Jump to content


playstation 2 op netwerk aansluiten...


satboy

Recommended Posts

Hoi heb vandaag een netwerkaddapter aangeschaft om online te kunnen spelen.Nu ben ik al een hele dag bezig om de playstation online te krijgen,heb alles gedaan zoals het hoort ip ingevoerd,subnet,gateway,dns service,maar het lukt nietals de playstation aan het testen is of er een verbinding is geeft die aan dat dat wel is en dan gaat die over naar het testen van de dns servers en daar geeft die het fout aan.Nu heb ik wel gekeken naar de dns maar de playstation vraagt om een primaire en een secendaire dns maar zo iets zie ik niet als ik bij uitvoeren cmd ipconfig/all daar staan alleen twee regels van dns dus dacht dat dat het was mmar niet hoor als er iemand is die mijn kan helpen zou fijn zijn heb een chello breedband verbinding en zonder router dus rechtstreeks van kabelmodem naar playstation groetjes satboy... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link to comment
Share on other sites


Wat jij wilt doen, playstation rechtstreeks aansluiten op het kabelmodem, kan alleen als jij een COM21 modem hebt met vast IP adres.

In alle andere gevallen moet je met een router werken, of met een 2e netwerkkaart in je computer en dan ICS (internet connection sharing) gebruiken.

Chello controleert namelijk op het mac adres van de aangsloten apparatuur en het macadres van je playstation is anders als het mac adres van je computer. Gevolg je playstation wordt door chello gezien als een vreemd apparaat en krijgt nooit verbinding.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

weet je waarom het niet lukt??

 

Omdat chello Playstation online NOG niet ondersteund

 

lees maar op de site van chello <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

laterz

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.