Ga naar inhoud


Aan de moderators: Wavefrontier & Kaon


grunnsat

Aanbevolen berichten

Beste moderators,

 

Zou het niet handig zijn om de Wavefrontier zijn eigen rubriek te geven, net zoals er eigen rubrieken zijn voor de diverse merken ontvangers? Deze antenne wijkt zoveel af van de rest, en de vragen zijn dan meteen zo specifiek, dat bundeling van de vragen en antwoorden in een eigen rubiek mij veel effectiever lijkt.

 

En als jullie dan toch bezig zijn met nieuwe rubrieken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> , kun je dan ook een rubriek voor de Kaon ontvangers maken? Het zou mij niet verbazen als die fabrikant één van de grotere spelers op de markt gaat worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wavefrontier, mooi spul, en als je dit aankoopt bij een ernstige satshop dan zal u ook de nodige uitleg krijgen. Trouwens de verkoop van deze schotels is in elkaar aan 't storten. De markt is snel verzadigd met dergelijke spullen.

 

Kaon is ook zoiets raar, aan de lopende band nieuwe merken die dan na een paar jaar van de scene verdwijnen, dikwijls ook rare invoerders hier ten lande. Trouwens waar zitten al die merken die het gingen maken en o.a. de Dreambox een "belachelijk bakje" vonden zoals de GROTE fabrikant van Arnion in der tijd uit zijn mond liet vallen en dat @sat alle andere merken ging plat boren ... waar zijn ze nu, hoe kunnen die in hemelsnaam nog overleven?

Dreambox DM920UHD - Echostar 120cm draaibaar - Tooway Internet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
en als je dit aankoopt bij een ernstige satshop dan zal u ook de nodige uitleg krijgen

 

Dat is waar, maar geldt voor alle spullen. Dan kunnen we het hele forum wel opheffen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Natuurlijk zakt de verkoop wat in nadat het nieuwtje er af is, en een reeds langer bestaand markt pontentieel aan een schotel geholpen is. Nu is het 'gewone' nieuwe aankoop etc.

 

Met betrekking tot Kaon lijkt het mij dat die fabrikant zich toch wel onderscheid van de grote massa van fabrikanten. Ze hebben een heel groot producten pallet, en met de nieuwe kvr-1000 laten ze zien ook duidelijk afwijkende receivers op de markt te kunnen brengen. Je zult het met mij eens zijn dat 90% van de receivers die nu op de markt zijn nauwelijks van elkaar verschillen. Er zijn er maar een paar die zich qua mogelijkheden, kwaliteit etc. van de grote massa onderscheiden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

We hebben de vragen besproken, maar zijn toch van mening dat de Wavefrontier prima in het "Schotelpark" kan worden behandeld, terwijl de postings over de Kaon toch vrij beperkt zijn en in Overige Digitale Receivers prima op zijn plaats lijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...