Jump to content


Voor iedereen die vanaf 17apr. problemen heeft met C+NL


Guest

Recommended Posts

@all:

 

Afgelopen nacht heeft C+NL nieuwe encoders geplaatst, ander merk=>andere PID's dus. Komende nacht zal er weer aan de encoders gewerkt worden, dus morgen kan alles wederom anders zijn.

 

Groet,

Heyes.

Link to comment
Share on other sites


  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pffft, ik dacht dat ik de enige was. Klopt Heyes, er zijn inderdaad veranderingen geweest, voor mij was dat het eerst op X-zone, de rest loopt hier eigenlijk nog steeds.

Link to comment
Share on other sites

Attentie voor iedereen die een Strong/Nokia met v15 heeft, je ontvanger loopt vast bij het zappen.. Even v20 of patch plaatsen dus..

 

Dit heeft ook te maken met bovenstaande.

 

Kanalen opnieuw inlezen heeft geen nut, heb ik al geprobeerd...

Receiver: VU+ Solo 4K

Schotel: Digiality 85cm multifocus, 4x Triax PLL LNB, 4x Digiality DiSEqC 1.0 High-Iso (Astra1-2-3, Hotbird)

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

ik heb een humax irci 5400 gepatched, en draaibaar.

 

Ik keek "alles" via een funcard, maar inderdaad sinds vandaag (wo 17 april) krijg ik steeds de melding "Cam CA Status blabla" bij het zappen tussen de kanalen van C+NL .

 

Wie kan vertellen hoe dit op te lossen is?

 

Hartelijk Dank!

Sieb

Link to comment
Share on other sites

Bij mij werkt alles nog OK. Alle kanalen zijn nog als van ouds aanwezig. <img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Hummie is still alive.

 

Maar wat ik wel al heel de dag merk is dat er wat geblokt beeld ontstaat op RTL4.

 

Dit is niet met de andere zenders.

 

Heb PHCI 2002E-NL met plezier.

 

Wachten vannacht maar af.

Link to comment
Share on other sites

Sjonge, jonge,

 

Prutsers daar bij Anaal-!! Mijn vader zei altijd: Als iets goed werkt, dan moet je er met je poten afblijven <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Groet,

Nico

Link to comment
Share on other sites

@Heyes

 

Leuk berichtje.

 

Kan je er niet iets dieper op in gaan? Of er naar vragen of zo.

Als professioneel amateur prutser ben ik altijd geïnteresseerd in de technische ditjes en datjes <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link to comment
Share on other sites

Hier een Nokia 9500 met noonemanit en fun, alle c+ kanalen staan te knipperen, als ik echter een menu aanzet of gewoon de volume knop ingedrukt houd blijft het beeld goed.

 

Bert

Link to comment
Share on other sites

Zou dat de reden kunnen zijn dat mijn Humax helemaal blokkeert op X-zone?

Als ik zap en bij X-zone kom slaat de hele hadel vast en is het ding niet meer te bedienen, ook niet meer handmatig.

Aan-uitschakelen werkt ook niet meer, hij komt steeds op X-zone terug!

Pas na veel pielen krijg ik ém op een andere zender en is alles weer goed!

3 X VU+ duo (1.5 TB HD & OpenPLi 2.0)

Dreambox7020/Maxtor 6Y080L0

Wavefrontier

Link to comment
Share on other sites

Zou dat de reden kunnen zijn dat mijn Humax helemaal blokkeert op X-zone?

Als ik zap en bij X-zone kom slaat de hele handel vast en is het ding niet meer te bedienen, ook niet meer handmatig.

Aan-uitschakelen werkt ook niet meer, hij komt steeds op X-zone terug!

Pas na veel pielen krijg ik ém op een andere zender en is alles weer goed!

3 X VU+ duo (1.5 TB HD & OpenPLi 2.0)

Dreambox7020/Maxtor 6Y080L0

Wavefrontier

Link to comment
Share on other sites

@Foppo

 

Welke Firmware zit erin? Neem de nieuwste 2002D2 !

 

Voor diegenen die Problemen met C+ hebben op bijv een Funcard moeten eens naar hun coco kijken!

 

Use this:

 

00 00 18 00 01 00 05 00

 

Zet 06 02 ff af tot dat het probleem opgelost is met irdeto!

 

Mazzel, Satfreak!

Link to comment
Share on other sites

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">citaat:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Onderwerp gestart door Kimble:

<strong>Hummie is still alive.

 

Maar wat ik wel al heel de dag merk is dat er wat geblokt beeld ontstaat op RTL4.

 

Dit is niet met de andere zenders.

 

Heb PHCI 2002E-NL met plezier.

 

Wachten vannacht maar af.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Hier ook hummie met 2002e en last van "groene blokjes" maar niet alleen bij rtl4, ook bij andere canal digianaal kanalen. Is wel sporadisch, vlak na het zappen heel soms paar blokjes bovenin die meteen weer weggaan.

 

Exposure.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.