Jump to content

Satwatcher

Members
 • Content Count

  2,610
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Satwatcher

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Hilversum,
 • Interesses
  Satelliet

Recent Profile Visitors

1,247 profile views
 1. Zou jij jezelf nu niet kapot moeten schamen voor deze reactie? Schaamteloos!
 2. Als Canal+ Luxembourg duidelijk aangeeft dat het alleen met een CI+ module en niet met interne kaartlezer te zien is, dan lijkt mij dat vanuit de bron een duidelijk standpunt. Dat hobbyisten met toevoegen van regeltjes in files het alsnog in de smartcard werkend krijgen, dat is leuk voor hen maar zeker niet voor de grote meute zo makkelijk om het werkend te krijgen. Totaal TV is er niet voor hobbyisten maar voor de grote meute. En die kunnen gewoon met de interne smartcard van een linuxontvanger niet naar NPO 1 4K kijken. Overigens is het officiële standpunt over gebruik CI+ gelijk
 3. Als het bedrijf om welke reden dan ook binnen de garantietermijn je VU+ niet kan of wil maken, dan kan je de koop alsnog ongedaan maken. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Dus dat moederbord moet de verkopende partij voor jou kopen en vervangen of ze moeten jou het volledige aankoopbedrag terug betalen. Ik denk dat het moederbord vervangen voor hen voordeliger is, zeker omdat ze als jij daar op staat ook de door jou gekochte extra tuners dienen terug te nemen omdat deze voor gebruik in deze ontvanger zijn gekocht.
 4. Geen kaart en geen CI+ module. Is alleen voor de Next. En het kijken heb ik ook niet thuis gedaan met een Next. Soms zit je wat dichter bij het vuur.
 5. Ja, soms hoor je en zie je wat bewegende beelden voorbij komen😀
 6. Je ‘kijkt’ naar het verkeerde kanaal. De test van NPO 1 4K bij Ziggo is UHD2 DVB.
 7. Ik denk dat SPI een constructie als FOX en FOX Sports (ESPN) nastreeft. Het Basiskanaal moet abonnees gaan winnen voor Film1. Hoe ze dat gaan doen lees je over anderhalve week in een tv-gids waarvan hier de naam liever niet genoemd wordt. Daar staat namelijk een interview in dat ik onlangs met Jeroen Bergman van FilmBox/Film1 had.
 8. Maar wat ik dan niet begrijp bij deze reacties dat niet eerst goed in de programmering wordt gekeken. Dan kom je erachter dat het voor 90 procent gewoon Engelsetalige films zijn uit landen als Engeland en Amerika. Dat er een buitenlandse film uit bijvoorbeeld een Oost-Europees land tussen zit dat klopt. SPI International heeft nu eenmaal de rechten van dat soort films. En om niet teveel hetzelfde content uit te zenden programmeren ze die films ook in de Nederlandse versie van FilmBox. Want het is gewoon een Nederlandse versie en geen kopie van de Skylink variant. Kan ook niet want die zit op
 9. Het is voor SPI het uithangbord om abonnees te werven voor het Film1 product. Voor Film1-abonnees is deze zender inderdaad weinig tot geen toegevoegde waarde. Voor abonnees die geen Film1 abonnement kopen, is FilmBox een nieuw filmkanaal.
 10. Ik hoef niet verder te dromen hoor. Heb vanmiddag hierover gesproken met SPI. Maar jij mag wel verder geloven in je eigen droom. Verder heb ik hier de programmering voor de komende weken en die is afwijkend aan de Skylink versie.
 11. Dit is gewoon een nieuw kanaal in Nederland dat op termijn ook bij andere distributeurs beschikbaar komt. Dus niets lekker goedkoop iets Oost-Europees aanbieden. Het is een eigen stream met eigen programmering.
 12. Het is helemaal nog niet zeker dat de zenders op 1 juni weg zijn. Canal Digitaal garandeert dat de zenders in ieder geval tot en met 31 mei te zien zijn. Maar houdt ook de mogelijkheid open dat het nog enige tijd langer het geval is. Dit heeft vooral met omzettingen op de zakelijke markt te maken. Als die op tijd zijn afgerond gaat het uit. Anders blijft het nog korte tijd langer.
 13. M7 Deutschland levert aan kabel- en IPTV-aanbieders in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg tv-diensten. In dat kader staat in dit artikel het land Luxemburg genoemd. Dat staat los dat M7 Deutschland onderdeel is van Canal+ Luxemburg (M7 Group) waarvan ook Canal Digitaal en TV Vlaanderen onderdeel is.
 14. Is alleen voor de Duitstalige markt (M7 Deutschland) voor de landen Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg.,
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.