Daiwa swr+powermeter cn 630 140-450mhz Mjf-945 e mobile tuner Icom ic-at100 hf full automatic antenna tuner Icom ic-745 Icom ic-ex2 marker/extension terminal Icom ic-sp3 external speaker Yeasu ft-100 Voeding 13.8v/10a Voeding 13.8v/22a als ik daar al wat richtprijzen van heb..
 7. Dank jullie wel voor de sterkte.. helaas zal hij niet meer beter worden en heeft hij nog maar weinig tijd. Ik zal de exacte typenr opschrijven en melden.. Wat ik wel weet is dat de icom een ic745 is en de yeasu een ft100
 8. Omdat me vader ernstig ziek is moet ik zijn zendamateur apparatuur verkopen. Alleen heb ik geen idee wat de realistische verkoopwaardes zijn van dit spul. Kunnen jullie me een idee geven wat een redelijke prijs is? het gaat om dit spul:
 9. Als je geen kennis van elektronika hebt raad ik je aan om er van af te blijven want de spanningen zijn echt dodelijk. Als je wel weet wat je doet zou ik eerst eens de trafo afkoppelen en daar een 220v lamp voor in de plaats zetten. Als je hem.dan aanzet dan kan je magnetron aanzetten en dan gaat de lamp branden. Dan weet je iig dat de trafo spanning krijgt. Ook kan je met multimeter de trafo en thermische beveiliging meten. !!Let wel, er zit een condensator die lang nodig heeft om te ontladen. Ook levensgevaarlijk
 10. Als je zoekt met als zoekterm "wifi switch module" dan kom je een hoop tegen
 11. Als je hem in 3d geprint wil hebben let dan wel op dat je het juiste filament laat gebruiken want simpel PLA gaat niet werken.
 12. Dit zal de reden van de pomp zijn . " Hoe loop je legionella op? Je kunt de legionellabacterie oplopen als je in aanraking komt met besmette, vernevelde lucht en deze inademt, zoals bij het nemen van een douche. Ook de sauna, bubbelbaden, stoombaden, tuinslangen, kranen en airconditioning kunnen een bron van infectie zijn. De bacterie kan in warm water groeien bij een temperatuur tussen de 20 en 50 graden, de ideale groeitemperatuur is 37 graden. Legionella komt vaker voor in lang stilstaand water." Bron : NPO zembla Aangezien het water van de jacuzzi langer stilstaat is het risico op legionella aanwezig.
 13. Kan het niet zijn dat dat ding er later bij gezet is? Want ik weet nl bijna 100% zeker dat het een membraanpomp is. Deze werden/worden in de aquarium techniek gebruikt. Als hij lager dan de waterspiegel staat loopt hij vol water.
 14. Heren..dit is het 2e hands forum. Als het spannend genoeg is even een ander draadje aanmaken in het juiste forum 😉
 15. "Ben wel benieuwd of iemand jou nog kan toevoegen aan een groep. Ik heb 1500 collega's en die staan niet allemaal in mijn contacten (en omgekeerd). " Alsjeblief niet 🤪 Ik heb er al genoeg mensen die ik moet aansturen. Heb ik echt niet nog een groep nodig 😋
 16. Kan ik me bij aansluiten. Sterker nog. Zonder Whatsapp zou mijn werk bijna niet te doen zijn. Mijn instellingen stonden idd verkeerd. Bedankt voor de tip 👍
 17. Is dat niet de overdraagbaarheid beschermings percentage van iemand die gevaccineerd is? Dat is anders dan de eigen besmettelijkheid. En alle percentages zijn gemiddelde waardes en geen absolute waarden. De een heeft immers een beter immuunsysteem dan de ander en genetica speelt ook een rol.
 18. Als je gevaccineerd bent dan heb je bij pfizer 95% minder kans om zo erg ziek te worden dat je in het ziekenhuis of IC te belandt (als je beide vaccinaties hebt gehad, bij de eerste is dat 60%). Je wordt dus wel degelijk ziek alleen is het verloop een heel stuk milder. Ook ben je nog steeds besmettelijk. Dat is ook de reden dat je toch een mondkapje op moet en je afstand moet houden van anderen. Ook ben je niet meteen beschermd, je lichaam heeft 2 a 3 weken tijd nodig om genoeg antistoffen te produceren. En tot nu toe zijn de bijwerkingen van bijv paracetamol vele malen groter dan een vaccin. En ja, je loopt een kans op ernstige bijwerkingen maar je kan ook door de bliksem getroffen worden. Krijg je het heb je gewoon dikke pech. Het weigeren van egaal welk covid vaccin is in mijn ogen dan ook erg ,laat ik het netjes zeggen, erg onverstandig. Want wie wilt wekenlang langzaam stikken. Dat doet covid, het vernielt je longen zodat je telkens minder lucht krijgt. Wil je ervaren hoe het voelt om covid longen te hebben. Pak een rietje en probeer daar eens 10 minuten door te ademen. En stel je dat eens voor om dat wekenlang te doen..
 19. Ik heb een heleboel van die zooi..ik zal eens kijken waar alles ligt
 20. @tommiedepommie Nadeel van openpli vond ik was de afstandsbediening. De toewijzing van de knoppen is voor mijn gevoel niet logisch. Zo zit bijv de volume op de zilveren knoppen omhoog en laag . Ik heb daar liever het zappen. En nog een paar onlogische knop toewijzingen. @SimonLeBon Weet ik niet..
 21. Matchless

  Bekabeling TV?

  Ik heb 2 smart tv's een philips en een samsung. Beide uitsluitend via wifi en ik heb geen uitvallers of lange buffertijden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.