Ga naar inhoud


Seca2 nu ook op de Titancard2


stefke

Aanbevolen berichten

Hoi iedereen,

 

Ik geef maar even mee dat Seca2(It en Sp) nu ook werkt op de TITANCARD2. Begint lekker los te lopen met deze kaart. Heb het zelf getest. Werkt op aston 1.03 en 1.05 en op de nokia met sollosammy cam (zelf getest). Zou ook werken op X-cam,MR modules, goldboxen, astonreceivers, denk kortom alles wat een officiële seca2 kaart aankan.

 

Neem maar kijkje op hun forum. Ik ga de link niet plaatsten want er staan directe links naar files op.

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb je het al eens bekeken dan?

 

Er is een handige editor bij waarmee je de keys kunt veranderen. Zal al maar ophouden, tis hier toch de gewoonte dat hier meteen alles afgekraakt wordt. Ik vind het trouwens dat zulke antwoorden op deze postings evenzeer het board vervuilen als een onduidelijk onderwerp of wat dan ook.

 

Prettige feesten dan maar

Link naar reactie
Delen op andere sites

je moet me niet kwalijk nemen maar wat ik al allemaal getest heb en nog steeds test ga ik niet meer wereldkundig maken en jou vraag beantwoord ik dus ook niet in deze.

 

vast staat dat je een kaart hebt die nu na drie kwart jaar sinds introductie en hoogdravend BLABLA een werkend bestand heeft en dat werkende bestand zal weer snel verouderd zijn.

HEEL SNEL.

 

verder is het helemaal geen vervuiling om een kritische noot te plaatsen bij berichten die uit experimenteervreugd geboren(dus harstikke goed bedoeld) wel wat korreltjes zout nodig hebben.

 

vind het prima dat je het mededeeld aan experimenterende satters..

 

cheers

Follow You Follow Me

Genesis

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
vast staat dat je een kaart hebt die nu na drie kwart jaar sinds introductie en hoogdravend BLABLA een werkend bestand heeft en dat werkende bestand zal weer snel verouderd zijn.
HEEL SNEL.


Ik denk toch dat je daar iets verwisselt hoor, die kaart is net een maandje of twee in de handel, meer niet, en het gebeuren werkt perfekt in tegendeel tot die peperdure opos die niet eens zonder freezes werkt en die je moet opsturen.

Prettige Kerst

PS: @Stefke, ze hebben een leuk aukeyfile op die site gezet, werkt ook perfekt !
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet dat het nu werkt maar dat het ook weer snel afgelopen zal zijn, er is een hele diskussie op Lucifer over Aston die is gewoon voor het geld gegaan dezelfde handelaar van de Platinum zit er achter die is met een kaart gekomen en laat vervolgens de klanten barsten.

 

Ook wordt er gepost bij Titancard maar die berichten worden direkt verwijderd dus wie een kaart wil kopen en er een week plezier van heeft wordt het wel een dure grap.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

wat die gasten allemaal op Lucifer schrijven dat heb ik gezien en daar kan ik alleen maar uit concluderen dat op dat board zeikerds en associale posten die Aston en het Titancardteam nu de schuld willen geven voor de fouten van de Titaniumkaartdevelopers, dus asjeblieft, laten we hier niet ook nog zo een soort diskussie ontlaaien want er klopt helemaal niets van wat daar beweerd wordt, die Platinumzooi kwam uit Italie met samenwerking van TeamPDK an Keycard als je het precies wil weten, tot op het moment dat die Italianen zelf het Nano niet konden fixen omdat ze alleen maar source voor een Titanium hadden die door teampdk overget werd. Kijk maar eens er was zelfs kort daarna SECA 2 voor MII, waar blijven ze nu dan?

 

Prettige kerst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik twijfel niet aan de programmeer kennis van Aston Puta maar hij kon files maken voor de titanium met twee seca 2 providers als drie niet lukt OK maar Aston krijgt er nu voor betaald en van mijn kant moet ik hem misschien gelijkgeven.

 

Maar we weten denk ik dat de twee providers overgaan naar een andere codering en dan zit je met je kaart.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat maak ik op uit de berichten op Lucifer en die blijven staan en worden niet verwijderd zoals bij het titan forum.

Maar ik denk dat ze dan toch een toppertje hebben met Aston.

 

En op het tweede gedeelte van mijn vorig bericht geef je geen antwoordt.

 

Groetjes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

sorry, heb ik overzien, nee dat denk ik niet dat je erop blijft zitten want er komt nog veel meer hoor, ik heb op het titanboard een interessant posting gevonden over Nagra2, die gaat er echt aankomen heb ik het gevoel.

 

Op het Titancardboard werden enkel en alleen persoonlijke aanvallen beledigingen van enkele bekende personen gewist en daar heb ik zeer zeker geen probleem mee, als je die thread op lucifer leest dan sla je toch gewoon je handen over het hoofd, theorien worden opgezet en beweerd waarvan waarschijnlijk achteraf helemaal niets klopt en bovendien, denk je dat die M.O.D van die Titaniumbagger geen geld heeft ontvangen voor zijn werk? Nou ik weet wel anders te brichten, hij schijnt flink achter de rug van de army! te hebben gewerkt, 4 Euro per kaart voor het OS is ook niet slecht en bij 43.95 blijft er nog genoeg over hoor.

 

 

Aston zou dom zijn als ie het voor niets zou doen.

 

 

Bovendien, beweren ze allemaal dat Titancard van het zelfde team is, waarvan is dan die Titanium 2 bij de armee in de shop, van de paus?

 

Kijk eens:

 

Smartkey Titaniumcard 2

lieferbar- available at - ab 06.01.2005 -

 

Bauart: Smartcard

Flash: 64 kB (28kB free)

Eeprom: 64 kByte

Crypto: Yes (RSA)

Protokoll: T0, T1, TE

Language: ASM, ©

progammable @ 3.57 MHZ

 

Diese Karte ist speziell für unser Smartkey Türschließsystem weitereintwickelt worden und entspricht allerhöchsten Sicherheitsstandards.

Als visuelles Sicherheitsgimmik wurde in der neuen Generation der Titaniumcard eine spezielle, thermoreaktive Farbe verwendet, die bei Erwärmung ( beispielsweise durch Körperwäre )durchsichtig wird.

 

ACHTUNG

 

Derzeitig ausschließlich als voll funktionsfähiges Final-Preview in Einzelbestellung erhältlich.

 

Händleranfragen an info@deboelbelazeren.de

 

 

 

Detailinformationen anzeigen Stück

49,95 EUR

 

 

En dan maar hakken op Aston en de Titancards <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Dus allemaal alleen maar dom geklets en gehak op brutale wijze omdat M.O.D zijn OS niet aanpast en duizende van gasten die nu geen Titancard hebben met lege handen staan, belachelijk hoor.

 

Prettige kerst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Tonski,

 

leuk berichtje echter lig je er toch een beetje naast hoor de prijzen liggen toch iets hoger, vanaf 3.95 verkoopt atmel aan hun distris, die het gevaar lopen van atmel uitgesloten te worden, de distri gooit er dan ook flink wat op en dan komen ze pas in de handel, wat daar gebeurt is natuurlijk duidelijk, bij een verkoopprijs van 69,00 Euro verdienen die gasten bijna 500% op een kaartje door er ff een leuke bootloader en os op te gooien en een paar files te laten maken.

Er is zeer zeker geen enkele handelaar in dit gebeuren die direkt bij atmel kan inkopen, ze worden allemaal gescreend hoor, geen kans.

 

Groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...