Ga naar inhoud


Humax 5400 TOH3.3 HOT5.3 + key.bin + HOEHETMOET


bob0r

Aanbevolen berichten

IK heb hier twee humaxen staan eenheeft geen problemen met uploaden van soft settings en bin's,

de tweede humax is nogal wispelturig en heeft af en toe problemen om de bin's erin te krijgen door wat langer te wachte voor het op standby zetten, is dit probleem niet meer voorgekomen.

Anderzijds gebruik ik de cleaner nu meer dan vroeger omdat sommige TOH nu elkaar in de weg zitten en schijnbaar stukjes blijven staan of niet overschreven worden waardoor de hummie niet goed functioneert.

BTW

Settings geven ook nogal eens vreemde dingen aan zoals het niet corresponderen met de juiste sat.

Pietsky Satellietsky

[color:"bleu"]Humax 5400 2x,Echostar 3000ip, Triax 78, Fibo 90, philips lnb, Vbox 2, Edison 0,2 lnb, Moteck SG 2100A.

TV Philips 42PF 9631-10,Philips HTS 9800W.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Het berichtje over de 0-modem kabel was erg behulpzaam. Ik heb me kleurenblind gedownload en geupload, maar kreeg een Humax van een vriend niet aan de TPS en Polsat. Ik heb het 0-modem kabeltje waar ik al jaren probleemloos mee werk vervangen door een ander en in no time waren er geen problemen meer.

Ik weet niet wat het verschil is tussen beide kabeltjes, behalve dat de kabel die me uit de brand hielp ook een aftakking heeft voor een parallelle poort.

Groet

Hans

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Gerdy (of andere mod)

 

Is het misschien mogelijk dat ik mijn eerste bericht in dit onderwerp steeds kan updaten?

 

HappyNewYearToH3 3 HoT3 0/ToH3.3_HoT3.0.hdf is bijvoorbeeld nu uit, en er zijn weer heel wat providers open <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> (D+/Skyitalia/Cyfra/Polsat au/Tvcabo/Tps/Conax)

!!geen URL in je handtekening!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben net ook een tijdje aan het gallen geweest omdat bij mij de key-file niet erin wilde. Ik moet mijn Hummy naar boven nemen omdat daar mijn pc staat. Daar alles gedaan zoals in ge begin beschreven staat. Alleen zette ik de Humax na het loaden uit met de aan/uitknop. Daarna naar beneden gelopen, het spulletje aansluiten, zien dat er het een en ander verneiuwd is en toch de meeste kanalen zwart. Boven weer uitlezen en dan de oude key zien.

Ook alles geprobeerd. Naar het is volgens mij nadat de key-file in het hummie gezet is, deze met read nog eens uitlezen (voor de zekerheid) en daarna met de stanby-knop de Humax uitzetten. En vervolgens met de aan/uitknop. Toen ik dit gedaan had heb ik hem weer aangezet en weer de key uitgelezen. deze was toen wel veranderd. En beneden doet hij het ook. Gelukkig. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Heb ook een vraagje, volgens mij is fun niet nodig met de emoe. Maar toch vroeg ik mij af als ik fun doe moet ik dan micky mouse ook doen, moet micky door flash gordon geflasht worden met de 3.3 2.9? Heb niet zoveel problemen ermee maar vroeg me het toch af. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />


ELKE Irdeto kaart werkt, als er maar de juiste flash bios op staat. Dus als je een andere kaart hebt, die ook irdeto is, moet het werken. Anders inderdaad even een funcard met een cardwrite beschrijven, en je kunt ook aan de slag, dat heb ik in mijn geval. Heb je een andere flash ipv mickey, die ook irdeto is, ook prima, alleen mickey is getest. Vroeger zette ik de keys op de kaart, maar nu IN de humax <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

P.S.
Onderwerp geupdate naar HOT3.0

!!geen URL in je handtekening!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi

eerst wil ik graag de Duitse team bedanken voor hun top werk.

Ik heb de humax geupgraded met de neeuwe soft en het doet het perfect behalve deze 2 dibgen.

 

1: het gaat vaak vast op de neeuwe geopende sky kanalen. de beelt gaat gewoon freezen en biks reageert meer. in dit geval moet het hele stb uitgaschakeld worden van de knop van achteren.

 

2: als ik in de TOH menu kies aleen voor Card in geval ik zeker wil maken dat de Kaart goed werkt, dat geeft geen kanaal beelt en welke kanal ik ook kies geeft die in de info bar een S van Seca en een try daarboven en verden niks.

 

verder gaat het goed met de rest ik vroeg me af of iemand dit kan doorgeven aan de team.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Beste mannen, ik heb dit ook geprobeerd en krijg het niet voor elkaar, heb een nullmodem kabel en alle andere software, maar lijkt net of pc/laptop geen contact met mijn humax irci-5400z krijgt, wat kan ik hier aan doen. Bij de Firmware wacht hij heletijd op connection en bij het zetten van keys zie ik ook niets gebeuren op de humax, heb dit volgens bovenstaand bericht gedaan. please help!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik krijg het niet voor elkaar op deze manier, krijg geen verbinding met de humax, ik heb alle progies en kabels, maar hij gaat er geen firmware opzetten en met keys zelfde verhaal. Wat te doen, please help, is er iets fout met de com-poorten en/of moet ik nog wat op humax doen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer de pc wacht op connection, DAN schakel jij de HUMAX toch achteraan MET DE NETSCHAKELAAR AAN hoop ik ????

Indien ja, en er gebeurt niets, dan heb je geen connectie met de Hummie punt uit andere lijn.

Dan andere kabel proberen, andere pc, settings kontroleren van de soft en de com poort....

Johnny.

TV kijken ....daar hebben wij géén tijd voor hoor !!!

Mijn thuis is waar mijn Channelmaster staat....(stond :P)

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb een kabel van Bandridge cl23002x 1.8m 9pin (d-sub) female naar 9pin (D-sub) female, maar zit er sterk aan te denken dat deze niet goed is. Wat ik ook doe en met verschillemnde software, hij wacht op connectie van de humax! ik denk dat ik nog maar een andere kabel ga proberen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...