Ga naar inhoud


Geruchten dat Prins Bernard is overleden


Greatone

Aanbevolen berichten

De geruchten gaan al even, maar nu stromen er toch wel heel veel mailtjes binnen waarin staat dat volgens zeer betrouwbare bronnen Prins Bernhard is overleden. De RVD ontkent tot nu toe nog en zegt dat het juist beter gaat met Prins Bernhard. Het schijnt dat in dit soort gevallen men het nieuws "synchroniseert" zodat iedereen het tegelijk kan brengen. Het is een bijzondere week... Update: Binnen SBS6 is gecommuniceerd dat Prins Bernhard is overleden, maar vooralsnog wordt het niet uitgezonden. Update 2: Het mediapark wordt momenteel helemaal in gereedheid gebracht.Update 3: hoewel de RVD ontkent.

 

 

Dit is dus geen grap, staat op meerdere sites geschreven!!

* VU+ Duo 2 sat/kabel - Amiko A3 combo - Coolstream Trinity - Dreambox 800 HD SE - Xsarius Fusion HD SE - Mag254 iptv *

* LG 65inch smart 3D tv - Playstation 4 *

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hmmm..maar de koninging (sorry..ik ga dat echt niet met een hoofdletter "k" schrijven) is nu op bezoek bij Marokkanen in Amsterdam....dat vind ik niet echt rijmen met bovenstaand bericht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is een bericht van een gerucht van gisteren. Er werd inderdaad serieus rekening gehouden met het overlijden van Bernhard omdat een zogenaamde "bron" dichtbij het koningshuis dit gemeldt zou hebben.

 

Er is gisterenmiddag en avcnd nog door diverse media gemeldt, ook door de weblog welke dit bericht als eerste bracht, dat er niets van waar is.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...