Spring naar bijdragen

Satwatcher

Leden
 • Aantal bijdragen

  2523
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Satwatcher

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Hilversum,
 • Interesses
  Satelliet

Recente profielbezoeken

438 profielweergaven
 1. Nog veel belangrijker zijn de geldschieters die achter deze aanbieder staan. En die vindt je niet bij KvK. En dat zit wel goed.
 2. Hoe bedoel je? Ik gebruik gewoon NLZIET op momenten dat ik bijvoorbeeld in Spanje, Frankrijk of ander EU-land ben.
 3. Dit gaat over iets heel anders dan lineaire tv-diensten zoals Joyne levert. Het KAN op termijn een aanleiding zijn om verkoop van lineaire tv-abonnementen in Europa vrij toegankelijk te maken. Maar zelfs een online dienst als Videoland is nu officieel ondanks deze ontwikkeling niet buiten Nederland officieel verkrijgbaar.
 4. Je haalt twee dingen door elkaar. Er is een verplichting voor online diensten om buiten het land waar het abonnement is gekocht diensten niet actief te blokkeren. Dit wil echter niet zeggen dat den Belg een abonnement op Videoland kan kopen. En het betekent al helemaal niet dat een buitenlander een abonnement op lineaire tv-diensten van bijvoorbeeld Joyne kan kopen. De EU zou dit allemaal heel graag willen maar dan zullen er toch aardig war wetswijzigingen aangenomen moeten worden. En de Nederlandse Mediawet komt al helemaal niet buitenspel te staan.
 5. Satwatcher

  Satwatcher

 6. Satwatcher

  Android TV app

  Op deze vraag is al maanden geleden antwoord gegeven. Eerst Vestel en dan Android TV.
 7. Jullie hebben goed gevoel voor vermoedens😀
 8. Ik kan je uit zeer betrouwbare bron vertellen dat hierover contact met de eigenaar van Canal Digitaal is geweest. 😯 Staat overigens ook in het artikel.
 9. Je kan er inderdaad vanuit gaan dat deze redenen nu verleden tijd zijn. Anders had het er nog gestaan denk ik. 😀
 10. Andere zaken speelden een rol waardoor het meeleveren van een smartcard noodzakelijk was.
 11. Ik ga ervan uit dat dit geldt voor nieuw afgesloten abonnementen. Moet eerlijk zeggen dat ik deze expliciet vraag niet in deze vorm aan ‘Luxemburg’ heb gevraagd.
 12. Ik heb het voor je nagevraagd. Het antwoord is dat er GEEN smartcard meer bij deze abonnementen wordt geleverd.
 13. Ik kom in dit artikel nergens de tekst van opwaarderen naar meer OTT in de Benelux tegen. Staat dit in hetzelfde artikel of los in een ander artikel? In dat laatste geval graag link of titeltekst van dit artikel.
 14. Het is begrijpelijk dat Eurosport 1 HD met een Canal Digitaal smartcard geen beeld en geluid geeft op de ‘nieuwe frequentie’. De Nederlandse versie van Eurosport 1 HD gaat namelijk niet verhuizen. Alleen de Vlaamse en Tsjechische versies gaan verhuizen.
 15. Dat had Discovery wel eerder naar Nederland gekomen als het om die reden naar Nederland is gekomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid