Jump to content


Ik twijfel tussen enkele ontvangers


Guest Phantom

Recommended Posts

Ik heb hier een "oude" Pioneer DBR-S200F, die wil ik graag gaan vervangen.

 

Na wat rond te zoeken hier in de buurt twijfel ik nog tussen een Dreambox of een Kaon 570 KCS.

 

Ik heb vroeger al een tijdje een Dreambox gehad maar de software daarvoor was nog niet echt "rijp", is dit nu al beter ?

 

En wat denkel jullie van de Kaon 570 KSC, die vind ik hier voor minder dan de helft van de prijs van de Dreambox. Bij de winkel vertellen ze me dat deze super handig is en heel gemakkelijk te updaten is.

 

Ik zoek een deco die ik gemakkelijk kan updaten, eventueel zelfs de kanalenlijst op de pc aanpassen, misschien zelfs via een lan aansluiting of wifi en hij moet een video uitgang hebben anders dan een scart.

 

Alvast bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites


  • Moderator

en dat alles nog goedkoper dan een dreambox?zal moeilijk worden.de dream firmwares zijn al behoorlijk vooruit gegaan.denk niet dat er een goedkopere box te vinden is die dezelfde dingen kan..evt als alternatief is een topfield..kaon heb ik geen ervaringen mee maar trekt me ook niet zo..

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link to comment
Share on other sites

Hallo Phantom,

 

Stom toevallig heb ik van mijn leverancier een Kaon in bruikleen om mijn monoblock te testen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik maar wat blij was dat ik mijn dreambox 500 weer had aangesloten.

Wat jou eisen betrefd lijkt een dreambox voor jou het beste, de 500 is wel de simpelste die er is, maar ik ben er erg blij mee. Er is erg veel mee te doen, maar als je meer wilt dan zal de 7000 je nog meer plezier geven.

De Kaon is inderdaad makkelijk in het gebruik, maar dat vind ik van de dreambox ook, het is misschien meer een kwestie van voorkeur en je eisen.

Wat ik absoluut miste op de Kaon is de netwerkaansluiting, een utp kabel maken is zo gebeurd en je kan tot 100 meter gaan, met serieel kan dat toch wat lastiger zijn en het gaat zeker weten een stuk langzamer ook met updaten en dergelijke. Ik zou eens alles op een rijtje zetten met wat je exact wil, dan naar een goede satwinkel gaan en modellen bekijken en daaruit je keuze maken.

 

Suk6

Link to comment
Share on other sites

Citaat:
en dat alles nog goedkoper dan een dreambox?zal moeilijk worden.de dream firmwares zijn al behoorlijk vooruit gegaan.denk niet dat er een goedkopere box te vinden is die dezelfde dingen kan..evt als alternatief is een topfield..kaon heb ik geen ervaringen mee maar trekt me ook niet zo..


Sorry, ik heb me misschien verkeerd doen verstaan, hij moet niet goedkoper zijn, enkel vond ik die Kaon zo goedkoop dat ik een beetje twijfelde of het wel de moeite was om een Dreambox aan te schaffen.


Als jullie vinden dat de software voor de Dreambox nu rijp is dan wil ik hem wel aanschaffen.

Die lan aansluiting is inderdaad fantastish, ik zal die wel proberen om te bouwen naar een wifi aangezien alles hier bij ons wifi is in huis <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Nu nog de WAF omhoog halen voor een Dreambox te kunnen kopen, dat gaat me een restaurantje kosten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.