Ga naar inhoud


Nieuwe knotcard 2


Aanbevolen berichten

Op hun officiele site staat dat ze binnenkort met een nieuwe kaart komen. Die seca 2 heeft gekraakt. Is dit serieus of proberen ze weer eens mensen geil te maken en na 2 maanden kom je er achter dat je niks meer aan je kaart hebt? terwijl zij lekker hun zakken met jouw geld hebben gevuld? Ik koop hem in ieder geval niet !

w0000t?

Link naar reactie
Delen op andere sites


niet kopen die kaart, word op bekende plaatsen afgekraakt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

als iedereen dat nou eens snapte <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als die seca2 weer open gaat met knot2 volgen andere kaarten module's dan ook weer of gaat die vlieger niet op.

 

Ik ga hem in iedergeval niet kopen.

 

Zou leuk zijn als er weer een file voor tita komt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Groeten Ant272 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/angel.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als die seca2 weer open gaat met knot2 volgen andere kaarten module's dan ook weer of gaat die vlieger niet op.



Misschien wel, maar de data op deze knotcard staat zelf ook versleuteld dus dat moet dan eerst gekraakt worden.

Of degenen met de juiste info moeten het ook willen vrijgeven voor de andere kaarten / files.
Link naar reactie
Delen op andere sites

 

Het is gewoon onbeschaamd geldgraaierij, en een ieder die z'n kaart koopt, helpt de sathobby omzeep. Want er zullen er alleen maar meer geldwolfen erop af komen, voorzover dat niet al het geval is!!

 

Gr,

Rataplan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tis niet te geloven! Wat komt hierna weer, een hotseknotseplatitafun mega super fantastisch bombastisch KAART?

 

Iedereen moet het voor zichzelf weten, maar hoelang (is een chineez) heb je er wat aan? Volgens geruchten gaat D*G*T*L- begin volgend jaar over op Aladin, oftewel Nagra2 net zoals op Hispasat. Sky over op NDS, het is dus vanzelfsprekend dat deze prachtige nieuwe flut kaart geen lang leven gaat hebben.

 

Dat wou ik ff kwijt!

 

Groeten Satbakker

- GigaBlue Quad Plus / draaibaar via Vbox
- Jaeger Silent Gold Geotrack 107 H2H 36V
- Triax 120 cms. off set / Invacom 0,3 DB
- Satfinder Promax

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu heb ik me in het kader van de cam studie aardig verdiept in dvb-s standaarden, emulatoren en cams. Met kaarten heb ik me nog niet bezig gehouden. Dat komt nog wel. Maar ik zou wel eens willen weten wat die mafiakaarten nou meer kunnen dan een doodgewone funcard?

 

Beiden hebben een processor en memory. Beiden praten met de cam waar ze in worden gestoken. Natuurlijk is het de software die ze erop hebben gezet, maar zou deze niet kunnen worden ontwikkeld voor een funcard?

 

Is het een commerciële kwestie om dit bewust niet te doen, of is er echt een technische reden waarom het niet met een funcard zou kunnen? Weet iemand hier iets meer over?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal ik heb me lang aan deze discussie onthouden maar nu kan ik echt niet meer tegen.Daarom deze reactie.Ik merk dat veel nieuwe leden ongeduldig zijn en alles willen zien en kopen,veel wordt gediscuseert over NIEUWE :"kaarten,kamen,modules, recivers,programmers ....ga door ,ga door...een ding niet vergeten allemaal "zonder ons allemaal" ook geeen inkomen voor de mensen die in die zogenamde bisnis zitten negeren gewoon en kijk FTA zenders ik ben er mee gestopt met die kaartjes Fun 2 en hij doet het hoor ds9 ook nog dat is het.dan maar geen C+ als ik die wil zien dan maar een abo maar van mij geen van al die mooi verhalen en geen cent voor die lui.Je zou het altijd merken dat er its "nieuw aangeboden wordt".of het nieuw is of in het nieuwe jasje ?

Ik koop ze niet meer never dan maar 1000 andere FTA zenders er is altijd iets leuks te zien.Iedereen moet zelf weten wat ie doet maar geloof me komt geen einde aan de "Nieuwe"dingen .Nu ga ik vorlopig niets meer schrijven maar zoals altijd dagelijks blijven Lezen.Deze bord heeft nog altijd leuke en interesante dingen.

Groetjes van Nesajelka <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Hermanator,

 

Wat ik er van begrijp is de hoofdzaak i.d.d. een commerciële kwestie, wat daar nog bij komt is de beveiliging van de knot's om zoveel mogelijk het gebruik van de daarop aanwezige info geheim te houden, een geld kwestie dus. Het zou even zo goed waarschijnlijk op een oude gold kaart willen/kunnen werken, mits goed geprogrammeerd en genoeg geheugen in de prom/eeprom. Na de cam's komen toch de kaartje's <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> , je bent er nog lang niet van af <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> , gr.

 

Zilverster.

You are "The last in line" - Ronnie James Dio R.I.P.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...