Ga naar inhoud


Nieuw ID Nederlandse kaart ?


Aanbevolen berichten

Op de Nederlandse seca 2 kaarten staan meerdere provider's zoals bekend, de bekendste is wel de 00 6A canal digitaal, de anderen zijn 00 6B, 6C, 6D, maar zijn er ook mensen die 00 9A bekend voorkomt en deze inmiddels op hun kaart hebben staan, of hebben ze een foutje gemaakt en de 9 voor een 6 aangezien <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> . Volgens mij is er een poging tot............, moet hierbij wel vermelden dat ik e.e.a. zelf nog niet heb uitgelezen omdat er momenteel met mijn kaart "gewerkt" wordt......... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites


@klinkie,

 

Dit zit ik mij net te bedenken en denken doe ik altijd het beste als ik onder de douche sta, zo, dan weet je ook wat ik net gedaan heb. Zou het zo zijn dat het voetbal gebeuren op Nickelodeon met dit ID gaat werken......... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@avensis,

 

"Nieuw ID Nederlandse kaart ? "

 

Sorry voor het misschien wat lange wachten, druk druk druk, met te veel dingen te gelijk, ik hoop niet dat ik te veel mensen heb laten schrikken, maar zoals het nu lijkt is er in ons geval niets aan de kaarten veranderd, dus kunnen we stellen dat er geen nieuwe ID op onze kaarten is aangemaakt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />( en ik heb inmiddels mijn kaart natuurlijk wel uitgelezen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> )

 

 

 

Even in het kort wat er volgens mij gebeurd is de afgelopen dagen althans, volgens mijn bevindingen :

 

Er is gecontroleerd op de aanwezigheid van provider, in dit geval 00 9A > ( in ons geval is dit 00 6A).

Controle op een bit van P2 ( moet hebben waarde 1 ) > ( in ons geval negatief antwoord ).

Controle op een bit van P4 ( moet hebben waarde 1 ) > ( in ons geval negatief antwoord ).

Controle op de waarde van P5 in ons geval van seca 2 > valt deze in de rang 1/127.

 

Er van uitgaande dat ID 00 9A inderdaad bedoeld is voor de Nederlandse kabel providers dan zijn dit dus de kaarten waar op gecontroleerd wordt en waar evt. wijzigingen op worden aangebracht en wel bij de ID 00 00 ( seca ) > ( in ons geval negatief antwoord ) .

 

Mochten er mensen zijn die dus i.d.d. een kabel decoder hebben, dan is het voor hun misschien wel interessant om hier eens naar te kijken want hier zal waarschijnlijk dan wel een positief antwoord uit rollen.

 

Mochten er mensen zijn met andere bevindingen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />, dan zijn deze natuurlijk ook van harten welkom <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />, gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...