Jump to content


[7000] Multivision probleem


Guest

Recommended Posts

Multivision heeft iets veranderd waardoor ik nu 5 seconden moet wachten op beeld met evocamd. Nu is mijn vraag moet ik het in de settings zoeken of in de keys?

Link to comment
Share on other sites


Citaat:
in de settings..
zie antwoord gerdy bij zelfde topic onder viaccess

pcr en pid

cheers


yep, ze werken weer als vanouds.

Als ik het goed begrijp kan ik daar de zenders die ik op standaard engels wilt hebben ook gewoon de juiste PID neer zetten.?
Link to comment
Share on other sites

 

 

yep, ze werken weer als vanouds.

 

Vraag aan S Z,

 

hoe heb je het voor elkaar gekregen?

Ik heb hetzelfde probleem.

Heb je er een nieuwe settings lijst ingezet?

Laat het a.u.b even weten.

Alvast bedankt, BRUUT-DREAM- met laatste ruDream <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

Citaat:


yep, ze werken weer als vanouds.

Vraag aan S Z,

hoe heb je het voor elkaar gekregen?
Ik heb hetzelfde probleem.
Heb je er een nieuwe settings lijst ingezet?
Laat het a.u.b even weten.
Alvast bedankt, BRUUT-DREAM- met laatste ruDream <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />


Open je seteditor en begin met multivision op pcr op 160, multi2 op 170, multi3 op 180 etc.
Link to comment
Share on other sites

Citaat:
S Z, bij de TPS Zenders (TPS Star,TPS Cinefamily) duurd het ook ong. 10 sec.
Weet je hier een oplossing voor?


daar zal wel hetzelfde probleem zitten dan, ik kijk deze helaas nooit.
Link to comment
Share on other sites

@ S_Z

 

ik heb vanalles geprobeerd in Happy, maar het werkt nog steeds niet.

 

Er wordt ook steeds gesproken over PID en PCR, maar bij de PID's heb ik een video, audio en teletekst staan.

En Gerdy heeft het ook nog over PMT??

 

Kan je één kanaaltje voordoen? eventueel via PM?

 

Thanx

Pat

Inventors are crazy until they invent something.

Then they are geniuses.

Link to comment
Share on other sites

Misschien een domme vraag mijnerzijds.

Ik kan de link tussen de settings wijzigen voor evocamd niet plaatsen.

Waarom niet gewoon overschakelen op een andere emu bijv. camd3 ? Die heeft geen last van die vertraging.

Als andere emu's geen last hebben , ga je dan de boel niet verzieken als je in de settings pids en zo gaat veranderen ?

Sorry, in deze materie ben ik nog niet zo goed thuis, en zal dus voor velen wel een domme vraag zijn .

 

gr,

RuKo

Link to comment
Share on other sites

Hier op alle multivisions beeld, newcam 5.24 (hydra lucien) met de sleutelbos van mary. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Waf waf....

 

Dreambox 500 + Moteck sg 2100, Triax 88.

Dreambox 600 Triax 64

Ubuntu Server met CCcam

500+250+120 NAS

 

Link to comment
Share on other sites

Citaat:
Misschien een domme vraag mijnerzijds.
Ik kan de link tussen de settings wijzigen voor evocamd niet plaatsen.
Waarom niet gewoon overschakelen op een andere emu bijv. camd3 ? Die heeft geen last van die vertraging.
Als andere emu's geen last hebben , ga je dan de boel niet verzieken als je in de settings pids en zo gaat veranderen ?
Sorry, in deze materie ben ik nog niet zo goed thuis, en zal dus voor velen wel een domme vraag zijn .

gr,
RuKo


Waarom ik niet overschakel naar een andere cam is heel simpel, ik kijk nu alles via evocamd. Anders zou ik voor alleen de multi "change emu" moeten gaan doen en w8ten.
Link to comment
Share on other sites

Citaat:
Hier op alle multivisions beeld, newcam 5.24 (hydra lucien) met de sleutelbos van mary. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />


Dat hadden we ook als je goed opgelet had, alleen trager zappen.
Link to comment
Share on other sites

Citaat:
@ S_Z

ik heb vanalles geprobeerd in Happy, maar het werkt nog steeds niet.

Er wordt ook steeds gesproken over PID en PCR, maar bij de PID's heb ik een video, audio en teletekst staan.
En Gerdy heeft het ook nog over PMT??

Kan je één kanaaltje voordoen? eventueel via PM?

Thanx
Pat


Het vreemde is dat 1 box prima loopt en 1 box nog altijd hetzelfde probleem heeft. Die box met het probleem is mijn hobby box en daar moet ik ff uitzoeken wat daar anders is tov die eerste box. Ik denk dat ik gewoon de oude ID in de ignore.list moet gaan zetten.

Weet iemand deze ID wat is vervallen?
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.