Jump to content


Big-Brother...weldra ook in Nederland ?


Guest BIG JOHN

Recommended Posts

Werkgevers die hun werknemers via toezichtcamera's op toiletten en in kleedkamers in de gaten willen houden hebben in Australie de vrije hand, zo laat het Australische kamerlid Kris Hanna vandaag weten. Haar uitspraak komt na de ontdekking van een camera in de dames douche van een kostschool in Adelaide. Hoewel het plaatsen van de camera door de overheid als "ziek en pervers" werd bestempeld, is het niet in strijd met de wet. Er zouden gevallen bekend zijn waarbij werkgevers camera's op het toilet plaatsen om te kijken of de werknemers geen goederen stelen. De wetten zijn nu echter veel te los, aldus Hanna die voor meer regulering pleit. Zo zouden werknemers van tevoren gewaarschuwd moeten worden dat de ruimte die ze betreden van een toezichtcamera voorzien is.

Link to comment
Share on other sites


Citaat:
...is daar geen Feed van?

Zeker...maar telkens ik deze wil posten geraak ik niet door de censuur van dit board ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />
Link to comment
Share on other sites

In verreweg de meeste algemene en openbare gebouwen wo scholen, stations, publieke ruimtes zijn camera's geplaatst, ook in openbare toiletten in winkelcentra. Ook waar ik werk hangen overal camera's, een normaal verschijnsel.

Heb ik geen enkel probleem mee, maar ja....in europe doen ze er moeilijk over.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.