Jump to content


Kanalenlijst uit Xtreme verdwenen


Edgario

Recommended Posts

Toen ik wat kanalen aan het verwijderen was van Hotbird en de ontvanger opnieuw startte had ik alleen nog Astra 1 over. Astra 2 en Hot Bird waren verdwenen uit de kanalenlijst. Ben nu weer aan het scannen gegaan. Vreemd verschijnsel, is dat bij anderen weleens voorgekomen? hoop wel dat ik alles terugkrijg, inclusief de nieuwere frequenties.

 

edit: Astra 1 lijst was ook niet compleet met zo'n 200 kanalen.

Vu+ Duo 4K (OpenPLi 7.0) Visiosat BigBisat

Link to comment
Share on other sites


Heb je niet per ongeluk de hele satelliet ipv een kanaal verwijdert?

Maar op zich niet getreurd, gewoon fabriekswaardes inlezen en je hebt al heel wat kanalen terug en in de originele volgorde (je moet wel je taal ed opnieuw instellen)

Voor de rest gewoon de satelliet scannen, maar let op afhankelijk van de ontvanger worden er meer of minder kanalen gevonden.

Dit komt omdat niet alle transponderkanalen ingesteld zijn.

Mis je dus een bepaalde zender kijk dan op welke trandponder deze zit en voeg deze toe.

 

suc6

 

gerrit B

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link to comment
Share on other sites

Dank voor je antwoord. Ik heb alleen kanalen verwijderd die er niet meer waren. Ben niet in het menu geweest waar je complete satellieten kunt 'verwijderen'. Heb inmiddels een scan gedaan op de satellieten di ik ontvang en alles kwam weer binnen, inclusief de transponders die er af fabriek niet inzitten. Heb hem niet teruggezet op fabrieksinstelling anders had ik die nieuwe transponders nooit gevonden. Enig nadeel is dat alles helemaal doorelkaar staat. heb ik weer wat te doen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Vu+ Duo 4K (OpenPLi 7.0) Visiosat BigBisat

Link to comment
Share on other sites

Is niet geheel ongewoon voor de Xtreme.

 

Bij mij dus ook al eens gebeurt. Ben je rustig een en ander aan het verwijderen, kom je terug naar je menu en ....oeps, een aantal kanalen en zelfs satellieten verdwenen.

Nou, er dan maar weer teurg in zien te krijgen. Dit geeft soms ook wat kelien problemen. Maar...... daar is het een hobby voor!!!

 

John

Link to comment
Share on other sites

Een hobby is het zeker. Misschien kon ik de boel beter terug naar fabrieksinstelling zetten zodat de kanalen dan meer op volgorde zouden staan. Krijg ik dan niet teveel niet meer bestaande kanalen in de lijst? Als dat niet zo is dan ga ik dat alsnog doen. Het op volgorde zetten is immers een enorm karwei...

Vu+ Duo 4K (OpenPLi 7.0) Visiosat BigBisat

Link to comment
Share on other sites

Misschien een tipje: voordat je iets aan je kanalenlijst gaat veranderen, eerst even een download naar je PC maken van je kanalenlijst. Scheelt weer een hoop hersteltijd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Twee keer rechts, is ook terug

VU+ Duo + Triax 80cm schotel + SG-2100 rotor

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.