Jump to content


Twee Avi's omzetten op een dvdr?


Guest

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik heb de laatste tijd nogal wat films gedownload van ongeveer 700 mb. Als ik die mbv Winavi omzet in vobbestanden en vervolgens met Nero brand zie ik dat de totale grootte vaak iets over de 2 giga is. In principe kan ik dus 2 films op een dvd r kwijt. Hoe doe ik dat zodat ik allebei de films gewoon op mijn stand alone dvdspeler kan afspelen?

 

bedankt, Theo

Link to comment
Share on other sites


als je met the film machine 2 verschillende films op 1 dvdr wil zetten gaat dit niet lukken(ivm met verschillende bitrates/codecs)

trouwens wel een prachtig programma om 2cd avi's met ac3 op 1 dvd-r te zetten met behoud van dd5.1/dts en dan ook nog de ondertitels netjes (selecteerbaar) op de dvd te krijgen.

 

wil je 2 films van 700 mb of andere grote's /formaten in stereo op 1 dvd krijgen dan gaat dit het makkelijkst met nerovision express.

je kunt zelfs mpg en avi binnen hetzelfde project naar dvd krijgen.

 

zelf gerbuik ik ook de film machine maar ik probeer altijd 2 cd ac3 files te downloaden met ondertitel zodat de vrouw ook happy is en deze ook op de home cinima is af te spelen.

 

groeten,

 

Ricow

Dreambox 7000 + 60GB HD /1mtr alu schotel op sg2100 motor/cas interface/season2 int./nokia dbox2 2xi op 1mtr schotel met smd12 motor.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ik heb nerovision express, maar het lukt mij niet om Mpg2 bestanden op een dvd te branden. Hij vragat om een menustructuur die de file niet heeft...

hoe moet dat dan met Vis.Exp??? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.