Ga naar inhoud


Display info


MyZ

Aanbevolen berichten

Zou iemand mij kunnen vertellen welk type led's er gebruikt worden voor het display van de dreambox? Ben van plan er een andere kleur led's in te plaatsen, maar kan er weinig info over vinden. Je zou me ook heel erg kunnen helpen als je een website weet van iemand die deze mod al gedaan heeft.

 

bvd

VU+ Duo

Dreambox 500

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Moderator

ombouwen van die leds stelt niks voor.je moet wel een goede SMD soldeer ervaring hebben en natuurlijk de juiste materiaal.je moet wel goed uitkijken met je keuze van kleur.diverse kleuren kunnen mooi zijn maar maken het display alleen maar onleesbaar.daarom zijn ze toen ook omgegaan van blauw naar oranje en ik geloof zelfs wit.

mooiste zou zijn als je een kompleet ander display in kan bouwen.bv. van een dbox2.die zie je gegarandeerd (als ze niet weer eens pixel uitvallen hebben).maar dan moet je behoorlijk gaan zoeken en meten.moeilijk,maar wel te doen..

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
daarom zijn ze toen ook omgegaan van blauw naar oranje en ik geloof zelfs wit.

FYI: Dream heeft ze nooit wit uitgeleverd. Ik heb echter in Duitsland een gemodificeerde witte gekocht - Ik vermoed dat de mensen op dit forum die ook een witte display hebben waarschijnlijk hetzelfde hebben gedaan.

<offtopic>

Het beeld is op een witte display wel ietsje leesbaarder dan op een amberkleurige display, maar het scheelt niet veel... Persoonlijk vind ik wit de mooiste kleur, maar over smaak valt niet te twisten.

</offtopic>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thnx voor deze info mensen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />. Ben zelf van plan er blauwe leds in te plaatsen. Zou het display dan nog goed afleesbaar zijn? Of krijg je dan hetzelfde als met het vorige type? En weet iemand hoe de afleesbaarheid daar van is?

VU+ Duo

Dreambox 500

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...