Ga naar inhoud


5000 CI IS HIJ NOU PROBLEEMLOOS OF NIET


knol

Aanbevolen berichten

hallo.ik wou morgen een 5000ci gaan bestellen.puur met het feit dat ik niet handig ben met computers en hij update via satteliet.maar ik heb gezocht bij de zoekfunctie en wat blijkt:de ene zegt moet je niet doen,de 1 na laatste is beter,de laatste niet goed,de nieuwste is er niet via satteliet enz enz,nou lees ik ook weer iets over het onderste slot doet het niet goed met de software die te krijgen is,dus weer andere inzetten.maar wat is nu het laatste nieuws:als ik er 1 koop,werkt dan alle`s zoals het zou moeten werken of niet.ik heb ook al ergens gelezen dat de software die geleverd word beter is als die er nou is via de satteliet.ik weet het niet meer.iedereen zei :een goede ontvanger met geen problemen,maar iedereen zegt nou war anders,dus kopen of niet(en dan zonder geklooi van een computer)

Dreambox 7000s draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites


Jeetje, wat maak jij lange zinnen....... Zet eens een spatie tussen de leestekens en begin eens aan het begin van de regel bij een nieuwe zin, dat maakt het veel leesbaarder.

 

De 5000ci is een prima ontvanger bijna zonder problemen. Als je een ontvanger kunt aanduiden die echt probleemloos is koop ik die meteen.

 

Waar je echter absoluut voor moet uitkijken is dat je GEEN settingslijst van een 5000pvr er in zet want dan ben je behoorlijk de klos. Voor de rest werkt hij prima en snel.

 

De update kun je gewoon via de sateliet doen; het is de laatste versie.

 

De Xcam werkt ook prima, geen enkel probleem mee, vooral niet na de laatste update 1.082T die de taalproblemen verhelpen.

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt,nou hoor ik het eens van een ander.we gaan hem bestellen,ik heb alleen een matrix realoaded liggen met 1.12 maar dat zien we dan wel weer.ik heb ook nog een aston.dus het moet dan wel lukken.ik werd gewoon in twijfel gebracht door al die negatiefe dingen die je leest.Maar zoals je al zei,hebben ze allemaal.bedankt in ieder geval.

Dreambox 7000s draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alleen jammer dat je zn raad niet hebt opgevolgd knol.., want zo'n lap onleesbare tekst lezen doen er maar weinig..

 

Misschien moet je ook nog bedenken wat je ermee wilt.., als je namenlijk ook nog met de ontvanger wil opnemen zit je met de 5000CI fout.., dan moet je in de PVR versies gaan zitten.

 

Deze kunnen ook via satelliet worden geupdate. Evenals de XSat DTVA en vele anderen.

 

CU,

deduijk

Look b4 you leap, learn 2 walk b4 u run, Think b4 u say , ...and most importantly: RTFM. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

TF 5000PVR, Aston dual 1.07, ArchSat 60cm, Archsat lnb, Visiosat 90cm, Alps twin LNB, Stab hh100, Infinity USB phoenix, cas2 , dragoncam,tita, fun6.

Link naar reactie
Delen op andere sites

IK ZALVOORTAAN OP MIJN LEESTEKENS LETTEN

Dat kwam omdat ik met de laptop op bed lag,hi hi

Maar iedergeval bedankt,en nee ik hoef geen PVR.

We gaan hem gewoon bestellen en ik zie wel waar het schip strand.

Alvast bedankt voor jullie reactie

groetjesMario

Dreambox 7000s draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

He Mario,

 

<off topic>

Ga je vreemd met een TF 5000. Je bent toch net met de Dreambox aan 't stoeien. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

 

Greetz

 

John

Er is zoveel te vragen dat ik het tóch eerst zelf probeer uit te zoeken. Dat is ook verrekte leerzaam.

 

Mijn boxen zijn allemaal powered by PLi.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...