Ga naar inhoud


TIP goeie DVD recorder?


Gast ChicoMarx

Aanbevolen berichten

Wat is op dit moment een goeie koop? Ik weet dat er nogal wat handelaars op dit forum komen, dus als iemand iets wil aanbevelen?

Ik keek vooral naar die van Philips van rond de 350 euro, maar misschien is er iets beter op de kop te tikken van een minder bekend merk?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Ik wil op dit bericht inhaken omdat ook ik naar een DVD recorder aan het zoeken ben.

Is er een recorder die een verbinding met een PC mogelijk maakt om videos weg te schrijven naar DVD?


De Drambox 7000s is een optie, deze heeft een 100mb netwerk interface! Komt ook nog eens het signaal digitaal (=hogere kwaliteit) binnen. Je moet er wel een schoteltje bij kopen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Dat zeg ik... lezen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat eens weten hoe die DVD+RW zich gedraagt tegenover eenDVD-RW ????

 

Ik had gelezen dat het met een DVD+RW moeilijker tot zelfs onmogelijk is om tussen verschillende files, er een uit te pikken te editeren en weg te schrijven hetgeen mijn bedoeling zou zijn, vb reklame knippen uit een film die tussen verschillende andere opnames op dvd staat!

Daarom dacht ik van op de HD te werken en dan te spoolen naar dvd!

 

Ook dit produkt (HDRW-720) lijdt aan de Philips ziekte: bijlange na niet compleet voor een nieuw toestel: zo mist ie dolby-5.1!!!

 

Leest de uwe ook gekochte dual layer dvd?

 

Heeft ie ook meerdere scart plugs en een svhs input?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb mijn bestelling nog veranderd naar een iets duurder model de DVDR615 ( technische specs)

en vooral het is een nieuwere release (uitgebracht Aug. 2004) want de DVDR 75 heeft toch wat kinderziektes en ik schrok ervan dat hij al uitgebracht is sinds begin 2003. Ik denk wel dat hij al langer op de markt is in de US dan hier, heeft daar aan $600 gestaan en is nu afgeprijsd tot $199.

 

Die DVDR615 heeft geen harddisk, in combinatie met mijn DVD writer (NEC-2510A) heb ik naar mijn behoefte genoeg mogelijkheden. Double layer is er niet bij geloof ik, één blanco double-layer DVDtje kost op dit moment nog 20 euro, dus die technologie kan nog een tijd op zich laten wachten voor het enigszins betaalbaar is. Reclame editen en zo moet perfect mogelijk zijn, met die snufjes wordt het wat experimenteren volgende week. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
De Topfield 5000 doet het misschien wel sneller maar de (standaard) harddisk maakt daar zoveel lawaai, dat timeshiften standaard aan zetten ook geen pretje is.

ook het normale spoelen, skippen en zoeken gaat op een Topfield makkelijker. Sowieso is een twin tuner als PVR handiger. De Topfield is daardoor ook duurder en de Dreambox hang je zo in een PC netwerk wat voor bewaren van opnames weer voordeel heeft.
Voor mij is als PVR het ideaal een Topfield 5000 opvolger met 1gb ethernet aansluiting <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...